Ablam çocuk doğurup bana verecekmiş. . Çocuğum olmuyor diye

Cok zorunda gitti bana böyle birşey nasıl der moral verebilirdi sabahtan beri Ağlıyorum

ablaniz psikologa sizde bi ocuk esirgeme kurumuna lutfen.. birsuru ihtiyaci olan bakima sevgiye muhtac cocuk varken tasiyici anne gibi ablaniz doguracak size verecek bi sure sonra cocuk bu enteresan gercegi ogrenecek vs vs vs... herseyden once o cocuga yazik. umarim allah size nasip eder ama eger imkansizsa daha makul cozumler bulunmali:KK66:

ablanin kafasi iyi mi??? nasil sana boyle bisey teklif eder uzuntunu ikiye katlamis olmali boyle davranmakla :KK43:

Agzim bi karis acik kaldi.
Ablaniz iyimi?:KK57: Yarin birgun o cocuga bisey olsa ablanizla araniz bozulur kavga cikar yada o cocugu koz olarak kullanir.
Illa cocuk ozlemi cekiyosaniz kimsesiz bi cocugu sahiplenin.

Çok canım sıkkın asla kabul edemem gerekirse yine tup denerim ama asla kabul etmem böyle bişey nası der ya

Iki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
canım benimmmmmmm......seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde bebeğim olmuyordu ablamda çok çabuk hamile kalan biri eltimde aynen öyleydi annemde şakasına da olsa üzülme kızım bi ablan verir bir de eltin verir dedi çok zoruma gitmişti ablan öyle desede bebek doğunca kıyamaz kimse kıysada sen ayırma anneyle kuzusunu sadece allaha sığın çünkü benimde negatif tüp bebek denememden sonra rabbime bin şükür ki kendiliğinden hamile kaldım rabbim yüzünü güldürsünnn

X