Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

kızlar ya bugun ıkıncı negatıfımı de aldm bızde sorun morfolojı sıfır ılerı hareket te cok dusuk bu sekılde olup bulent tırasta olumlu sonuc alan var mı
Canim sana tavsiyem ankara centrium klinige git ben orda devam ediyorum recai hoca heleki biyolog semra sertyel hoca uzmanlar bu konuda bizim gibi olan sonuc alan cok hasta gordum birde devlet destegi var sadece. 3 500 lira odedik... Para muhim degil onlar icin cok iyi anladik ...

Amin canim paralar kolay kazanilmiyor... Boyle bi hastane boyle insan sagligiyla oynayabiliyorsa vay halimize derim

Zaten bulent hoca muayene etti beni canim o verdi kafasina gore igneyi... Beni bu hale sokmasi kusura bakma ama iyi doktor oldugunu asla gostermezzzzz... Ne sorumsuzluk bu hocayi aramak sart mi hani iyi ekipti bunlar olsek hocanin haberi olmuycak demekki ... Sen orda sifa bulmus olabilirsin canim ama elestride yapmak gerek bi suru insan emek verip maddi manevi yipraniyor sonuçta

Canim benim sadece ben hocaya iyi desem hakli olabilirsn...bunu herkes soyluyor

Sizde sorun ne canm bizde morfoloji sifir

Canim benim sadece ben hocaya iyi desem hakli olabilirsn...bunu herkes soyluyor
Evt cnm bende herkes ii dedi die gittim ama malesef bana zor gunler yaşattı ve sagligimla oynadi bunlari bana yapan bir doktor bnm gozumde ii olamaz ... Ileri teknoloji kullandiklari icin basarililar ama daha uygun fiyatlara da ayni teknolojiler kullaniliyor .... Hastanede hersey ekstra para

Kızlar merhaba benim 1. Tedavimde 2015 te yapıldı 4 yumurta oluştu 2 si 1. Kalite transfer edildi tutmadı, 2. Başladık tek yumurtam oluştu bolunmede anormallik var denildi ve transfer edilmedi .. malesef yumurta rezervi var 3. İcin ne yapacağımı bilemedim şimdilik hakiki polen ve kara kovan bal ı yemeye başladım organik süt ceviz yiyorum bol bol inşallah faydası olur. 3. Denemem için bulent tıras aklımda ama gitmeli miyim bilmiyorum çok para ve olmazsa diye çekiniyorum

Merhaba Canım benimde yumurta rezervim az,şu an tedavimizi yarıladık sayılır yaşım 37 tedaviye başladığımda fsh hormonum 15 di doktora kendim söyledim hocam biliyorum yumurta rezervim az diye,evet yumurta rezervin çok iyi değil ama çokta kötü değil dedi.Söylemek istediğim şu ki ben bu tedaviyi son tedavi olarak düşündüğüm için burayı seçtim evet pahalı bir hastane sonu olumlu olur yada olmaz onu bilemem Rabbim ne demişse o olacak Bülent tıraş arada bir vesile sonradan keşke dememek için tedaviye burda başladım en azından çaresine baktım dersin en iyi yere gittim dersin.Öyleleride varki bu yolda o kadar para döküyor sonra kendiliğinden hamile kalıyo herşey nasip kısmet.Hakkımızdan hayırlısı olsun inşAllah moralinide yüksek tut,incir kürünüde yap kardeşim

Allah yardımcımız olsun benim fsh 8 çıkıyor tüm hormon testlerin normal ama yumurta rezervi az malesef yanlız her ay düzenli adet oluyorum üstelik. Bende öyle düsünüyorum birkaç doktor bilgisi araştırıp hepsiyle görüşmeyi düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bende zeytinyağı incir ı uygulayacağım adet olmayı bekliyorum

Amin.Tabiki araştır doktora güvenmek çok önemli Rabbim rast getirsin inşAllah.Zeytinyağı incir kürünüde çok duydum özellikle erkekteki soruna çok iyi geliyormuş

Kizlar slm yazamiodum bayadir bulent hocada ilk negatif sonucumu aldim ben ikinci icin de bulent hocayla gorusduk ve onda karsr verdik tedavimize ama ne zaman basliycaz daha karar veremedkk ona ve bizde sikinti tek esimdeydi bende hicbi sikinti yokduki bulent hocayla gorusmeye gttk o bile sasirdi yani dosyamizi incelerken nasil kalamazsin die cunku micro cip uygulandi ve en iyiler alindi benim 5 gun embryosuydu bide hoca bile cvbni bulamadi yani allah kalmis bi durum artik senden daha zor haztalarim gebe kaldi sen nasil kalamamissin ben bile cozemiorim dedi ve benle transfer olan tarihde yuzde 80 ni tutmus sadece 6 ksinin tutmamis bende iclerindeyim hoca bizden kan testi istedei genetik kan testi sanirim devletten yaptirablirsinz dedi bunlari yaptirin dedi sonucun cikmasi 20
Gun suruomus zTen onlari yaptircaz dedi ordan biseler bulmaya calisicam dedi bu testi yaptiranlar oldumu hic aranizda ozel bi yerin numarasinida verdi fiyat alin dedi devlette yaptirablrsnz dedi o dedigi yer 900 tl istedi cok uzun yazdim kizlar kusura bakmayin

