Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

Nileda90

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
272
59
Öncelikle yeni üye oldum ve hepinizi kocaman öpüyorum ☺️
Ben birisinden hoşlanıyorum, daha doğrusu aşık oldum galiba
Ama bakın durum şu ilk karşılaşmamız bi gezide oldu ben kapalı birisiyim normalde bana bakışları süzmesi Gözlerini hiç ayırmadı. (Geç kalmıştım nasıl geldin diye sordu)
bu ben yemek yerken dolanmaya başladı normalde hiç yapmaz. Erkeklere bi kaç soru sordu, sonra bizim masaya geldi ben şok oldum.
Neyse sonra moraller bozuk galiba dedi konuşmaya başladı ama ben çok yandım buyrun diyebildim sadece
Sonra yine gözlerime baktı unutamıyorum..
Sonra dün bi baktım ark çıkarmış beni facede Ağladım Ağladım yıkıldım bi resim paylaşmıştı 2 gün önce onu beğendim sadece acaba ondan diyemi düşündüm.
Dayanamadım mesaj attım. Detayı diye yazıyorum. Ama aşık oldum.. Ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Canim dert ettigin seye bak. Adam soylemis oyle diye. Ki tavirlarinda bir kabalik yok ama sen ask acisindan bahs ediyorsun. Biraz abartiyorsun sanki. Bir derin nefes al. Olacaksa olur olmayacaksa nasipte baskasi var :)

Bu arada bende komiser olucam bu yaz bitiyo. Yani sizce durum ne ? Dediğim gibi çok sinirli birisi ama bana aşırı kibar ve ark bunun farkında.
Offf bu arada şimdiden çok teşekkür ederim hepinize..

Bence biraz uzak dur bir şey olursa sorma etme bakma o konuşmadıkça konuşma
Konuşunca çok uzatma, normal bir şekilde konuş bitir
Seni arkadaşlıktan çıkarması hiç normal değil çünkü, senden hoşlansa çıkarmazdı gözünden kaçacak bir şey değil bu

Öncelikle yeni üye oldum ve hepinizi kocaman öpüyorum ☺️
24 yaşındayım.
Ben bir komiserden hoşlanıyorum, daha doğrusu aşık oldum galiba
Ama bakın durum şu ilk karşılaşmamız bi gezide oldu ben kapalı birisiyim normalde bana bakışları süzmesi Gözlerini hiç ayırmadı. (Geç kalmıştım nasıl geldin diye sordu)
Normalde herkese bağırır ve bana aşırı kibar davranıyo Eğitimlerde.
Neyse ben bunu faceden ekledim kabul etti.
Sonra dersle ilgili bişe sordum sorulmaz arz edilir dedi ve göz kırptı
2 gün sonra bu ben yemek yerken dolanmaya başladı normalde hiç yapmaz. Erkeklere bi kaç soru sordu, sonra bizim masaya geldi ben şok oldum. Açık halimi nasıl tanıdı şaşırdım. Eğitimlerde açıyorum.
Neyse sonra moraller bozuk galiba dedi konuşmaya başladı ama ben çok yandım buyrun komiserim diyebildim sadece
Sonra yine gözlerime baktı unutamıyorum..
Sonraki gün bu gecenin bir Yarısı yer bildirimi yapmış hastanede diye nasıl panikledim ama mesaj attım hemen.
Geçmiş olsun falan filan dedim sonra teşekkürler bir sorun yok hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederim dedi. Bende korktum Bir an dedim bana bir sorun yok ziyarete geldim dedi peki iyi geceler dedim güldüm bişe demedi.
1hafta sonra kafetaryadayım açacak arıyodum bir anda Karşımda gördüm bana uzattı al burda dedi böyle Bahçeye geçti yalnız bi Dolandı bişede almamış anlamadım. Bende kızlar geldi gittim.
Sonra dün bi baktım ark çıkarmış beni facede Ağladım Ağladım yıkıldım bi resim paylaşmıştı 2 gün önce onu beğendim sadece acaba ondan diyemi düşündüm.
Dayanamadım mesaj attım komiserim yine rahatsız ediyorum ama bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız ben sadece emniyette yeniyim ve paniğim biraz ondan soru sordum dedim. Bana özür dilencek bişe yok Gözümden kaçmış olabilir ekle kabul ediyim yeniden dedi bende mahcup oldum kusura bakmayın neyse dedim oda estağfurullah dedi. Sustum ben bişe demedim eklemedimde. Ama bu ne demek oluyo
Bu arada güzel alımlı Çevresinde çok kişi olan birisiyim o öyle yakışıklı felan değil küçümsemek için değil detayı bilin diye yazıyorum. Ama deli gibi aşık oldum.. Ne yapmalıyım ?
ablalarım diye seslenince 17 18 sin sandım, küçük değilmişsin ki yahu, 24 olmuşsun artık

Bence biraz uzak dur bir şey olursa sorma etme bakma o konuşmadıkça konuşma
Konuşunca çok uzatma, normal bir şekilde konuş bitir
Seni arkadaşlıktan çıkarması hiç normal değil çünkü, senden hoşlansa çıkarmazdı gözünden kaçacak bir şey değil bu
Bencede :KK43: teşekkür ederim..

Adamın Hareketlerini farklı algılamaktan vazgeç öncelikle.
Büyütmüşsün gözünce iyice.
Bu sana zarar verir. Biraz mantıklı hareket et.
Her an da mesaj atmaya yer aramışsın.
Sen belli etmişsin yani kendini yeterince.
Şimdi sakin ol. Karşı taraf da isterse bir şey olur. Ama istemiyormuş gibi duruyor anlattıklarına bakınca.
Sen abartmaya meyillisin. Çok etkilendiğin için normal.
Sonuç ne olur bilmem ama hissettiğin duygular harika. İlerde gülümseyerek hatırlarsın.

Ask acisindan öleni hic görmedim.
Fazla umutlanma kaptirma kendini.. öyle kendiliginden listeden ciktigini sanmam.. kendisi cikarmis bence.
Pek olumlu gözükmüyor ..

Adamın Hareketlerini farklı algılamaktan vazgeç öncelikle.
Büyütmüşsün gözünce iyice.
Bu sana zarar verir. Biraz mantıklı hareket et.
Her an da mesaj atmaya yer aramışsın.
Sen belli etmişsin yani kendini yeterince.
Şimdi sakin ol. Karşı taraf da isterse bir şey olur. Ama istemiyormuş gibi duruyor anlattıklarına bakınca.
Sen abartmaya meyillisin. Çok etkilendiğin için normal.
Sonuç ne olur bilmem ama hissettiğin duygular harika. İlerde gülümseyerek hatırlarsın.
Çok Haklısınız ama abartmıyorum tmm yaptıklarım çok belli etti ama onun hareketleri arkların bile fark ettimmi bana dürüst konuşurlar hep neyse dediğinizi yapıcam çok teşekkür ederim :)

Ben de kadinimizda ki su mantigi anlamiyorum. Herkese ilgisiz ama bana karsi cok ilgili, herseye tutumlu ama bana gelince comert, cevresine cok sinirli ama bana karsi cok ince davranisli vs vs...
Yaw bir adam genelde nasil davraniyorsa bu onun karakteridir. En saglikli gozlemleme sansinizdir cevresiyle iliskisi.
Sadece size farkli davraniyorsa ben ozelim diye sevinmeyin; adam bana oynuyor diye uyanin.

X