- 18 Ağustos 2015
- 66
- 48
- Konu Sahibi tombul kelebekkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim güvenilir bir mağaza çakma değildir ama kararsız kaldım tek tek mi alsam diye tecrübesizim biraz bu konularda :)Korkmaz bilindik bir marka. iyi biliyor üstelik.
çakma değildir herhalde. size uygun geldiyse alabilirsiniz bence.
Evet öyle diyorlar kaçırmayayım o zaman bu fırsatı:)Korkmaz kaliteli bir firma canım. .
Evet. .Evet öyle diyorlar kaçırmayayım o zaman bu fırsatı:)
piyasa araştırması yapın. hepsinin fiyatına bakın tek ürün olarak. hediyelerinde keza. telefon hariç. :)Teşekkür ederim güvenilir bir mağaza çakma değildir ama kararsız kaldım tek tek mi alsam diye tecrübesizim biraz bu konularda :)
Evet tek tek hesapladım ozaman daha pahalı oluyor,doğru söylüyorsunuz.piyasa araştırması yapın. hepsinin fiyatına bakın tek ürün olarak. hediyelerinde keza. telefon hariç. :)
böyle toplu olunca illa küçük de olsa indirim sözkonusu oluyor. dediğim gibi, fiyat size uygunsa alınabilir. neden olmasın.
Evet canım tek tek hesapladım daha yüksek fiyat oluyor,bana da uygun geldi ama yinede tecrübeli hanımlara sormak istedimYaaaa cok îyiymiş.kardeşime alalım hemenbenim ihtiyacım olsa kaçirmazdım.kesînlikle al tek tek alsan cok daha yüksek bir fiyat cıkar
İyi yaptın canım 8 senelık evlıyım.tefal almiştim zamanında ama annem bu markayı kullanıyorEvet canım tek tek hesapladım daha yüksek fiyat oluyor,bana da uygun geldi ama yinede tecrübeli hanımlara sormak istedim
korkmaz'ın kalitesinden çekinme derim. bone chine porselenleri ince, diğerleri bana biraz kalın gelmişti. bütçen uygunsa, biraz farkla kaliteli bir porselen yemek takımı setin içine ilave edebilirler canım
Onu hediye olarak veriyorlardı canım ya da seçeceğin herhangi bir hediye mesela ben onu almadım başka bir hediye seçtim.Korkmaz dan kurdum çeyizi her parçasından çok memnunum fakat bu afişte bi tuhaflık var sanki o sondaki resim telefonmu
aa takımı aldın mı? Hayırlı olsun. Ya aslında ben onu çok eski bişey gibi gördüm telefon olduğunu algılamadım o yüzden şaşırdım :) sonra bakınca anladımOnu hediye olarak veriyorlardı canım ya da seçeceğin herhangi bir hediye mesela ben onu almadım başka bir hediye seçtim.
Evet aldım çok teşekkür ederim yemek takımını farklı aldım diğerlerini çok beğenerek aldım umarım iyi çıkarlaraa takımı aldın mı? Hayırlı olsun. Ya aslında ben onu çok eski bişey gibi gördüm telefon olduğunu algılamadım o yüzden şaşırdım :) sonra bakınca anladım
İnşallah ben çok beğeniyorum karacayı. İyi günlerde kulanEvet aldım çok teşekkür ederim yemek takımını farklı aldım diğerlerini çok beğenerek aldım umarım iyi çıkarlar
Merhaba kızlar ben nişanlıyım ama hiç mutfak eşyam yok,almaya yeni başlıyorum böyle bir indirim var ama hiç anlamıyorum bu işlerden kaliteli midir acaba alsam mı? fikirlerinizi bekliyorum lütfen