acaba bende mi bi tuhaflık var

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
28
yaşım daha 18 sakın yanlış anlamayın erkenden evlenmek gibi bi niyetim yok önce okul bitmeli bunun için. yaşım daha 18 ama ben ne zaman romantik genç evlileri görsem içim gidiyor. sevgilime sarılarak uyuyup gözlerimi onun kolları arasında açmayı deliler gibi çok istiyorum anlatırken bile içimde değişik bir his uyanıyor bu normalmi galiba resmen büyüyüp evlenmek istiyorum

yaşım daha 18 sakın yanlış anlamayın erkenden evlenmek gibi bi niyetim yok önce okul bitmeli bunun için. yaşım daha 18 ama ben ne zaman romantik genç evlileri görsem içim gidiyor. sevgilime sarılarak uyuyup gözlerimi onun kolları arasında açmayı deliler gibi çok istiyorum anlatırken bile içimde değişik bir his uyanıyor bu normalmi galiba resmen büyüyüp evlenmek istiyorum

Hep böyle başlar. ...

az önce diğer konuna yazmıştım. sen sürekli bu çocuğu düşünüyosun galiba :KK70:

Gelsin de sarılıp yatarsınız evlenmeye gerek yok :)

konu sahibi
ben 30 yasindayim, ev hanimiyim uçn çocuk annesiyim
esim hala i$te, bu saat oldu daha yemek yemeye elim degmedi,çocuklari doyurdum uyuttum sonuncusu 1 aylik bebek kucagimda uyyor , ins yataga gidince uyanmaz
onu yataga koyup evi topluycam , yemek yemem lazim uyumam lazim emziriyorum sut olsun
sabah çocugun dr randevusu var , ordan gelip çocuklari okuldan alicam buyukleri yani
eve gelince de olan curcunayi ne sen sor ne ben soyleyim , yaslar 6 ve 5

daha sayyimmmii evlilikle uyanmakla ilgili seyler?

konu sahibi
ben 30 yasindayim, ev hanimiyim uçn çocuk annesiyim
esim hala i$te, bu saat oldu daha yemek yemeye elim degmedi,çocuklari doyurdum uyuttum sonuncusu 1 aylik bebek kucagimda uyyor , ins yataga gidince uyanmaz
onu yataga koyup evi topluycam , yemek yemem lazim uyumam lazim emziriyorum sut olsun
sabah çocugun dr randevusu var , ordan gelip çocuklari okuldan alicam buyukleri yani
eve gelince de olan curcunayi ne sen sor ne ben soyleyim , yaslar 6 ve 5

daha sayyimmmii evlilikle uyanmakla ilgili seyler?
yok ben aldım cevabımı :KK70:

evet bu normal. genç kızların zaman zaman kendisini evli ve mutlu düşünmesi, kendi ailesini kurduğunu hayal etmesi gibi durumlar oluyor. yaş biraz daha ilerleyince, çok değil 24 civarı olunca yalnız uyumamak için evlenmeyi romantik bulmayı bırakıyorsun.

sank
evet bu normal. genç kızların zaman zaman kendisini evli ve mutlu düşünmesi, kendi ailesini kurduğunu hayal etmesi gibi durumlar oluyor. yaş biraz daha ilerleyince, çok değil 24 civarı olunca yalnız uyumamak için evlenmeyi romantik bulmayı bırakıyorsun.
sanki bi ömür böyle hissedecek gibi hissediyorum ama

sank

sanki bi ömür böyle hissedecek gibi hissediyorum ama
biliyorum, maalesef öyle gibi geliyor. yıllar sonra bu zamanlarını düşünüp güleceksin emin ol. senin şu an hayata baktığın yerden göründüğü gibi bir şey değil evlilik. sevdiğin adamla evlenip mutlu bir çift olmadan önce ailesine kendini yarandırmak için ağzınla kuş tutman da gerekecek, üşendiğin ev işlerini düzenli yapman da gerekecek. bu kadar pembe olmadığını anlaman içinse tek ihtiyacın olan: zaman.

Flört zamanları daha romantik, daha heyecan verici.
Sarılarak uyuduktan sonra adamın zortlamasını da duyabilirsin. Romantik komedi filmlerindeki gibi olmayabiliyor:KK53:

X