Acaba Hamilemiyim

elif1996

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
335
107
28
Merhabalar,

Çocuk düşündüğümüz için yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz.
En son 30.12.2014 tarihinde adet kanamam oldu ve 30 günde bir adet görüyorum.

29.01.2015 tarihinde adet olmam gerekirken adetim 3 gün gecikti. Gecikmenin 3. gününde adet kanaması denilmeyecek kadar az, pembemsi ve ara ara da kahverengimsi akıntı oluyor. Sizce hamile miyim?

Ayrıca 2 gündür göbek deliğim den suya benzer çok az bir sıvı geldi ve hafif kızarıklık ve batma var. Bazı kaynaklardan hamileliğin ilk haftalarında bu durumun olabileceğini okudum sizce doğru mudur?

Teşekkürler.

Canım hani burada kimse hamilesin ya da değilsin diyemez çünkü çok kesin belirtiler yok ki olsa bile insan anlayamıyor bazen. Bence 3 gün geçmiş test yapsan varsa çıkar. :)

meraba arkadaslar aranıza yenı katıldım ama bu siteyı sureklı takıp edıyordum.merak ettıgım bıseyı sızlere sormak ıstıyorum ben gecen ay ayın 31 ınde adet gordum adetlerım duzenlıydı bu ayın 2 sınde adet gormem gerekıyordu fakat bugun ayın 5 ı ben hala adet gormedım yaklasık 3 aydırlı bebıs ıstıyoruz sapsarı akıntım var bel ve kol agrım da var sızce hamılemıyım cok ıstıyorum test yaptım ama 2 gunde cıkmaz dedıler....sımdıden herkese tesekkurler :)

Canım geç Döllenme değilse çıkar bence. Sen bir test yap. Ama öyle pahalı erken gebelik falan alma. Ucuz olanlar daha iyi sonuç veriyo bence :) benimki düzensizdi ama ben günümden önce olduğunu düşündüğüm bir tarihte silikte olsa çıkmıştı.

anladım cok tesekkur ederm ama yazdıgım gıbı yaptım ama cıkmadı :KK43: maalesef canım tekrar mı yap dıosun sız hamıle mısınz suan :)

Son düzenleme:
anladım cok tesekkur ederm ama yazdıgım gıbı yaptım ama cıkmadı :KK43: maalesef canım tekrar mı yap dıosun sız hamıle mısınz suan :)

Canım çok şükür hamileyim ben. Belki geç Döllenme olmuştur. O zaman bayağı geç çıkıyor. Hamile kalmış olabileceğini düşündüğün tarihten itibaren en az 10 gün koy üstüne. Ondan sonra aralıklarla test yap bence. Çünkü Bebeğin yerleşip kanda Beta-hcg salgılanmaya Başlaması ortalama 10 gün sürüyo.

anladım cnm cok haklısın tesekkur ederm.. allah analı babalı buıyutsun ınsallah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın bebısını :) darısı bana artık

anladım cnm cok haklısın tesekkur ederm.. allah analı babalı buıyutsun ınsallah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın bebısını :)

Âmin inşAllah canım cümlemizin :) Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin. Negatif çıktı diye hemen umutsuzluğa kapılma. Ben şimdi hatırladım silik çıkan testten 2-3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Ben herhalde yok diye düşünmüştüm ama meğer varmış :) birkaç gün sonra tekrarla bence. Silik bir şey hemen belirirse de için rahat olsun Allah'ın izniyle pozitif demek :)

ayyy cok saol cnm valla ıcım rahatladı ınsallah rabbım herkese saglıklı bebısler versın :) cogu kısıden okumustum sızın ddgınız durumu ama suan sevındım tanıstıgıma cok memnun oldum :)

ayyy cok saol cnm valla ıcım rahatladı ınsallah rabbım herkese saglıklı bebısler versın :) cogu kısıden okumustum sızın ddgınız durumu ama suan sevındım tanıstıgıma cok memnun oldum :)

Canım inşAllah gönlüne göre olur her şey:) bende çok memnun oldum :)

kızlar bn daha oncede adetımın 5 gun gectıgını solemıstım ve normalde adetlerım hep duzenlıydı kan testı yaptırdım ama 1.48 cıktı negatıfmıs yanı ama kadınlar kulübünde okudum ve soyle yazıyor Adetleri 28 gün süren bir kadında geç yumurtlama olursa adeti de geç olur çünkü adet kanaması yumurtlamaya bağlıdır, yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet kanaması başlar. Adetleri sürekli düzenli olan bir kadının adeti geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu tahmin edilir. bu duruma gore bendede aynı durum soz konusu olabılır ve kan testınde sonuc cıkmayabıılırmıs tum belırtım var cvaplarınızı beklıorum...

merhaba arkadaslar esımle yaklasık 1 senedır bebek ıstıyoruz ıkımızdede sorun olmadıugı halde olmuyo fakat sıze baska sorum olacaktı adetım 4 gun gecıktı ve sonrasında 3 gunluk suren adet kanaması yasadım cok yogun degıldı ve adetım 3 gun surdu normal adetım 6 gune yakın surerdı goguslerım cok dolgunlasmıstı ben bunu adet donemınden dolayı oldugunu sanmıstım ama adetım bıttı hala gosuslerım cok buyuk ve dolgun sızce hamılemıyım ? smdıden tesekkurler

Adetinizin gecikmesi epey olmuş. Bence bir idrar testi alıp emin olmakta fayda var.

Hayırlı haberleriniz olsun.

merhaba slm kızlar bıse sormak ıstıyorum. pre-seed dıye bır jel var hamılelıgı kolaylastıran kullanan var mı ?

X