Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım hayırlı olsun 5 ve üzeri değerler pozitif dedi bana doktorum ve silikte olsa o çizgi çıkıyorsa hamilesindir :) yeni olduğu için düşük olabilir tabi en son adet tarihin ve kaç gün geçtiğide önemli:) çetele tutarsan daha rahat ve emin olabilirsin bi kaçgünlük tecrübemden çıkan sonuçlardır bunlar :) tekrar hayırlı olsun sağlıcakla bebişini kucağına almanı diliyorumHanımlar merhaba idrar testi yaptım bu gün emin olamadım yardımınıza ihtiyacım var kan testimin sonucu da 133 çıktı. Nöbetçi doktor emin olamadı şüpheli dedi. :-(
Teşekkür ederim canımm kan sonucum 133 tü ve adet tarihim de geçtiğimiz ayın 7 si idi. Tutuyorum canım tutmaz mıyım her adet tarihimi doktora gittiğim tarihleri yazıyorumgünaydın canım hayırlı olsun 5 ve üzeri değerler pozitif dedi bana doktorum ve silikte olsa o çizgi çıkıyorsa hamilesindir :) yeni olduğu için düşük olabilir tabi en son adet tarihin ve kaç gün geçtiğide önemli:) çetele tutarsan daha rahat ve emin olabilirsin bi kaçgünlük tecrübemden çıkan sonuçlardır bunlar :) tekrar hayırlı olsun sağlıcakla bebişini kucağına almanı diliyorum
Sağol canım allah razı olsun nöbetçi doktor korkuttu bizi ya şüpheli dedi. :-( emin olamadmHAMİLESİN HAYIRLI OLSUN :) SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH
Ewet canım haklısın etrafımdaki yakınlarım da senin dediğin gibi düşünüyor bende herkeze hak veriyorum çünkü iyiliğim için diyorsunuz :) dikkat edicem canım çok istiyordum Zaten rabbim banada nasip etmiştir inşallah perşembe günü tekrar kan testi yapmayı düşünüyorumBence 2 hafta daha bekle tekrar test yaptım artarsa iyi. Ve bu sıralar is yapayım usuteyim deme. Belini zorlatma sadece yemek yap.hic bi yere uzanma ki kesinleşsin. Belki yeni yeni embiryo oluşuyordur. Ikinci çizgi net değil çünkü.
Ewet canim sırf bu yüzden kontrolümü nir hafta daha erteledim ki kesin sonuç Aliyim sağol bitanem allah razı olsun bilgin için çok sağolhayirli olsun canim hamilesin bugun ayin 7 demekki daha cok yeni ondan silik cikiyor ve deger dusuk 1 hafta sonra cok yukselir tetste cok belirginlesir.hamile olmasan kan sonucu 5 asagi cikmasi lazim.doktorlar herseyi net gormeyince hamile saymiyorlar kalp atisindan sonra tamam diyorlar tuaflar iste