• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba kıskandırıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AsQ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AsQ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
15
0
86
Bursa
kKzlar büyük bir derdim var.Ben bir çocukla kasım ayından beri bakışıyordum.İlk başlarda ona karşı bir şey hissetmiyordum ama bakışlarından etkilendim ve ona aşık oldum neyse
üniversitede ilk dönem bitti ve araya 1 aylık bir tatil girdi araya ve onu dönem başında bir kızla el ele gördüm onunda bana karşı boş olmadığını biliyordum acaba beni kıskandırmak için başka birini kullanıyo olabilir mi? Yoksa benden sıkıldı da başka biriyle mi başladı?Bu çok kafamı karıştırıyor.Lütfen yardım edin düşüncelerinize ihtiyacım var :(kötükedihüso

bence sen hizli davranmadigin icin baska birini bulmus. aradan birsürü zaman gecmis yeni dönem baslayana kadr fln.... ve belkide senin ondan hoslandigini anladigi icin sen ona enteresan gelmyiorsun. yani hemen karsilik gördügü icin hevesini yitirmis olabilir ki bu erkekler icin tipik bi davranis...erkekler kovalamayi sever....yazdiklarima kizabilirsin ama dogru cidden erkekler böyle. onlari az cözdünmü daha kolay davranislarini ayarlayabilyiorsun

Son düzenleme:
Büyük bir derdim var deyince dedim evi yandı kül oldu bir de işsiz kaldı .

Kriz dönemindeyiz aşka ara verin biraz millet nelerle uğraşıyor:mymeka:

Çocukla bakıştınız kırpıştınız iyi güzel yalnız soruna cevap verebilmemiz için çocuğu tanımamız lazımdı.

Seni kıskandırıyor mu yoksa gerçekten başkasından mı hoşlanıyor bunu bilemeyiz ki:teselli:

Arkadaş biraz flörtözmüş galiba canım.
Kıskandırmak için olup olmadığını bilemiyorum ama bu tip insanların hiç sağlam olmadığını düşünürüm.

Görme gitsin artık bence.

seninle sadece bakışmış.. eğer hoşlanmış olsaydı gelip tanışır konuşurdu..

tabi ki de severek çıkıyordur şuan da beraber olduğu kişiyle.. sizi kıskandırmak için neden elele gezsin ki.. siz gibi kimbilir kaç kişiyle bakıştı...

kKzlar büyük bir derdim var.Ben bir çocukla kasım ayından beri bakışıyordum.İlk başlarda ona karşı bir şey hissetmiyordum ama bakışlarından etkilendim ve ona aşık oldum neyse
üniversitede ilk dönem bitti ve araya 1 aylık bir tatil girdi araya ve onu dönem başında bir kızla el ele gördüm onunda bana karşı boş olmadığını biliyordum acaba beni kıskandırmak için başka birini kullanıyo olabilir mi? Yoksa benden sıkıldı da başka biriyle mi başladı?Bu çok kafamı karıştırıyor.Lütfen yardım edin düşüncelerinize ihtiyacım var :(kötükedihüso

Gerçekten büyükçe bir dertmiş. :roflol::roflol:

İnsanlar genelde elektrik aldığı, hoşlandığı kişilere bakarlar.
İlk başlarda bi şey hissetmediğin bi insanla neden bakıştın onu anlayamadım malesef. :1shok:

Hiç bir şey paylaşmadan; sadece bakışarak "aşık oldum." demek de ne demek.. :uhm: Aşk o kadar basit mi....

Yaklaşık bir dönem boyunca bakışıp kesişmissin ne güzel..
Demek kesmeler yeterli olmamış ki, bir ay içinde (daha önceden de olabilir) başkasını bulmuş... :mymeka:

Bir insan, teklif dahi etmediği birini neden bu şekilde kıskandırmak istesin ki... :delphin:

Eğer şöyle demiş olsaydın: "Bana çıkma teklif etti, ben kabul etmedim." diye...
O zaman bir kıskandırma olayından bahsedebilirdik belki..

Ben birinden hoşlandığım zaman ilk önce o kişiye yaklaşmaya çalışırdım, teklif etmeye cesaret edemiyorsam dahi, bi şekilde tanışmak için ortam yaratırdım. sengözlerimebaksanab
Başkasıyla çıkmam, sadece hoşlandığım kişinin benden soğumasına sebep olur...

"Acaba benden sıkıldı mı" demişsin.
Senden sıkılabilmesi için de, bir şeylerin yaşanmış olması gerekmezmiydi..
Tadını bilmediğimiz bir içecekten sıkılmamız mümkün mü... :uhm:

Canım üzgünüm, bence sen havadan nem kapmışsın.. Geçmiş olsun...

hiç sanmıyorum. besbelli kızla çıkıyor...demek ki size karşı hisleri yokmuş....

bence senden sıkılmış ve artık başkasıyla beraber olmaya başlamış..
üzülme sakın.. hayatta tek erkek o değil..

el ele gezmek kıskandırmak için yapılmaz
gezmek için yapılır sevgiyle yapılır

aranızda bişe geçmemiş ki kıskandırmaya çalşsn....kıskandırmak çin olsa kol kola girerlerdi hem...o kızla çıkıyo ki elele....bi dolu kişiyle bakışıyodur zaten...yani ortada fol yok yumurta yok canm...üzülmene değmez....

bence o kız onun sevgilisiydi. çünkü aanızda bakışmadan ileri bişey gitmemiş. oyüzden ona bel bağlama boşver Allah başika dert vermesin.

Arkadasım bakmış sana ama o sırada baskalarına da bakmış demek ki...ve bulmuş işte sevgili senle alakası yoktur merak etme..neden kıskandırsın ki istese gelir teklif ederdi..

Bence siz kendi kendinize ümitlenmişsiniz. Çocuğun aklı sizde değilmiş gibi gözüküyor.
En iyisi siz o çocuğu unutun ve kendinizi derslerinize verin.

Gözden uzak olsa gönülden de uzak olur.Ama okul gereği bu insanla her gün aynı ortamda bulunmak zorundayız aynı dersleri alıyoruz haftasonu unutsam pazartesi gene hatırlıyorum nasıl olucak bilmiyorum:uhm:

Gözden uzak olsa gönülden de uzak olur.Ama okul gereği bu insanla her gün aynı ortamda bulunmak zorundayız aynı dersleri alıyoruz haftasonu unutsam pazartesi gene hatırlıyorum nasıl olucak bilmiyorum:uhm:

sende bul birini onunla gez sengözlerimebaksanab Allah Allah bulunmaz hint kumaşı değil ya :sm_confused: koskoca okul daha kimlerle tanışırsın ohoooo.....

Back
X