• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık kalan msn ve rezillik ...

daha gençsin canım..ama ben 4x4 lük yok 4x2 lik bul yeter dimi...diyene bak ama yaş olmuş 33..sen adaysın..ben kendisi...turşuluk biberrrrrrrrrrrrr...gel gellllllolumunekankayizsmile

Turnayı gözünden vurmalım inşallah. opuyorumnanaktan

Bakıyorum da herkez karışma sen suçlu olursun demiş.Bence yaptığınız bencillik! siz suçlu olmayasınız diye, meraba meraba dediğiniz kişi ile aranz bozulmasın diye mi saklayacaksınız.Ben olsam bir şekilde soylerdim bana da soylenmesini isterdim.Ben gorduğumu soylerdim isterse tum cevre inanmasın beni suclasın bana ne!.Burda onemli olan birileri ile olan benim muhabetim değil bir yuva onemli.

Tek düşünülcek konu cocuk ve yuva ki bunlara onların ikisi beraber karar verir.Ne yani erkek yediği haltlara devam etsin yok oyle yama.gerekirse ikisi de acı cekerek yuvalarını ayakta tutarlar.

ya kendimi sizin yerinize koyuyorum ve bir yanım söylerdim o kadının ne suçu var hem de hamile vs.diyorum ama bir yanımda söylemeyeyim ne halleri varsa görsünler diyorum.
of ben de sıkıldım şimdi:1no2:

Bence de karışılmaması en doğrusu. Sonuçta samimiyetiniz olan birisi değil, iş arkadaşınız. Adam bi güzel sıyrılır işiğn içinden kötü olursunuz sonra.
Cumartesi gününe iş çıkartıp gitmesini engellemeniz de sadece geçici bir çözüm.

Ama yapabiliyorsanız yazışmayı kimden geldiğini belli olmayacak şekilde eşine ulaştırmayı deneyebilirsiniz.

Bilemezsiniz bazı kadınlar koca delisi belkide hiç tahmin edemiyeceğiniz sonuçlar doğurur

Evde eşi bekliyor diğer kadın evli oldugunu bile bile ilişki yaşıyor Allahım nasıl bir devirde yaşıyoruz biz anlamıyorum ki :(iğrençlik ötesi yalancı adam eve gidince karının çocuğunun suratına nasıl bakıyorsa bence canım sen hiç karışma böyle durumlarda yarın bir gün bir olay olur kabak senin başına patlar

ben olsam söylerim.. karışma diyenler kendilerini kadının yerine koysun sen evde hamile kocanı bekle adam izmirlere gdip başka kadınlarla olsun çocugunun rızkını elin kadınlarına yedirsin ! öyle babanında kocanında geregi yok! ben olsam önce adama söylerim cumartesi izmir yolcusuymuşsun yolun acık olsun gibi bişi söylerim zaten anlar önce adamla konusmayı denerim sonucta iş arkadasın okadarda mesafeli degilsinizdir.. önce adamla konusurum baktım adam sert cıkıyor sanane gibisinden bir şekilde o sekreter kızla birlkte karısıyla konusurum. hamile aldatılan bi kadın olmaktansa ayrılırım 1 2 yıl üzüntü stres cekerim cocuklarımla temiz hayatımda mutlu olmayı tercih ederim..

bence direk söylemeyin kadın hamile çünkü kendimi yerine koydumda öyle bi üzüntü ve hamilesin eşiyle görüşürken konuşun ağzını arayın ve bişeyler hissediyorsa söylersiniz ama adama bu haftasonu izmire mi gitsek bazılarının yuvasını kurtarmak bize düşecek pek önemsemiyor gibi diyerek bildiğinizi ama nerden bildiğinizi söylemeyin bakın bakalım napacak çok zor bi karar ve eşin durumu Allah kimseye göstermesin böyle bi üzüntü ve o haldeyken

bide ben bayanlara da kızıyorum kocamın bensiz ne işi var başka şehirde kaç kişinin eşi iş adamı yada pazarlama tanıtım işinde kimisi kursa gitcez kimisi binbir yalanla şehirler arası geziyorsa ne diyebilir benim eşimde eğitim için gidiyor ama okadar güvensemde yine de iş arkadaşlarıyla konuşurken konu o eğitime gelip dayanıyor hiç bilginiz olmadan nasıl böyle gezilere çıkabilir ki bide kızla kalacağı otele kadar ayarlıyor
şimdi bu durum da bunu söylesende bu bayanın eşiyle yakınlığı nekadar ki sana inansın eşine zaten inanıp güvenmiş yolluyor izmirlere oteli söylede biz toplanıp gidelim şu adamı hamile eşini aldatmayı göstermeye

son sayfaları da okusanız........ arkadaş çıtlattı adamın hanımına...

evet 7. sayfada patrona söylemiş ama bidaha herkez kendisini övmüş ve evlilik yaşı tartışmasına girilmiş eşine ne ara söylendi bulamadım :)

Back
X