Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Sevgilimin basının arkasında iki tutam beyaz saçı var. Annem söyleyene kadar fark bile etmemistim. Şimdi bakıyorum da öyle sevimli geliyor ki bana. Diyorum saçlarına aklar düşünce ne tatlı tonton dede olur bu diye :KK15:
Onu tanımadan önce ben de sekilciydim. Minyon erkek hiç istemezdim. Sevgilim minyon. Ama öyle seviyorum ki. Basında küçükken geçirdiği kazadan kalma izler var. Boydan boya saç çıkmıyor mesela orda. Israrla kapatıyor fark ettiğinde. Ben kapatma diyorum o kısmı seviyorum. Kazadan kalma izlerini seviyorum. Gülüşünü seviyorum. Bana bakarkenki gozlerindeki o ışıltıyı seviyorum. O beyaz saçlar da, o kazadan kalma izler de, minyon oluşu da umrumda olmadi hiçbir zaman takıntılı bir insan olduğum halde. Çünkü çok seviyorum. Ünlü bir söz vardı, musadenle paylaşmak istiyorum :
Birini gerçekten sevdin mi; yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır.
Kesinlikle seni yargılamiyorum, ama duygularını bir kez daha gözden geçirmelisin.

Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
nasil yani ? Birgun simsiyah sacli biriyle evlenirsin.Bir bakmissin ki bir ay sonra adamin sacina aklar dustu! bosanacakmisin? Hayir bunu samimiyetle soruyorum.Esimde bende genciz ama yani esimin saci bildigin kır ,hosluk katmis yasanmisliklar var diye ne cok severim ben onlari...

Sizi küçümsemek ya da yargılamak için değil gerçekten öyle olduğu için yapıyorum bu yorumu, evlenecek olgunlukta degilsiniz henüz. Bunun yaşla alakası yok.

Bence siz bu kişiyle evlenmeyin. Sizin dış görünüşünüze uygun ,yakışıklı, annenizin de beğeneceği biri mutlaka karşınıza çıkar. Yaşınız genç, küçük gösteriyorsunuz , bakımlısınız ve öğretmensiniz çünkü.

Bugün beyaz saçına takan yarın evlenince yüzünde çıkan sivilceye takar.Gerçekten sevmediğiniz için,sırf içiniz rahat etsin diye kendinizi zorluyorsunuz ama gerek yok.Kimsenin hayatını mahvetmeden bitirin bu iliskiyi

Saķın evlenmeyin o kişiyle yazık adama..ömrünü sizinle gecirmemeli cünku onu sevmiyorsunuz net...
Benim eşimde de erken baslamisti tanistigimizda 20 yasindaydi ve kismi beyazlik vardi ve bana hic olumsuz itici gelmedi simdi 33 ve baya kirlaşti ..onun herseyi güzel geliyor haşa ne kusuru

Saçinda gram beyazi olmayan ben kardeşimin aniden ciddi sekilde rahatsizlanmasi sonucu üzüntü ve şoktan 1 gecede yarisi beyazlamiş olarak buldum kendimi 1 gecede !!! Insaniz ve basimiza 1 gecede dahi neler gelecegini bilmiyoruz. Kinadiginizi yasamadan ölmeyeceginizi unutmamanız dilegiyle.

Çocukluğumda Richard Gere hayranı olduğumdan böyle kırlaşmış saçlara bayılırım 😍 Öf yine platonik aşkım geldi aklıma 🥺

Yok tam dediğiniz gibi dudağım kalın, saçım da sarı bebek yüzlüyüm acaba ben öyle olmasam adam beni ilk gördüğünde beğenir miydi peki belki o da şekilciyse?
Örneğin erkek olsaydınız ben ıyyy derdim. Çünkü ben esmer renkli gözlü, ince dudaklı ve erkeksi (sert) ifadeli erkekleri severim.
İnanmayacaksınız ama sarışın ve bebek yüzlü olmanız sizi tek başına güzel ya da çekici yapmaz. Bu çok göreceli bir kavramdır.
Bazı erkekler tam tersine sert hatlı köşeli çeneli femme fatale diye tabir edilen ciddi anlamda seksi kadınları çekici bulurlar. Bebeksi sarışınlar ise saçlarını okşayıp geçecekleri cici kızlardır.
Beraber olacağınız insanlar için kafanızda ideal bir tip oluşturmanızda bir sakınca yok. Dediğim gibi benim de bir tipim var. Ama bugüne kadar kimse için bu renkli gözlü değil acaba ayrılsam mı diye düşünmedim.
Özellikle evleneceğiniz kişiyi fiziksel olarak da beğenmeniz çok önemli o adamla yatağa gireceksiniz. Ancak biri için saçında beyaz var bana yakışmıyor demek bambaşkadır.
Ama kabahat sizin de değil gördüğü her sarışın dişiye afrodit muamelesi yapan Türk erkeğinde.

Benim kocamın da göbeği vardı :KK70: Sohbeti, muhabbeti, şakaları beni çok güldürürdü. 4 yıl gezdik tozduk eğlendik sonra da evlendik şimdi hem göbeği var hem saçları beyazladı ama ben sallamıyorum. Ve ben senden bile daha takıntılıyım aslında. İnanılmaz ayrıntılara takılırım. Ama o hiç gözüme batmıyor yeter ki başımda dursun Allah yokluğunu göstermesin diyorum. Sen de öyle ol yapamıyorsan da biraz zaman iste ayrı kal. Bir düşün onsuz yapabilirmisin yapamazmısın. Ona göre kararını ver.
Ben de böyle yapmayı düşünüyorum biraz zaman isteyip ayrı kalmayı bu sürede düşünüp onsuz yapıp yapamayacağımı anlamak istiyorum.. ama oda benim bakımlı olmama yaptığım makyaja takılıyor ve bu yüzden sinirlenip bana tavır yapıyor bu ne kadar sağlıklı ve doğru peki ?

Ablalarim falan yazmissin ama 26 yaş kucuk bir yaş degil. Adami sevmiyorsun, evlenmis olmak icin evleneceksin madem kriterlerine uygun birini bul. Yazik olur adamcagiza

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum biraz zaman isteyip ayrı kalmayı bu sürede düşünüp onsuz yapıp yapamayacağımı anlamak istiyorum.. ama oda benim bakımlı olmama yaptığım makyaja takılıyor ve bu yüzden sinirlenip bana tavır yapıyor bu ne kadar sağlıklı ve doğru peki ?
O da seni sevmiyor. Mantik evliligi olur bu

Siz evlenecek kadar sevmiyorsunuz sevseydiniz zaten öylece sevmiş olurdunuz gözünüze eksik görünmezdi

Sadece saçı değil demek içine sinen kendine itiraf edemediğin bir şeyler vardır
İçine sinmiyorsa zorlama daha da batar ileri de
Ailen baskı yapar bende baskı gördüm ama dik durmak zorundasin ailen istediği için evlenme.

Bende sizin acımasızlığınıza. Ben kötü bir şey demedim hakaret etmedim adama tercihimden düşüncemden dolayı böyle konuşmanız çok acımasız.
Sadece ilk sayfada konu basliginizi okudum sığ geldiniz bana saçlar beyaz vs insan birini sevince gözü görmez bişey...

Back
X