Bi kac arkadas iki embryi nasil konuluyo demisdi yasakmis sanirim onlarin ulkesinde burdada yasa bakmiolar iki tane koyuylar ben 28 yasindayim iki tane transfer oldu benim sart deil yani 35 yas ustu olman gerekmio

Canım selam inşallah ikinci tedavine gerek kalmadan hamile kalırsın. Bende daha yeni tedavi oldum transferim oldu bekleme sürecindeyim fakat benim 12 döllenmiş embiryolarim vardr transfer günü sadece 2 tane transfer oldu ve hoca Şansın çok az dedi embiryolarin gelişimi yavasmîş Tutmazsa genetik test yapalim dedi. Senin yazını okurken keşke hoca ilk görüşme yapmaya gidince genetik test yaptırın ya da vs. Yapılması gereken Hangi test varsa yaptırın deseydi diye düşünüp duruyorum. Çünkü benim iki negatif tüp bebek denemem vardı ve benden genetik test yaptırmami transfer günü tutmazsa eğer yapılır inceden inceleriz diyorlar. Allah yardımcımız olsun valla ne yapacağımı şaşırdım

Cnm benim de 17 tane den 10 tanesi dollendi ve 8 tanesi 5 gune gtmis hoca bu durumu cok az oldugunu soledi cok sanslisiniz dedi ama malesef transfer gunu 4 tane kalmisdi 4 tanesinden iki tanesi cop oldu dier ikisi konuldu kaliteleri cok iyiydi ama olmadi yani isalah seninki olur cnm benim ilk denemedi smdi bunda istedi senden isteyebilirmis aslinda daha once negatif sonuclarini bilio yada kendiside yapip ondan sonra isticek belkide tabi is isden gecmis olucak biden benm dondurulmus transfer oldu iki aya yakin bekledik senin taze transferin olmus anladgim kadariyla senin progestorun kac cikmisdi ona gore dondurulup dondurulmamanin kararini veriolar cunku

Canım dur bakalım Allah büyük o sadece ol desin bir anda oluverir senin altıncı günün dimi bugün herhangi belirti hissettinmi gerçi belirti olmadan da pozitif alan çok insan var canım iki tüp bebekten sonra doktorun genetik tarama istedi yaklaşık 1ayda çıkıyor devlette eşim yaptırdı.ben tupbebek yaptığım hastanede yaptırdım 140tl verdim hatta kan pıhtılaşma tahlilinide gidip devlette yaptırdım normalde çok pahalı ama iki dusuk tupbebek var deyince yaptirabildim neyse işte genetik taramada benim ℅6 sorun çıktı kromozomlarda eşimin normal zaten 18 yaşında kizi var nitekim son tupbebekte pgd yapıldı bunların ustune herşey güzel giderken hcg düşmeye başlıyor 10tane embryomuz pgd gitti iki orta kalite kaldı canım ben yaptırmışsibdirr diye düşündüm genetik taramayı

Evet canım senden sonradan istemesi normal. Benden istenmesi gerekiyordu iş işten geçtikten Sonra TRANSfer gunu denmesi Biraz Tuhaf Geldi bana ama neyse bakalım geçti artık. Benim 0.82 falan canım. Taze transfer oldu. BENİM de 20 YUMURTA toplandi 12 tanesi 5. Güne kadar gelişimi yavaş bi şekilde geldi ve sadece iki tane transfer edilebilir kaldı gerisi çöp oldu. Senin progesteron değerin kaçtı ki canım transferin donmus oldu

Evet erken canım ama hoca Şansın çok az deyince umut edemiyorum. Devlette bu genetik test bedava mı canım ? Bizde olmadı mecbur yaptıracaz bi o kaldı galiba yaptırmadigimiz Test. Bugün 6. Günüm hiç belirti yok canım maalesef. Adet olmaya yakın canım tatlı çok çeker sanırım adet olacam

Evet arkadaşım sana katılıyorum tedaviye başlamadan önce bu tahlillerin istenmesi lazım.Benim geçmişte üç düşüğüm var o Zaman başka bir dr Zeynep kamilin doktoruydu benden yaptırmamı istedi o tahlillerin sonucunda bende heterezigot yanlış hatırlamıyorsam çıkmıştı yani kanda hafif bir pıhtılaşma varmış,acaba bu tahlillerden mi istedi.Ben hepsini Bülent hocaya göstermiştim.Bide şunu düşündüm hani niye dr bu tahlilleri tedaviye başlamadan önce istemiyor diyoruz ya belki öncesinde düşük hikayesi olanlardan istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…