- 9 Nisan 2015
- 22
- 0
- 29
- Konu Sahibi yalnizkiz123
Ablalarim diyorum cunku eminim en kucuk uyelerden bir tanesiyim. Ablalarim forumu uzun zamandir takip ediyorum fakat yazmaya daha ancak cesaret edebildim cunku gercekten ne yapicam bilmiyorum. Simdi oncelikle ben 19 yasindayim. Asiri baskici bir babam var oyle ki bu sene universiteyi kazandigim halde babam benim kotu seyler yaptigimi dusundugunden yollamadi. Babamla ilgili konusmak istemiyorum benim asil sorunum baska. Babamdan zaten nefret ediyorum. Babam sanki ben disari cikica bisey yapacakmisim gibi beni disari yollamiyor en kotusu annemide bu konuda baskiliyor ve beni disari cikarttirmiyor. Dersane donemimden beri devam eden bi iliskim var annem biliyor fakat babam bilmiyor. 1 senedir birlikteyiz erkek arkadasimla ama o sehirdisini kazandi ve gitti. O zamandan beri hic ayrilmadik aile durumumu da biliyor. Dogru duzgun gorusemiyoruz. Ama ben cok ozledim oda ayni sekilde. Artik yavas yavas sitem ediyor cunku nerdeyse hic gorusemiyoruz evden cikamiyorum cunku annem nereye gitsem pesime takiliyor babam yuzunden .. Erkek arkadasim haftaya gelecek ve beni evine cagirdi. Gitmek istiyorum ama bi taraftanda cok korkuyorum babamdan dolayi. Annemle konussam asla cikarmaz beni. Erkek arkadasimla disarida bulussam kesin birine yakalanirim cunku vakit darligindan evden cok uzaklasamam. Of ablalarim napicam bilmiyorum erkek arkadasimi cok ozledim 19 yasindayim ve su gordugum muameleyi hakedicek hic bisey yapmiyorum. Oda hakli cunku 1 sene oldu daha gorusmelerimiz bile sayilidir. Napicam bana bi care soyleyin bu , bu sekilde devam etmez. Oda yoruldu farkindayim. İliskimiz dersane zamanlarinda hep gorustugumuz icin guzeldi. ama simdi yipranmaya basladik iyice nerdeyse sanal iliskiye donustu. Lutfen bana bi care soyleyin. Biktim bu babadan da bu aileden de