Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim hayatımda ilk defa 6 gün gecikti. 10 liralık bir testle evde denedim negatif çıktı. Acaba daha erken mi? Yoksa çıkması gerekir miydi şimdiye kadar?
yaklaşık 10-15 gündür kasık ağrısı yaşıyorum normalde adetin kısa süre öncesi başlardı bu ağrılar. Daha uzun süre önce başladı bu sefer. Adetim her an oldu olacak gibi ağrım oluyor ama olmuyor. Akıntı rengi açıktan koyuya gidip adet olurdum. Sadece beyaz ve sürekli akıntım var. Üstelik 1 haftadır kaplıcada sıcak sulardaydım. Erken olmasını beklerken gecikti böyle. Bebek istiyorum zaten düzenli şekilde gün aşırı birliktelik yaşadım. Başka bir belirtim yok.kan tahlili için biraz daha bekleyeyim diyorum o da belirti vermezse üzer diye
yaklaşık 10-15 gündür kasık ağrısı yaşıyorum normalde adetin kısa süre öncesi başlardı bu ağrılar. Daha uzun süre önce başladı bu sefer. Adetim her an oldu olacak gibi ağrım oluyor ama olmuyor. Akıntı rengi açıktan koyuya gidip adet olurdum. Sadece beyaz ve sürekli akıntım var. Üstelik 1 haftadır kaplıcada sıcak sulardaydım. Erken olmasını beklerken gecikti böyle. Bebek istiyorum zaten düzenli şekilde gün aşırı birliktelik yaşadım. Başka bir belirtim yok.kan tahlili için biraz daha bekleyeyim diyorum o da belirti vermezse üzer diye
Kızlar merhaba, adet olmadan 1 hafta önce regl sancısına benzer sancılarım olurdu. Bu ay olmadı 4 gün kaldı adetime ve sabahları ara ara mide bulantısı belimde de ağrı oluyor, vücut sıcaklığım yüksek, ağzımda 2 gün akşamları tat değişikliği oldu tüm bunlar hamileliğe işaret olabilir mi yoksa benim kuruntum mu Alıntı