Acaba hamilemiyim?

Didemmirakskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
3
0
1
34
Merhaba kızlar ben 2 aylık evliyim hamilemiyim tam emin değilim sabahları mide bulantısı ve yorgunluk yaşıyorum vücudum da şişlik ve uyuşmalar başladı test aldım fakat test aldığım gün adet oldum İnternet'e baktığım da üstüne görme diye bişey okudum şuan regli dönemindeyim test yapsam bir sonuç cikarmi

hamile degilsindir. hamilelik belirtileri daha cok 5-6 haftadan sonra ortaya cikiyor. oncesi yaniltici olabiliyor. adet olmussun

Merhaba 1 ay önce ilişkiye girdim doğurgan dönemim değildi düşüktü adet oldum ama kan testi ve idrarda çıkar mı?

benim testim adetimden 2 gun once silik olarak pozitif sonuc verdi,adet gunum koyulasmisti cizgi.
adet gormussunuz,ustune gorme hafif kahverengimsi ya da pembemsi oluyor ve tas catlasin bikac damla geliyor.

Merhaba kızlar ben 2 aylık evliyim hamilemiyim tam emin değilim sabahları mide bulantısı ve yorgunluk yaşıyorum vücudum da şişlik ve uyuşmalar başladı test aldım fakat test aldığım gün adet oldum İnternet'e baktığım da üstüne görme diye bişey okudum şuan regli dönemindeyim test yapsam bir sonuç cikarmi
Regl döneminde de bulantı olabilir Bnm oluyordu cnm

sen bir test de yap bakalım canım senınkı bıra zkafa karıştırıcı, normalde bende hamile olmana pay vermezdim ama iki gün sürmüş bu biraz düşündürücü.

hamile degilsindir. hamilelik belirtileri daha cok 5-6 haftadan sonra ortaya cikiyor. oncesi yaniltici olabiliyor. adet olmussun
Bende de aynı şikayetler var adetime daha çok var 14 eylül dengesiz bi adet gelirdim bi kaç ay şuan test yapsam Doğru sonuç alırmıyım ilişkiden ne zaman sonra test yapmam lazım illa adetin gecikmesinimi beklemem lazım

Bende de aynı şikayetler var adetime daha çok var 14 eylül dengesiz bi adet gelirdim bi kaç ay şuan test yapsam Doğru sonuç alırmıyım ilişkiden ne zaman sonra test yapmam lazım illa adetin gecikmesinimi beklemem lazım
yok su an sonuc alamazsinm hatta belki su an yumurtluyo olabilirsin. tahmini olarak adet olmadan 14 gun once yumurtlama gunundur. yumurtlamadan hamile kalamazsin. tabi oncesi ve sonrasi iliski de onemli çünkü spermler hemen olmuyor orda bekliyor.

tam yumurtlama gununu ogrenmek istersen ovulasyon testi var. bu masraflı tabi az yada cok bilemiyorum.

ben ateş olcme yontemini kullanmistim önemli gunlerimi kaçırmayayim diye

Kizlar bende adetten once silik cizgi gordum adetimi 2 gun ( hic sasmaz ) erken oldm ama diger aylardaki gibi olmadi. Nasil gecti anlamadim kanamam vardi ama cok tazeydi yani parlak kirmizi ama hic pihti atmadim ( her ay atarim )
Kafami karistirmak istemiyorum ama olurmu diye de suphedeyim. Normal kanaama gorup ustune goren var.
Tabi düsüncem tutunamamiş ta olabilir.
Hiç pihtisiz adet olmadim cok sasirdim. Hatta siskinlik var hala rahim duvari dedigimiz sey pihtisizda dokulurmu acaba ?

yok su an sonuc alamazsinm hatta belki su an yumurtluyo olabilirsin. tahmini olarak adet olmadan 14 gun once yumurtlama gunundur. yumurtlamadan hamile kalamazsin. tabi oncesi ve sonrasi iliski de onemli çünkü spermler hemen olmuyor orda bekliyor.

tam yumurtlama gununu ogrenmek istersen ovulasyon testi var. bu masraflı tabi az yada cok bilemiyorum.

ben ateş olcme yontemini kullanmistim önemli gunlerimi kaçırmayayim diye
Ateş ölçme yöntemi nasıl oluyo peki

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum Nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum kusura bakmayın 10 aylık evliyim birtakım belirtiler oldu ve bu sabah aç olarak gebelik testi yaptım ikinci çizgim silik çıktı sizce pozitif mi negatif mi yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum Nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum kusura bakmayın 10 aylık evliyim birtakım belirtiler oldu ve bu sabah aç olarak gebelik testi yaptım ikinci çizgim silik çıktı sizce pozitif mi negatif mi yardımcı olur musunuz
Pozitif ama yinede bence 2 gün sonra tekrarla testi arkadşm

Ateş ölçme yöntemi nasıl oluyo peki
kk da bi topik var bunla ilgili. orda detayli bilgi alabilirsin. hergun ayni saatte yataktan kalkmadan dil altindan ates olculuyor. aniden dusup yukseldigi zaman yunurtlama zamaniydi yanlis hatirlamiyorsam. hem akinti takibi hem ates olcmeyle yumurtlamayi anlayabiliyorduk. bi tane site var bide oraya giriyoduk bilgiileri. o otamatik yumurtlamayi hesapliyordu

Back
X