Abimi tanıyamıyorum

Damla Naz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
31
19
29
Merhaba arkadaşlar. Abim geçen sene ağustos ayında evlendi. Evlenmeden önce aramız çok ama çok iyiydi ablamlardan çok üstüne düşerdim oda en küçük kardeş olduğum için çok ilgilenirdi. Gel gelelim artık onu tanıyamıyorum. Evlendi değişti ve bu beni çok üzüyor. O eşiyle başka bir şehirde yaşıyor geldiği zaman yanıma oturup tek kelime etmez, okulun nasıl gidiyor dersler nasıl diye sormaz soğuk duvar gibi durur bana karşı. Bunu geçtin ünv kazandığım zaman kutlamak için bile aramadı. Öz abimin bana karşı bu kadar değişmesi beni çok üzüyor. Bir hatam da olmadı olmazda. Yengemle biraz aramız limoniydi bi ara. Her defasında benim ona karşı soguk oldugumu söylüyodu bigün yine böyle söylediğinde artık bardagıı taşıran son damla olmuştu.Ve biraz tartışmıştık. Aslında soğuklukla alakası kesinlikle yok. Soğuk değilim sadece henüz daha alışamadım yakınımda olmağı için biraz mesafe var. Yine msj atar telde halinin hatrını sorardm.Ne olursa olsun abimin bana karşı bu denli değişmesi beni çok üzüyor. O böyle yaptıkça bende ondan soğuyorum.Nedeninide bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Her evlenen böyle değişirmi. Değişse bile öz kardeşini bu derece siler mi. Akıl verin şaşırp kaldım :KK43:

Benimde abim evlendikten sonra değişti yani mesafe girdi aramıza oluyor demekki evlenince degisebiliyor bazı şeyler

Canım abinle aranın iyi olmasını istiyorsan, maalesef ki yengenle aranı iyi tutmak zorundasın, çünkü abin yengene yapılanlari kendine yapılmış goruyordur.
Yengem eften puften şeylere alınır. aramızda iki yaş var. Kendiyle beni bir tutar. Ben ne kadar iyi olsamda o bi kulp takar.

Belkide eşiyle sorunları vardır. Size de bunun için fazla ilgi gösteremiyordur ?

Cok ilginc geldi bana. Cunku hep gelinlerden duydugum 'esim evlendikten sonra ailesine daha bi duskun oldu'. Benim icin de ayni durum soz konusu zira. Daha bi duskun oldu. Bekarken ailesiyle daha mesafeliydi evlendi kiymetli oldu.

Cok ilginc geldi bana. Cunku hep gelinlerden duydugum 'esim evlendikten sonra ailesine daha bi duskun oldu'. Benim icin de ayni durum soz konusu zira. Daha bi duskun oldu. Bekarken ailesiyle daha mesafeliydi evlendi kiymetli oldu.
Zaten sadece bana karşı böyle soğuk. Annemleri fln arar konusur.

Damlacığım, ağabeyin hanımköylü olmuş. Şu an eşinin kıskançlığından dolayı sana-size karşı böyle. Sabret, zamanı gelir bu karakterdeki bir kadın elbet bir hata yapar o zaman anlar ağabeyin gerçekte neyin ne olduğunu.

Sen canını hiç sıkma.Bu model böyle...

Sadece sana karsi mi boyle yoksa tum aileye mi soguk davranmaya basladi..
Tum aileye ise tmm sende birsey yok uzulme dicem de,
eften puften herseye alinan yenge sadece sana aliniyorsa igne mi batiriyon azcik acaba..
Yoksa alingan insan herkese alinir.

Bence yengeni idare etmesini bileceksin artık oda aileden , bazı davranışları sana batsada artık onu olduğu gibi kabullensen sanırım abinlede aran düzelir

ne kadarda 2 kadının birbirini tahamül etmesi zor olsada , yüzüne bakacağın insanın aranı iyi tutman önemli

Sadece sana karsi mi boyle yoksa tum aileye mi soguk davranmaya basladi..
Tum aileye ise tmm sende birsey yok uzulme dicem de,
eften puften herseye alinan yenge sadece sana aliniyorsa igne mi batiriyon azcik acaba..
Yoksa alingan insan herkese alinir.
Bana karşı sadece. Yengemle aramda pek yaş farkı yok. Kendiyle beni bir tutuyo. O evli barklı artık olgun olması gerekirken. Sen neysen bende oyum gibisinden konusabiliyo. Ama yine kötü ben oluyorum.

İnsanda evlenir evlenmez olgunlaşmıyor o ilaki altan alacak diye bir kaide yok sanırım olgunluk ancak bebek olduktan sonra oluyor çoğu kadında
Bana karşı sadece. Yengemle aramda pek yaş farkı yok. Kendiyle beni bir tutuyo. O evli barklı artık olgun olması gerekirken. Sen neysen bende oyum gibisinden konusabiliyo. Ama yine kötü ben oluyorum.

Merhaba arkadaşlar. Abim geçen sene ağustos ayında evlendi. Evlenmeden önce aramız çok ama çok iyiydi ablamlardan çok üstüne düşerdim oda en küçük kardeş olduğum için çok ilgilenirdi. Gel gelelim artık onu tanıyamıyorum. Evlendi değişti ve bu beni çok üzüyor. O eşiyle başka bir şehirde yaşıyor geldiği zaman yanıma oturup tek kelime etmez, okulun nasıl gidiyor dersler nasıl diye sormaz soğuk duvar gibi durur bana karşı. Bunu geçtin ünv kazandığım zaman kutlamak için bile aramadı. Öz abimin bana karşı bu kadar değişmesi beni çok üzüyor. Bir hatam da olmadı olmazda. Yengemle biraz aramız limoniydi bi ara. Her defasında benim ona karşı soguk oldugumu söylüyodu bigün yine böyle söylediğinde artık bardagıı taşıran son damla olmuştu.Ve biraz tartışmıştık. Aslında soğuklukla alakası kesinlikle yok. Soğuk değilim sadece henüz daha alışamadım yakınımda olmağı için biraz mesafe var. Yine msj atar telde halinin hatrını sorardm.Ne olursa olsun abimin bana karşı bu denli değişmesi beni çok üzüyor. O böyle yaptıkça bende ondan soğuyorum.Nedeninide bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Her evlenen böyle değişirmi. Değişse bile öz kardeşini bu derece siler mi. Akıl verin şaşırp kaldım :KK43:
Genelde öyle oluyor bu işler erkek evlenince ailesiyle arasına set çekip mesafe koyuyor

eşinden ötürüdür büyük ihtimal.

yapacak bir şey yok o sana mesafeliyse sende öyle davranacaksın mecburen.

Senin abinin yanında kapris yapman , şımarık davranmana abinin hanımı artık alınır bunları o olmadığı vakit yap bence biz kadınlar nede olsa kıskançız

Biraz orneklendirebilir misin?
Ne gibi konular geciyor mesela aranizda?

Senin abinin yanında kapris yapman , şımarık davranmana abinin hanımı artık alınır bunları o olmadığı vakit yap bence biz kadınlar nede olsa kıskançız
Abimle muhabbetimiz dahi olmuyor artık ki ben ona ne ara kapris yapicam trip aticam. Kırk yılda bir geliyo ondada kendisi kapi duvar.Sırf konusabilmek için bişeyler soruyorum yüzüme bakmadan tek kelimelik cevaplar. Ben daha ne yapabilirim.

X