Acaba Hamile miyim?

berna56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
107
1
29
Merhaba. 18 mayısta sevgilimle bir cinsel hüsumet yaşadık. Adetimin bitiminden sonraki gün. 10 mayısta adet olmuştum. Sevgilim göbeğine boşaldı ben de o da 1-2 kere dokunduk. İşte 2 dk sonra su kıvamına gelince kalktık tuvalete gittik sildi peçeteyle. Peçeteye parmak uçları değdi. Sonra sifonu çekti ve eşofmanını düzeltti. Yine parmakları oraya değdi. Sonra ben elimi yıkadım ama o yıkadı mı bilmiyoruz. Sonra biraz öpüştük sonra odasına gittik biraz daha öpüştük. Yatağa falan da değdi eli. Sonra Elini vajinama soktu. 11-12 haziran gibi adet bekliyordum ama 14 ünde geldi yine de sevindim. Sınavım var çünkü lys onun sitresi fazlaydı. Mesela 7 şubatta adet olmuştum ondan sonra 15 martta adet oldum ygs yüzünden. Her neyse ilk 2 gün karnım çok ağrıdı dün de artık yavaş yavaş bitti. Herhangi bir belirti yok. Sadece adetten önce hep olan göğüs acısı oldu biraz. Kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yok. Adet de hep olan gibi oldu. 2 gün yoğun ağrı. Kırmızı kan ve yoğun geldi taşıyordu pedden. Hamile değilimdir dimi. Aslında hem yaptığımız iş hamile olmayı gerektiren bişey değil hem de adet oldum ama işte emin olamıyorum. Lütfen bişeyler söyleyin hamile değilimdir dimi?

Merhaba. 18 mayısta sevgilimle bir cinsel hüsumet yaşadık. Adetimin bitiminden sonraki gün. 10 mayısta adet olmuştum. Sevgilim göbeğine boşaldı ben de o da 1-2 kere dokunduk. İşte 2 dk sonra su kıvamına gelince kalktık tuvalete gittik sildi peçeteyle. Peçeteye parmak uçları değdi. Sonra sifonu çekti ve eşofmanını düzeltti. Yine parmakları oraya değdi. Sonra ben elimi yıkadım ama o yıkadı mı bilmiyoruz. Sonra biraz öpüştük sonra odasına gittik biraz daha öpüştük. Yatağa falan da değdi eli. Sonra Elini vajinama soktu. 11-12 haziran gibi adet bekliyordum ama 14 ünde geldi yine de sevindim. Sınavım var çünkü lys onun sitresi fazlaydı. Mesela 7 şubatta adet olmuştum ondan sonra 15 martta adet oldum ygs yüzünden. Her neyse ilk 2 gün karnım çok ağrıdı dün de artık yavaş yavaş bitti. Herhangi bir belirti yok. Sadece adetten önce hep olan göğüs acısı oldu biraz. Kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yok. Adet de hep olan gibi oldu. 2 gün yoğun ağrı. Kırmızı kan ve yoğun geldi taşıyordu pedden. Hamile değilimdir dimi. Aslında hem yaptığımız iş hamile olmayı gerektiren bişey değil hem de adet oldum ama işte emin olamıyorum. Lütfen bişeyler söyleyin hamile değilimdir dimi?

Degilsindir de bu kadar acik anlatmana gerek yoktu be tatlim midem bulandi :/

hamılesın ıkız hem de :anneadayı::anneadayı::anneadayı: hayırlı olsun

dalga mı gecıyosun adet olmussun ıste ne hamılesı madem korkuyosun sevgılın parmaklarına sahıp cıksın bı zahmet

Gerçekten değilimdir değil mi? Haklısınız yaptığımız hata ve gerçekten bir daha olmayacak ama hem sınav hem bu düşünce beynimi yedi. Gerçekten bu Yazdığım şekilde ve dediğim zamandaki adetle hamile olma şansım yok değil mi

Degilsindir de bu kadar acik anlatmana gerek yoktu be tatlim midem bulandi :/
Özür dilerim sadece olayı bilin ki tam yorum yapın diye uzun yazdım. Gerçekten değildir dimi test yapma imkanım yok. Anlattıklarımla hamile Değilim değil mi

Yaptığımız gerçekten yanlış ama bir daha olmayacak. Sadece bu yazdıklarımdan hamile olmadığım belli olsun yeter nolur bişeyler söyleyin. Sahte değil hesap gerçekten

Lütfen bişey söyleyin yalvarıyorum hesap fake değil. Olumlu bişey söyleyin lütfen.

Hamile değilsiniz.
Bu tip konulara izin vermediğinizden topiğinizi yorumlara kapatıyorum.

X