ablam ve evli erkekle iliskisi

belki1gun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
263
48
Yemin ederim kafalari yiycem. Ablam 34 yasinda ve su anda evli bi erkekle iliskisi var. 1 yildir. Adam manyagin ondr gideni. Surekli psikolojik siddet uuygulayan surekli bagiran yalan soyleyen biri. Ablamsa salak salak yok kadinla yatmiyorlar yok kadini sevmiyor yok ayrilacaklar muhabbeti yapiyor. Adamin bi de cocugu var 2 yasinda.

Lutfen hhakaretlerden ve bela okumalardan once bana yol gosterin. Ablam ve bu adami nasil ayirabilirim?

Aklima adamin karisini aramak geliyor ama sonucunda adamla kadin bosanir diye korkuyorum. Keske ablamdan ayrilacagina karisini sececine emin olsam

Hangi ortamda tanışmışlar,adamı önceden tanıyor muydunuz? Ablanıza da diğer kadına da üzüldüm ama ablanız evli oldğunu bile bile görüşmeyecekti diğer kadının yerine koyacaktı azıcık.

Bir de adam ne diyecekki karımla aram süper ama seni de tutuyorum eğleniyoruz diye tabiki de aramız kötü ayrılmak üzereyiz gibi yalanlar söyleyecek

Ablam ne annemden ne babamdan korkar zaten ayri sehirde yasiyor. Ben tehdit etsem "soyle bana ne" der. Dahasi benimle de bi daha gorusmez. Evli degil kendisi.
Sizin yapabileceginiz bir sey göremiyorum ben. Bir ihtimal adamin karısını facebooktan filan bulup anonim bir şekilde söyleyebilirsiniz. Kadinin bilmeye hakki var.

Hangi ortamda tanışmışlar,adamı önceden tanıyor muydunuz? Ablanıza da diğer kadına da üzüldüm ama ablanız evli oldğunu bile bile görüşmeyecekti diğer kadının yerine koyacaktı azıcık.

Bir de adam ne diyecekki karımla aram süper ama seni de tutuyorum eğleniyoruz diye tabiki de aramız kötü ayrılmak üzereyiz gibi yalanlar söyleyecek

Soyle ki... Adam ablama ablam 20 yasinda o 28 yasindayken deli gibi asikti. Hatta ben adamin adinin gectigini hatirliyorum. Bunlar o donem bi sure cikmislardi ama ablam sonra ayrilmak istemis. Seneler sonra adam ablami malum siteden buluyor ve yazismaya basliyorlar. Sonrasi malum...

Ablanız, adamın boşanmadığını ve kandırıldığını anlayınca bırakır ancak. Bırakın, o günler gelsin. O günler gelmeden, dank etmez kafasına.

Soyle ki... Adam ablama ablam 20 yasinda o 28 yasindayken deli gibi asikti. Hatta ben adamin adinin gectigini hatirliyorum. Bunlar o donem bi sure cikmislardi ama ablam sonra ayrilmak istemis. Seneler sonra adam ablami malum siteden buluyor ve yazismaya basliyorlar. Sonrasi malum...
Hımmm o zaman evliliğini de yıkabilir diyorsun yani.peki ablan bu adamı seviyor mu,adamın onu eskiden sevmesinin etkisinde kalıp mı konuşuyor, eskiden sevseydi ayrılmazdı bence demekki ablan duygusal boşluk yaşıyor

Boyle adamlar karısını seçer ki bunu 1 senedir ayrılmadığına bakarak anlayabiliriz.
Böyle p.şt tipler dışarıda heyecan arayıp eve girince huzur isterler.Huzuru herkes veremez ama heyecanı yaşayacak o kadar çok insan varken bence boşanmaz.Adamın karısının bilmediği ne malum?
Böyle adamları Allah bildiği gibi yapsın inşallah.
Ablana da söylenecek çok söz var ama söyleyipte seni üzmek doğru değil.
Ama umarım hem ablan hem de o adam hakettiklerini yaşarlar en kısa sürede.
Bence sen karışmamalısın.34 yaşında biri yolunu böyle çiziyorsa umursamamalısın.
Kendi hayatına devam et.Herkes yaptıklarının bedelini öder. Oda ödeyecek. Üzülen sen olma ve böyle bir hatanın seni yıpratmasına izin verme

Hımmm o zaman evliliğini de yıkabilir diyorsun yani.peki ablan bu adamı seviyor mu,adamın onu eskiden sevmesinin etkisinde kalıp mı konuşuyor, eskiden sevseydi ayrılmazdı bence demekki ablan duygusal boşluk yaşıyor

Seviyor. Hem de saplantili hastalikli bi sevgi. Adamin ona bagirmasi hosuna bile gidiyor gibi geldi. Ben adamla da tanistim ve adama dedim. Cocugun var dedim. Ablam yanimdaydi. Acik acik konustum. Sen karini sevmiyor olabilirsin ama cocuguna yapiyorsun dedim. Bu konusmadan itibaren ya ayril ya da karinin cocugunun yanina don dedim. Yok mallarin bi kismi karisinin ustuneymis yok bi sure daha ayrilamazmis. Masadan kavga ederek kalktim. Terk ettim ortami.

X