acaba hamilemiyim...?

byn pamuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
173
66
Kızlar aranıza yeni katıldım. bana yardımci olurmusunuz..göğsümde şişlik ve göğüs ucunda agrilarim var.sabahları agrilari fazla oluyor.adetin daha 5 gün var.acaba adet ağrısı mi yoksa hamililik belirtisi mi?

Son düzenleme:
Kızlar aranıza yeni katıldım. bana yardımci olurmusunuz..göğsümde şişlik ve göğüs ucunda agrilarim var.sabahları agrilari fazla oluyor.adetin daha 5 gün var.acaba adet ağrısı mi yoksa hamililik belirtisi mi?
Benim göğüs ağrılarım 10gun öncesinden başlamıştı canım aslında vücudunu dinleyen biri farkedebilir çünkü adet dönemindeki göğüs ağrısından farklı oluyo ve erken basliyo

Evet agrilarim erken basladi canım.Normal de adet belirtilerim olurdu ama hiç biri olmadı suana kadar.tek Gögüs agrilarim var.çok meraklandim doğrusu...:KK17::110:

Merhaba Benim de bacakların çok ağrıyor biraz da kasiklarimda ve göğüslerimde ağrı var reglime 4 gün var akintim da arttı sanki bulantı vardı bugün uyku isteğim arttı olabilir miyim acaba çabuk acikiyorum bide

Merhaba Benim de bacakların çok ağrıyor biraz da kasiklarimda ve göğüslerimde ağrı var reglime 4 gün var akintim da arttı sanki bulantı vardı bugün uyku isteğim arttı olabilir miyim acaba çabuk acikiyorum bide
Mer
merhaba bende aranıza yeni katıldım umarım bana da destek olursunuz tecrğbelerinizle 17-25 Mayıs ovulasyon dönemiydi ama 26 Mayıs'ta 5 gün Süren kahverengi lekelenmeler oldu pazar bitti dünden hafif ka

Mer

merhaba bende aranıza yeni katıldım umarım bana da destek olursunuz tecrğbelerinizle 17-25 Mayıs ovulasyon dönemiydi ama 26 Mayıs'ta 5 gün Süren kahverengi lekelenmeler oldu pazar bitti dünden hafif karım ağrıyordu bugün kasıklarım belim çok ağrıdı göğüslerin şişti gaz var. Bat 5-6 Haziran Olmalı bugün test Yaptım negatif sizce olabilir mi Allah inşallah çok isteyen bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

X