Acı çehre

Vanilyaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
55
3
33
Acıçehre tohumu çiğnedim 3 tane üstünede bi iki yudum acıçehre çayı içtim sıcak fakat üstünden 2 saat geçti denildiği gibi tuvalete çıkarmadığı gibi karnımı davul gibi şiş yaptı sizce neden böle düzelmesi için neyapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Aman canım dikkat et ben birkaç yıl önce iki tane tuttum da midem mahfoldu. Alttan üstten gitti derler ya aynen öyle. Midemde bir şey kalmadı ama ben ölüyordum acillik oldum. Bilinçsiz kullanılmaması gerek bir tohum.

Biraz daha bekle bakalım canım.Her bunyede aynı etkiyi yaratmıyor demek,sende de şişkinlik yapmış baksana

bu acı çehreyı bende denedım dıger arkadaslarım 1 tanede tuvaletten cıkamadılar ben 4 tane yuttum dedıgınız gıbı sadece karnım sısdı cok kotu olmusdum kullanma demekkı sana da etkısı olmadı zaten bunlar sadece ıshal yapıyor başka bır etkısı yok

bu acı çehreyı bende denedım dıger arkadaslarım 1 tanede tuvaletten cıkamadılar ben 4 tane yuttum dedıgınız gıbı sadece karnım sısdı cok kotu olmusdum kullanma demekkı sana da etkısı olmadı zaten bunlar sadece ıshal yapıyor başka bır etkısı yok
Şimdi acı çehreli çay içiyorum bakalım cnm o neyapacak

Acı çehre miiii aman aman tövbe. Bir kaç ay önce bi deneyeyim dedim de, ishal yapıyo, karnından gurul gurul sesler geliyo, yani yanında bi yabancı olsa utanırsın. Wc den çıkartmıyor, karın ağrısı.... Ayyyyyy
Kilo da verdirtmiyor. Şimdilerde yoğurt kürü & hurma diyeti yapıyorum çok memnunum.

Acı çehre miiii aman aman tövbe. Bir kaç ay önce bi deneyeyim dedim de, ishal yapıyo, karnından gurul gurul sesler geliyo, yani yanında bi yabancı olsa utanırsın. Wc den çıkartmıyor, karın ağrısı.... Ayyyyyy
Kilo da verdirtmiyor. Şimdilerde yoğurt kürü & hurma diyeti yapıyorum çok memnunum.
Benim derdim kilo vermek değil aksine kilo almaya çalışıyorum spora gidip bağırsak sorunum için kullanmayı denedim ben

X