ABLA SORUNSALI

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
37
Kızlar merhaba
benim sorunum ablam olayları en başından anlatayım ablam 12 sene önce lise aşkı ile evlendi babam çok karşı çıktı ama ablama söz geçiremeyince tamam dedi evlendiler eniştem hafta içi konfeksiyonda çalışıp hafta sonuda ek iş yapııyordu yani cumartesi pazar sabah çıkıp gece geliyordu dayısının dükkanında çalışıyordu eniştemin birde ablası var yani ben kendim şahidim kadın poşetler dolusu erzak getirirdi evinde
ne varsa bölüp ablamlara getirirdi anneleride ölmüş ya kadın kendince annelik yapıyor ablam hamile kaldı kadın herşeyi ile ilgilendi ablamın eşyalarınıda unutmamak lazım hepsini özel yaptırdılar
ablam özel hastanede doğum yaptı ama ablam herzaman dedikoduyu sever milleti karalamayı sever
sonra ablam işe girdi çocuğa annem bakıyor ablam eniştemle tartıştığı bir zamanda senin kazandığın sana benimki bana demiş yataklarıda ayırmış (bu arada eniştem ablamı dövmez sövmez )zaten ablam her ortamda eniştemi terslerdi eniştemde sessiz zavallı abim olsa bukadar severim hatta ablam beni ameliyatlı halimle yatakta bırakıp gittiğinde eniştem gelip beni tuvalete götürmüştü sonra ablam geldi eve eniştem ben çıkıyorum seni öpeyim dediğinde adama defol demişti adamda afedersin ben barıştık sandım diyip kıpkırmızı oldu gitti geçenlerde eve tadilat gerekmiş kp ustayla gelmiş ablam yokmuş kp de evdeyken haber verin yaptırayım demiş bunun üstüne ablam kıyameti koparmış sabah babamı aramış ki babam boşanmasına karşı çünkü adamıda ablamıda bilir ablamın ne edepsiz dedikoducu olduğunu falan babama demişki ya oraya dönüp boşanırım yada polise gider kadın sığınma evide giderim diye zavallı babamda gel demiş babam aynen şöyle diyor kızım boşanma desem kadın sığınma evine gidecek. babamı öyle korkutmuş
haftasonu eniştem çocuğu aldı eve götürmüş gezdirmiş falan dün annem ablama barış evine git demiş
hayır barışmam demiş ama ben ablamın evde bana yaptığı entrikalardan çok yoruldum birgünden bir güne bize huzur vermedi ne yalanı bitti ne dedikodusu.çok bunaldım artık ben evlenmeyi düşünmüyordum ama artık düşünür oldum onunla aynuı evde kalamıyorum artık
o yokken herşey çok iyiydi.

üvey falanmı abla :KK70: uslübunden anladığım kadarıyla aranızda uçurumlar var .
öz ablam canım ama hani normalde abla toparlayıcıdır ne bileyim baba anne sonrada abla yada abi gelir aile büyüğü olarak nasihat edendir koruyup kollayandır ama ablamda bunun zerresi yok kendinden başka bişey düşünmez
yani kendi çıkarları için kardeşini kör kuyuya atabilir o derece

cami avlusuna bırakın:KK53: ay gerçekten çekilir bir dert değil böyle sorunlu kardeş :KK47:
ben boşanmış bir kadınım bir ara onunla konuştum boşanmış kadın olmak kolay değil azcık uyumlu ol diye (ki benim kocam karnımda bebekle beni sokağa atan adam dı )
ertesi gün ağlamış babama kızın bana evlilik dersi veriyor diye :KK57::KK57:

ben boşanmış bir kadınım bir ara onunla konuştum boşanmış kadın olmak kolay değil azcık uyumlu ol diye (ki benim kocam karnımda bebekle beni sokağa atan adam dı )
cidden sorunlu yaaa,hastaneye yatırın siz onu :KK57: bu arada eski eşininde Allah cezasını versin,:KK67:ay kötü kötü konuşcam şimdi de mune'nin cımbızından korkuyorum:KK17:

hem isteyerek evleniyor hemde bosanıyor şanslıymış kocası anlattıgınız kadarıyla iyi bir insanmıs.Neyse bırakın kendi haline ya

Acaba sizin yerinizde olmak mı istiyor? Eğer yaşamınız rahat, karışanınız yok ise kafayı takmıştır boşanmaya.

Kardeşim değerimi bilsin diye düşündüm şuan :)
Ne aksi ablan warmış keşke barışıp gitse siZde nefes alsanız

Acaba sizin yerinizde olmak mı istiyor? Eğer yaşamınız rahat, karışanınız yok ise kafayı takmıştır boşanmaya.
ben biraz rahatım babam bana hiç bişey demez zaten demeyede fırsat yok çünkü gezmem tozmam kendi halimdeyim ev iş arasında gidip gelirim eve destekte olurum maddi açıdan o buna göz dikmiş olabilir

Kardeşim değerimi bilsin diye düşündüm şuan :)
Ne aksi ablan warmış keşke barışıp gitse siZde nefes alsanız
aynen tek dileğim o birde bana bende senin gibi boşanıyorum diyor lan benim kocam beni karnımda bebeğimle sokağa attı seninki ne yaptı nasıl kendinle beni bir tutarsın

:KK70: Baba ewine dönmek daha zor olmalı yaa gitsin gül gibi eşine şimdi bişey desen senide kötü bilicek bişeyde denmez patlamaya hazır bomba yani kimbilir ne war aklında

artık kocasını sevmiyormuş dışarıda daha elit daha kibar adamlar varmış çalışmaya başlayınca gözü açılmış kendi öyle söylüyor
anladım çok teşekkürler cevabın için.dışarıda ki çok elit,kibar adamlarda ablanızı bekliyorlar zaten.anlattıklarınızdan anladık ki ablanız çok elit ve kibar.eşine defol diyecek kadar hemde.bence hiçbir şekilde ikna edemezsiniz.bırakın ne hali varsa görsün..

X