acemi geline yardım edin lütfen :)

tombul kelebekkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
66
48
Merhaba kızlar ben nişanlıyım ama hiç mutfak eşyam yok,almaya yeni başlıyorum böyle bir indirim var ama hiç anlamıyorum bu işlerden kaliteli midir acaba alsam mı? fikirlerinizi bekliyorum lütfen

Eklentiler

• korkmaz.jpg
    korkmaz.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 187
Teşekkür ederim güvenilir bir mağaza çakma değildir ama kararsız kaldım tek tek mi alsam diye tecrübesizim biraz bu konularda :)
piyasa araştırması yapın. hepsinin fiyatına bakın tek ürün olarak. hediyelerinde keza. telefon hariç. :)
böyle toplu olunca illa küçük de olsa indirim sözkonusu oluyor. dediğim gibi, fiyat size uygunsa alınabilir. neden olmasın.

piyasa araştırması yapın. hepsinin fiyatına bakın tek ürün olarak. hediyelerinde keza. telefon hariç. :)
böyle toplu olunca illa küçük de olsa indirim sözkonusu oluyor. dediğim gibi, fiyat size uygunsa alınabilir. neden olmasın.
Evet tek tek hesapladım ozaman daha pahalı oluyor,doğru söylüyorsunuz.

korkmaz'ın kalitesinden çekinme derim. bone chine porselenleri ince, diğerleri bana biraz kalın gelmişti. bütçen uygunsa, biraz farkla kaliteli bir porselen yemek takımı setin içine ilave edebilirler canım:KK66:

korkmaz'ın kalitesinden çekinme derim. bone chine porselenleri ince, diğerleri bana biraz kalın gelmişti. bütçen uygunsa, biraz farkla kaliteli bir porselen yemek takımı setin içine ilave edebilirler canım:KK66:

Evet yemek takımında değişiklik yapabilirsin dediler bende öyle düşündüm kare bir takım seçicem ama hangisi olur bilmiyorum :)

Korkmaz dan kurdum çeyizi her parçasından çok memnunum fakat bu afişte bi tuhaflık var sanki o sondaki resim telefonmu

Onu hediye olarak veriyorlardı canım ya da seçeceğin herhangi bir hediye mesela ben onu almadım başka bir hediye seçtim.
aa takımı aldın mı? Hayırlı olsun. Ya aslında ben onu çok eski bişey gibi gördüm telefon olduğunu algılamadım o yüzden şaşırdım :) sonra bakınca anladım:confused:

aa takımı aldın mı? Hayırlı olsun. Ya aslında ben onu çok eski bişey gibi gördüm telefon olduğunu algılamadım o yüzden şaşırdım :) sonra bakınca anladım:confused:
Evet aldım çok teşekkür ederim :KK36: yemek takımını farklı aldım diğerlerini çok beğenerek aldım umarım iyi çıkarlar :21:

Merhaba kızlar ben nişanlıyım ama hiç mutfak eşyam yok,almaya yeni başlıyorum böyle bir indirim var ama hiç anlamıyorum bu işlerden kaliteli midir acaba alsam mı? fikirlerinizi bekliyorum lütfen

Sizden rica etsem aldiginiz urunlerin resimlerini paylasir misiniz ben de sizin gibi yeni gelincigim. Bu yaz insallah dugunum olacak bu ceyiz seti isi iyice kafami kurcaliyor. Bir de bu kampanya nerede acaba?

bu kampanya hala devammı acaba bunun gibi kampanyalar olursa paylaşın lütfen :KK70:

X