ablam annemi köle gibi çalıştırıyor ,çocuklarına bakıyor evini temizliyor:((

sweet-73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
8.349
5.272
ewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum

Anneannem 65 yaşında teyzemin ve iki dayımın çocuklarına tek başına bakıyor toplamda 6 çocuk ve anneannem hasta. Tabi yemek temizlik bunları saymıyorum bile. Hepsinin evini temizleyip yemek yapıyor. Üstüne teyzem küçücük bir şeyde azarliyor annesini. Eğer çocuğuma birşey olursa seni polise veririm demiş....

Şimdi anne istemese yaptiramaz sende karşı çıkınca oda istiyor sen niye karisiyorsuna getirmiş. Uzakta olmasanız daha kolay olurdu da sürekli kavga edersiniz böyle. Anne ne diyor ? Torun için yapiyordur kadincagiz

annem çok saf:KK43:(( kullanıyo onu dayanamıyorum kadın hasta dedım kavga çıktı sanane dıyo ablamla kavgalaıyız

Ablanızın sana ne demesi çok saçma çünkü annenizi düşünmeniz normal.

Anneniz ses çıkarmayacaksa alın doktora götürün bir bahaneyle. Doktor eğilip kalkmasın, iş yapmasın dedi çok tehlikeliymiş diye net bir şekilde söyleyin. Bir hastalık bulun ki zaten tam kontrole götürürseniz çıkacaktır.

Şimdi anne istemese yaptiramaz sende karşı çıkınca oda istiyor sen niye karisiyorsuna getirmiş. Uzakta olmasanız daha kolay olurdu da sürekli kavga edersiniz böyle. Anne ne diyor ? Torun için yapiyordur kadincagiz
durumları çok iiyyi tutusun bı bakıcı üstelik annemı azarlıor :KK43:((ablamla kavgalıyız

Ablanızın sana ne demesi çok saçma çünkü annenizi düşünmeniz normal.

Anneniz ses çıkarmayacaksa alın doktora götürün bir bahaneyle. Doktor eğilip kalkmasın, iş yapmasın dedi çok tehlikeliymiş diye net bir şekilde söyleyin. Bir hastalık bulun ki zaten tam kontrole götürürseniz çıkacaktır.
neler yaptım ımkansız artk ona abla bıle dıyemıorm nefret edıorm annem elınde ölecek

Anneannem 65 yaşında teyzemin ve iki dayımın çocuklarına tek başına bakıyor toplamda 6 çocuk ve anneannem hasta. Tabi yemek temizlik bunları saymıyorum bile. Hepsinin evini temizleyip yemek yapıyor. Üstüne teyzem küçücük bir şeyde azarliyor annesini. Eğer çocuğuma birşey olursa seni polise veririm demiş....

Müsaade etmeyin. Yaşlı istismarı yapıyorlar diye şikayet ederim diye tehdit edin.

İnsanları anlamıyorum. .

Evlendim gittim halen annemin evini temizlerim..

Evlat yerini,anne de Yerini bilmeli..

Yazık 65 yaşında anneannem asla istemem yorulsun. .

Insan çocuğunu annesinden başkasina birakmak istemiyor çocuklarını baktirmak istemesini anlarim da temizlik ne ya.bi de öğretmenmis tutsun bi kadın yetisemiyorsa hafta da bir gelsin yarim gün.
bide 4 yıldır:KK43:(((hiç evıne gelmıo annem:KK43:

Eee bedavaya böyle ilgili bakiciyi nerden bulacak? İş annede bitiyor onla konuşun yapmasın , ezdirmesin kendini.
dinlemıolar benı kız sinir hastası oldum ellerım tıtrıyor artık memlekete gtmek ıstemıorm annem gözmn önnde erıor:KK43:(abamı aradım dedım bu kadın ölürse senın yuzunden senı afefetmıcem dedım ...

X