- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- Konu Sahibi Minnakperim
Başlıktan anlaşılacağı gibi kulağıma sabah kulak çöpü koyduktan sonra bir kapalılık hissi oluştu ve ne yapmalıyım Geçmiyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle Geçmez mi acaba ? Temizleme AğRır mı daha önce hiç yapmadığım içinKulağınızdaki kiri geriye doğru ittiğiniz için kir zarı kapatmıştır. KBB ye gidip temizlettirin.
Buşon oluştuysa temizlemeyip damla da verebilir doktor.Böyle Geçmez mi acaba ? Temizleme AğRır mı daha önce hiç yapmadığım için
Evet bende korkuyorum kulak zar mı patladı diye . Sabahtan beridir. Bir kulağımı kapatıp test yapıyorum duyuyorum ama sanki kapalılık hissede geliyor inşllah bişey olmamıştır KBB gideyim ben .Bende o hatayi yaptim bir kere,oyle bir acidi ki kulagim patladi sandim..Kir tikamistir bencede dr a gorunun.
Yıkamada ağrıyor mu ? Damlayla olsa iyi olurBuşon oluştuysa temizlemeyip damla da verebilir doktor.
Vakumla temizlemede ağrı hissetmezsiniz, Yıkamada yapabiliyorlar onu istemeyin.
Sağolun evet bir gideyim sabahtan oldu hala geçmedi çünküBenim kanatmışlığım bile var. Tam çubuğu sokmuş temizliyordum, eşim koluma çarptı, çubuk içeri zınk diye ilerledi ve çıkardığımda ucunda kan vardı. Kalıcı bir hasar olmadı bende (ya da şimdilik yok). Yine de bir gidin. Geçmiş olsun.
Evet duyuyorum telefondatelefonda konusabiliyorsanoz duyyorsunuzdur
kbb dr una gorunun yinede
Vakumla temizlettirdim sürekli hiç yıkatmadım, ağrı kısmı bilmiyorum ama yıkatanlar sakınnn diyordu :)Yıkamada ağrıyor mu ? Damlayla olsa iyi olur
Umarım birşey yoktur ( çok kötü bir hismiş ama . Öyleyse yıkatmayayım başka çare bulsun doktorVakumla temizlettirdim sürekli hiç yıkatmadım, ağrı kısmı bilmiyorum ama yıkatanlar sakınnn diyordu :)
Kulağının durumuna göre doktor karar verir. Buşon oluştuysa Zara zarar vermemek için damla verir zaten. Temizlemesi de Uzun bir işlem değil 2 dakikada rahatlıyorsun.
Yok pamuk kalmadı Kulak çöpü pamuğu olduğu gibiydi zaten kirde çıkmadı arkaşların dediği gibi sanırım ileriye ittim . Dişime dolgu yaptıktan sonra artık bu işlemlerde doktora gitmeye korkar oldumHayır yıkamada ağrı hissetmezsiniz.Sadece yoğun bir ses duyarsınız ki o da ağrıyor hissi verir.Korkmayın 5 dk lık bir işlem.Kir çok katıysa gliserin verir.Kiri yumuşattıktan sonra temizler.Pamugun kulağınızda kalmadığından eminsiniz değil mi ?
Yoktur korkma. Düzenli olarak aynı sorundan kbbdeyim :)Umarım birşey yoktur ( çok kötü bir hismiş ama . Öyleyse yıkatmayayım başka çare bulsun doktor
Hayır hayır korkmayın dediğim gibi ağrılı bir işlem değil.Kulaklarınızı temizlerken kulak çöpü kullanmamaya özen gösterin.Kulak çöpü kulağı temizlemez sadece kiri geriye iter.Temizlemek istediğinizde bir peçete veya bezi parmağınıza dolayın ve sadece görünen kısmı temizleyin.İçe gitmeyin.Temizlenmiyor diye düşünmeyin o kir zamanla kepek gibi olur siz farketmeden dökülür gider.Geçmiş olsun :)Yok pamuk kalmadı Kulak çöpü pamuğu olduğu gibiydi zaten kirde çıkmadı arkaşların dediği gibi sanırım ileriye ittim . Dişime dolgu yaptıktan sonra artık bu işlemlerde doktora gitmeye korkar oldum
Sizede geçmiş olsun korkmayayım bakalım nasıl olacak :)Yoktur korkma. Düzenli olarak aynı sorundan kbbdeyim :)
Bir daha asla kullanmayacağım bilseydim kendi zamanla dökülecek ömürümün sonuna kadar dokunmazsdım kalaydı öyle ben bu defa bir doktora gideyim rahatsız edici durum . Teşekkür ederim yorumlarınız içinHayır hayır korkmayın dediğim gibi ağrılı bir işlem değil.Kulaklarınızı temizlerken kulak çöpü kullanmamaya özen gösterin.Kulak çöpü kulağı temizlemez sadece kiri geriye iter.Temizlemek istediğinizde bir peçete veya bezi parmağınıza dolayın ve sadece görünen kısmı temizleyin.İçe gitmeyin.Temizlenmiyor diye düşünmeyin o kir zamanla kepek gibi olur siz farketmeden dökülür gider.Geçmiş olsun :)