Lekeler, Çiller Achromin Krem Kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sedacik29

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
2
0
38
Malesef güneş lekesi sorunum var, geçen sene tatilde bilinçsizce güneşin altında kalınca kahverengi lekeler oluştu. Sonra da bir türlü gitmedi oldukça açık renk bir tenim var. Tatilden dönünce achromin leke kremini kullanmaya başladım çok ağır bir güneş lekesi sorunum vardı oldukça azalttı diyebilirim. Bir kutu krem yaklaşık 1-1,5 ay kadar gidiyor bir kutu kremi bitirdim ve ikincisini sipariş ettim. Sanıyorum ben güneş lekesi kremimi buldum ama düzenli kullanmak gerekiyor güneşe çıkmaz ve kendinizi korursanız lekeler geri dönmüyor.

Gerçekten piyasada boş vaatlerle satılan birçok leke giderici kremler var. 4 sene önce alnımda oluşan ve rahatsız edici güneş lekesi vardı, cildiye uzmanı bir arkadaşım achromin kremi önerdi bende düzenli bir şekilde kullandım , sonuç inanılmazdı gerçekten. Sizlerede kullanan biri olarak öneririm.

benimde cildemde güneş lekeleri var... bende bu konuda çok şikayetçiyim, gerçekten bu kremden memnun kaldınız mı? başka kullanan arkadaşlarım var mı? bende almak istiyorum .... başka kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...

bugün sipariş verdim, fiyatı 60 tl imiş 2-3 güne elimde olurmuş broşür de olacakmış yanında 3. günden sonra eczacıyı arayıp doz ayarlaması yapılacakmış inşallah işe yarar, bende de çukurlar kırmızı sivilce izleri var, 4 seanstır lazer atışına gidiyordum her seans 50 tl ve çok az ilerleme vardı, yarın yine gidecektim ozon jeli vereceklerdi 120 tl açıkçası o kadar para vermek içime dokunuyodu. Bugün bu kremi gördüm, sevindim inşallah sevincim yarım kalmaz..

bugün sipariş verdim, fiyatı 60 tl imiş 2-3 güne elimde olurmuş broşür de olacakmış yanında 3. günden sonra eczacıyı arayıp doz ayarlaması yapılacakmış inşallah işe yarar, bende de çukurlar kırmızı sivilce izleri var, 4 seanstır lazer atışına gidiyordum her seans 50 tl ve çok az ilerleme vardı, yarın yine gidecektim ozon jeli vereceklerdi 120 tl açıkçası o kadar para vermek içime dokunuyodu. Bugün bu kremi gördüm, sevindim inşallah sevincim yarım kalmaz..
inşalah işine yarar, buradan faydalarını paylaşırsan mutlu olurum... seni takipteyim..

Eczaneden falan alinamaz mi?

Gerçekten piyasada boş vaatlerle satılan birçok leke giderici kremler var. 4 sene önce alnımda oluşan ve rahatsız edici güneş lekesi vardı, cildiye uzmanı bir arkadaşım achromin kremi önerdi bende düzenli bir şekilde kullandım , sonuç inanılmazdı gerçekten. Sizlerede kullanan biri olarak öneririm.
Canim ya bende yeni aldim o kremi genital bolge icin uygunmuki

X