- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi birgaripogretmen
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin aklının bir köşesinde başka bir sebep olduğunu düşünüyorum. Saçında beyaz var diye kimse kimseden ayrılmaz. Ayrılıyorsa cidden takıntıları vardır, takıntısı olan insanın gözüne batar bu tarz şeyler. Normal bir insanın gözüne batmaz.Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Benim eşim 28 yaşında giricek ocak ayında saçlarında dökülme başladı 5 aylık görücü usulü evliyiz ve 20 yasindayim diyebilecegim tek sey asfaltta guzeldir ama altindan kanalizasyon geçer tabi ki kapağını beğenmediğimiz kitabı okumak istemiyoruz veya uğur böceğinin görselliğini sevdiğimiz kadar hamam böceğininkini sevmiyoruz temiz titiz bakımlı olmak güzeldir ama bir insanın içine, dışına önem verdiğinizden daha çok önem verin yüzü güzele 10 günde duyulurda gönlü güzele 40 yılda doyulmazmis . Tanıyın ve gerçekten düşüncelerini duygularını karakterini sevin ama asla onu yapmak istediğiniz insanı hayal edip evlenmeyin onu değiştiririm diyerekte evlenmeyin bir insanı olduğu gibi kabullenin mutsuz olmazsınız ha yok dış görünüş benim için çok önemli diyorsanız daha fazla umut vermeden bitirinEvlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Ben takıntılıyım demekkiSenin aklının bir köşesinde başka bir sebep olduğunu düşünüyorum. Saçında beyaz var diye kimse kimseden ayrılmaz. Ayrılıyorsa cidden takıntıları vardır, takıntısı olan insanın gözüne batar bu tarz şeyler. Normal bir insanın gözüne batmaz.
20 yaşa göre baya olgunsun maşallah. Konu sahibinden feyz almasını diliyorumBenim eşim 28 yaşında giricek ocak ayında saçlarında dökülme başladı 5 aylık görücü usulü evliyiz ve 20 yasindayim diyebilecegim tek sey asfaltta guzeldir ama altindan kanalizasyon geçer tabi ki kapağını beğenmediğimiz kitabı okumak istemiyoruz veya uğur böceğinin görselliğini sevdiğimiz kadar hamam böceğininkini sevmiyoruz temiz titiz bakımlı olmak güzeldir ama bir insanın içine, dışına önem verdiğinizden daha çok önem verin yüzü güzele 10 günde duyulurda gönlü güzele 40 yılda doyulmazmis . Tanıyın ve gerçekten düşüncelerini duygularını karakterini sevin ama asla onu yapmak istediğiniz insanı hayal edip evlenmeyin onu değiştiririm diyerekte evlenmeyin bir insanı olduğu gibi kabullenin mutsuz olmazsınız ha yok dış görünüş benim için çok önemli diyorsanız daha fazla umut vermeden bitirin
Herkesin anlayışı farklıdır o arkadaş takmaz ben takabilirim niye size battı bu kadar benim takıntım ?20 yaşa göre baya olgunsun maşallah. Konu sahibinden feyz almasını diliyorum![]()
Herkesin anlayışı farklıdır o arkadaş takmaz ben takabilirim niye size battı bu kadar benim takıntım ?
Seviyorsa seni kıskandığından olabilir. Ya da barbarlığından. Nasıl tabir edeyim bilemedim. Doğru bi şey değil tabiki. En sevmediğim erkek tipi diyebilirim hatta. Sen bence dediğimi düşün. Benim de geçmişte böyle bir durumum olmuştu. Uzaktan bir akrabamızın çocuğuydu. İnşaat firmaları vardı varlıklı insanlardı. Öyle çok aman aman bi güzelliği özelliği yoktu. Beni seviyordu çok da peşimden koştu diyebilirim. Aslında iyi bir çocuktu. Emindim sevgisinden hatta çok istedi evlenmemizi. Tanımak istedim kendisini inan 2 hafta zor dayandım. Bir kaç bi şeyime karıştı ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama olmadı sevemedim, yapamadım yani. Çok uzatıp kendimi de yıpratmadım, günahına da girmedim. Seviyormuş anlaşıyormuş gibi yapmak da olmaz. Sonra da yoluma baktım. Zaten allah eşimi çıkardı sonra karşıma. Öyle yani .Ben de böyle yapmayı düşünüyorum biraz zaman isteyip ayrı kalmayı bu sürede düşünüp onsuz yapıp yapamayacağımı anlamak istiyorum.. ama oda benim bakımlı olmama yaptığım makyaja takılıyor ve bu yüzden sinirlenip bana tavır yapıyor bu ne kadar sağlıklı ve doğru peki ?
Ben seni haklı buldum..Ben de biraz görüntüye önem veriyorum ne yazık ki ..Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Teşekkür ederim yorumunuz ve inceliğiniz için... belki de biraz düşünmem bi süre konuşmamak en iyisi olacak bi karara varırım en azındanSeviyorsa seni kıskandığından olabilir. Ya da barbarlığından. Nasıl tabir edeyim bilemedim. Doğru bi şey değil tabiki. En sevmediğim erkek tipi diyebilirim hatta. Sen bence dediğimi düşün. Benim de geçmişte böyle bir durumum olmuştu. Uzaktan bir akrabamızın çocuğuydu. İnşaat firmaları vardı varlıklı insanlardı. Öyle çok aman aman bi güzelliği özelliği yoktu. Beni seviyordu çok da peşimden koştu diyebilirim. Aslında iyi bir çocuktu. Emindim sevgisinden hatta çok istedi evlenmemizi. Tanımak istedim kendisini inan 2 hafta zor dayandım. Bir kaç bi şeyime karıştı ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama olmadı sevemedim, yapamadım yani. Çok uzatıp kendimi de yıpratmadım, günahına da girmedim. Seviyormuş anlaşıyormuş gibi yapmak da olmaz. Sonra da yoluma baktım. Zaten allah eşimi çıkardı sonra karşıma. Öyle yani .
Gerçekten mi? yorumlar öyle sert ki o yüzden soruyorum siz olsanız ne yapardınız peki ?Ben seni haklı buldum..Ben de biraz görüntüye önem veriyorum ne yazık ki ..