acıdan ölüyorum

portakalliordek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
141
3
Erkek arkadasimla ayrildik ben ona yalanlar soyledim. Ve bi uygulamaya sanirsam uygunduz resmimi koydum. Bunlardan o kadar pismanim ki karsimdaki insani cok seviyorum cok surekli agliyorum sanki bi gecis donemiymis gibi sanki o zaman yaptiklarin bana normal geliyormus gibi aklim basima geldi. Birde okb hastasi oldu takintili bi hale geldim. Ben o kisi olmadan nasil yapacagim bilmiyorum beni kesinlikle istemiyor

Onsuz da yaşarsın merak etme hepsi geçer. Konuyu tam anlamadım ama sen hatalısın sanırım ve kabul ediyorsun, sen yanlış yapmışsın her hatanın bir bedeli vardır.

uygunsuz foto derken? düşünüyorum nasıl uygunsuz bır foto olur dıye
ama aklıma açık seçik seylerden başka bııs gelmıyor
ki ''uygunsuz'' da böyle bir şeydır..

merak etme bu da geçer..

Hem oraya buraya uygunsuz fotolar koy hem cocuga yalanlar soyle terk edilince de ay acidan ölecegim de. Seven baskalariyla flortlesmez, sevmeyen de kapi onune koyulunca dövünmez cicegim
Ben yaptiklarimdan dolayi cok pismanim kendisininde ilk baslarsa bazi hatalari oldu cinsellikle ilgili ve utanip beni engelledi ve ben onu sevdigim icin resmen pesinden gittim simdi ne beni dinliyor nede baska birsey

Erkek arkadaşını geçtim kendine saygısı olan bir insan yapmaz bunları.Yani ne amaçla koyar insan. Hangi birine tahammül etsin bu adam? Belki de onu sevmiyorsun, senden ayrıldığı için hırs yaptın. Yani seven bir insan yapmaz şu yaptıklarını.

Ya sacma sapan duygularimdan dolayi keske olmasaydi bunlar hata ustune hata yaptim resmen

kendıne böyle bişi yakıstırman ve yapman hiç iyi bir hareket degıl.ben olsam bende bıtırırdım.. hem düşünsene aynı vazıyette o olsaydı sen ne gözle bakardın ona?
bazı seyler insanın içindedir :KK66: bu tarz bişi yapmanın boşlukla falan da alakası olmaz..

Erkek arkadaşını geçtim kendine saygısı olan bir insan yapmaz bunları.Yani ne amaçla koyar insan. Hangi birine tahammül etsin bu adam? Belki de onu sevmiyorsun, senden ayrıldığı için hırs yaptın. Yani seven bir insan yapmaz şu yaptıklarını.
Sacma sapan duygularimfan dolayi oldu hersey. Ben karsimdski kisiyi cok seviyorum onun icin yapamayacagim birsey yok

X