- 1 Temmuz 2015
- 31
- 19
- 29
Merhaba arkadaşlar. Abim geçen sene ağustos ayında evlendi. Evlenmeden önce aramız çok ama çok iyiydi ablamlardan çok üstüne düşerdim oda en küçük kardeş olduğum için çok ilgilenirdi. Gel gelelim artık onu tanıyamıyorum. Evlendi değişti ve bu beni çok üzüyor. O eşiyle başka bir şehirde yaşıyor geldiği zaman yanıma oturup tek kelime etmez, okulun nasıl gidiyor dersler nasıl diye sormaz soğuk duvar gibi durur bana karşı. Bunu geçtin ünv kazandığım zaman kutlamak için bile aramadı. Öz abimin bana karşı bu kadar değişmesi beni çok üzüyor. Bir hatam da olmadı olmazda. Yengemle biraz aramız limoniydi bi ara. Her defasında benim ona karşı soguk oldugumu söylüyodu bigün yine böyle söylediğinde artık bardagıı taşıran son damla olmuştu.Ve biraz tartışmıştık. Aslında soğuklukla alakası kesinlikle yok. Soğuk değilim sadece henüz daha alışamadım yakınımda olmağı için biraz mesafe var. Yine msj atar telde halinin hatrını sorardm.Ne olursa olsun abimin bana karşı bu denli değişmesi beni çok üzüyor. O böyle yaptıkça bende ondan soğuyorum.Nedeninide bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Her evlenen böyle değişirmi. Değişse bile öz kardeşini bu derece siler mi. Akıl verin şaşırp kaldım