- 19 Haziran 2013
- 606
- 138
Mbr ablalarim kardeslerim bi akil fikir verin lütfen konu basligina yazdigim kardesimin sözü . bi kac gün önce kardesim geldi yanima ve annemle babami konusurlarken duymus , seni evlendireceklermis gec olmadan kac kurtar kendini gibi seyler dedi bende saka yapiyordur onlar dedim sürekli seni ilk isteyene verecem sakasini yaptiklari icin , birazdan görürsün sakami degilmi dedi . aradan bi kac saat gecti ve annem babam beni yanlarina cagirdi bi birbirine bakiyorlar bi bana bakiyorlar neden cagirdiniz beni dedim , ikisi sen söyle yok sen söyle derken konu acildi . gecen bi konu acmistim annemle ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin akrabasinda kaldik bi kac gün , ve annemin arkadasinin kuzeni annesine babasina ve kuzenine beni begendigini ve istedigini söylemis , simdi annesi babasi ve ailesi beni mrk etmisler görmek istiyorlar yakinda yigenlerinin dogum gününe davet ettiler , babam sende istersen olur seni istemeye gelirler istemezsen zorlamayiz fln dedi , ben birbirimizi daha tanimadigimizi söyledim sadece bi kac kez gördük birbirimizi annem tanisirsiniz konusursunuz fln dedi . ama cocuk ilgimi fazla cekmedi ztn suan evlenmekte istemiyorum daha evlensemde asik oldugum biriyle evlenmek isterim yakinda yigenlerinin dogum günü var oraya davetliyiz gidersem umut vermis olmam insallah ve tüm ailesi orda olacak nasil davranmaliyim napmaliyim , zaten tanimadigim insanlarin yaninda utangac oluyorum ve evlenmek istemedigimi kimseyi kirmadan nasil söyleyebilirim , o cocuk veya annesi babasi kirilmazlar insallah istemedigimi duyduklarinda , küsmesinler bana nasil cikcam bu durumun icinden , kardesimin dedigi gibi nasil kacip kurtarcam kendimi cirkinde biseyim neremi begendin be cocuk