• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü acemiyim ama bende hamaratım yaaa..

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
hepsi çok güzel olmuş cnm.:nazar:
iyi günlerde giysin bebişin.
:emir_bebek::nazar:

hepsi çok tatlı canım ellerine sağlık :34: battaniye resmini biraz daha büyük ve ayrıntılı resimler tarif edermisin nasıl örüldüğüne dair :34: en çok battaniye beğendim canım ama diğerleri de çokkkk güzel hiç de acemice değil maşallah yani :nazar: :71: :16:

hepsi çok tatlı canım ellerine sağlık :34: battaniye resmini biraz daha büyük ve ayrıntılı resimler tarif edermisin nasıl örüldüğüne dair :34: en çok battaniye beğendim canım ama diğerleri de çokkkk güzel hiç de acemice değil maşallah yani :nazar: :71: :16:

battaniyemiz dün terziden geldi... kenarlarını ve astarını yapmışlar....

s6002255.jpg

s6002256.jpg

bunuda yeni örmeye başladım tığ işi....

ellerinize sağlık hepside harika:nazar: :nazar: bu hırkayı nasıl yaptınız?

canım iki taraflı oluyo mont tarzında bişey... 200 zincirle sık diş yapıyoruz... 25 sıra olacak... daha ordayım ördükçe resimlede anlatırım... daha 15. sıradayım... iğne oyası havlu yapıyorum bacıma onunkinide bitirmeye çalışıyorum....

yabangülü mrh,kusura bakma benim konuya yazdığın mesaj gözükmüyo,ama isminin üzerine tıklayarak okudum örgü oyuncaklara yazdığın mesajı.mail adersi yasak olduğnunu bilmiyodum,silicem fakat son sayfa açılmıyo,yada benim msn olan yerleri silersen sevinirim editörüm.....

s6002273.jpg

s6002268.jpg

s6002270.jpg

s6002271.jpg

s6002272.jpg

büyüttüm boyutunu kızlar... bilgisayardan direkt eklemiyo boyutu büyük diye image den yükledim...

:emir_bebek:ay yüzlüm eline saglık hepsine bayıldım :nazar:güle güle giysin rabbim:emir_bebek: saglıkla kucagına almak nasip etsin :emir_bebek::16:ama battaniyenin acıklamalı tarifini isti,yorum:16:

bunu komşumuzun torunu için ördün...

işleme tekniğinide öğrendim ilk işlemem kızlar

Eklentiler

• $Görüntü387.webp
    $Görüntü387.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $Görüntü386.webp
    $Görüntü386.webp
    39 KB · Görüntüleme: 84
bunuda kuzenimin doğacak olan oğluşuna ördüm... yakadan örmeyide öğrendim..
yelek veya ceket kazak örmede en güzel yöntem yakadan başlamak.. tek parçada bitiyo...

Eklentiler

• $Görüntü390.webp
    $Görüntü390.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 82
  • $Görüntü388.webp
    $Görüntü388.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $Görüntü389.webp
    $Görüntü389.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 77
bunuda tuncelideki kuzenimin kızına yaptım... minik zeynebimize...

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 84
$2.webp$1.webp

90 ilmekle başlıyoruz 7-8 sıra tor yapıyoruz... sonrasında ilk ve son 8 ilmeği her yönde düz örüyoruz arasını bir yönde düz bir yönde ters örüyoruz hep düz düşüyo... sonra böyle devam ettik ilk 8 sıra 25 tane oluyo...

$3.webp

bir önceki resim de çizimle anlattım çünkü normal resim dikilmiş hali bir bunun üzerinde incelemiş olduk...

bu modelden örerseniz ekleyin arkadaşlar...

not: tam model bu değil ben kendim bişeyler ekledim bişeyler sildim sayısını büyüklüğüne göre siz ayarlayabilirsiniz... ipin rengi ve kalınlığı çok önemli ve 3 numara şişle örerseniz hoş oluyor... ilk ördüğümden güzel oldu bu...

Back
X