- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem çok saf(( kullanıyo onu dayanamıyorum kadın hasta dedım kavga çıktı sanane dıyo ablamla kavgalaıyızAbladan önce anneni ikna et, yapmasın. Sen yipranirsin yoksa
annem emeklı öğretmen ewı awar maaşı war muhtaç değilll...ama ablam acındrıo yetişemıorm çalışıorm dıyor çok uzuluorm kadın çok yaşlı((Annen çok yüz vermiş sanırım..
ablanlarla mı yaşıyor annen?
Kaç yaşında annen..annem emeklı öğretmen ewı awar maaşı war muhtaç değilll...ama ablam acındrıo yetişemıorm çalışıorm dıyor çok uzuluorm kadın çok yaşlı((
almışbeş yasında ((Kaç yaşında annen..
yapmasın hastaysa. .
annem çok saf(( kullanıyo onu dayanamıyorum kadın hasta dedım kavga çıktı sanane dıyo ablamla kavgalaıyız
durumları çok iiyyi tutusun bı bakıcı üstelik annemı azarlıor ((ablamla kavgalıyızŞimdi anne istemese yaptiramaz sende karşı çıkınca oda istiyor sen niye karisiyorsuna getirmiş. Uzakta olmasanız daha kolay olurdu da sürekli kavga edersiniz böyle. Anne ne diyor ? Torun için yapiyordur kadincagiz
neler yaptım ımkansız artk ona abla bıle dıyemıorm nefret edıorm annem elınde ölecekAblanızın sana ne demesi çok saçma çünkü annenizi düşünmeniz normal.
Anneniz ses çıkarmayacaksa alın doktora götürün bir bahaneyle. Doktor eğilip kalkmasın, iş yapmasın dedi çok tehlikeliymiş diye net bir şekilde söyleyin. Bir hastalık bulun ki zaten tam kontrole götürürseniz çıkacaktır.
Anneannem 65 yaşında teyzemin ve iki dayımın çocuklarına tek başına bakıyor toplamda 6 çocuk ve anneannem hasta. Tabi yemek temizlik bunları saymıyorum bile. Hepsinin evini temizleyip yemek yapıyor. Üstüne teyzem küçücük bir şeyde azarliyor annesini. Eğer çocuğuma birşey olursa seni polise veririm demiş....
bide 4 yıldır(((hiç evıne gelmıo annemInsan çocuğunu annesinden başkasina birakmak istemiyor çocuklarını baktirmak istemesini anlarim da temizlik ne ya.bi de öğretmenmis tutsun bi kadın yetisemiyorsa hafta da bir gelsin yarim gün.
Eee bedavaya böyle ilgili bakiciyi nerden bulacak? İş annede bitiyor onla konuşun yapmasın , ezdirmesin kendini.durumları çok iiyyi tutusun bı bakıcı üstelik annemı azarlıor ((ablamla kavgalıyız
dinlemıolar benı kız sinir hastası oldum ellerım tıtrıyor artık memlekete gtmek ıstemıorm annem gözmn önnde erıor(abamı aradım dedım bu kadın ölürse senın yuzunden senı afefetmıcem dedım ...Eee bedavaya böyle ilgili bakiciyi nerden bulacak? İş annede bitiyor onla konuşun yapmasın , ezdirmesin kendini.