• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık kalan msn ve rezillik ...

Ben olsam ben de söylerdim...
Doğru olan hangisi bilmiyorum ama böyle bir durumda doğruyu yanlışı düşünemezdim.
Çünkü onun kandırılmasına göz yummanın vicdan azabı daha ağır basardı...

Adama da sinir oldum. Pislik herif.Allah'ından bulsun :oklava:

Dün akşama doğru sekreter kız eşini arayıp çağırdı..aynı yaşta olduklarından görüşüyorlardı..eşide bazı akşamları geliyordu..neyse kızcağız geldi..sekreterin odasındalar eşide odasında ..bende gittim yanlarına işte kızını falan sordum getirde sevelim az dedik...o sırada kız demezmi eşimi haftasonu izmire iş bağlamaya yolluyormusunuz..bende istedim gitmek arkadaşım vardı.fakat hakan beylen gidiyormuş..hakana muhasebeden düşünün iti it pez.kliğini yapıyor...o sırada ben dayanamadım yok öle bişey ya niye bizim haberimiz yok dedim.patronun asistanını çağırdık ya böyle bişey varmı bunlar izmire gitcekmiş..kızda yok öyle bir durum dedi..pembe yanaklı kız bembeyaz oldu.sakın ol dedik..kız toparladı kendini Allahtan olgun biri eşine yansıtmadı gitti konuştu onlan ordan burdan..yanımıza geldi..Abla dedi ben bişeylerden şüpheleniyorum üstelik hamileyimde..napmam gerek dedi.ben dedim
takp et gzö açtırma unutma en iyi erkek ölü erkek dedim..en iyisi bile dayanamaz dedim..tamam dedi...bakalım ne olcak..kız bugün beni arıcak..

kızlar dün neler oldu neler kabak benim başıma patlıcak gibi..ama şu yonden..dün akşam 10 da beni adam aradı yani iş arkadaşım..belli eşi dinliyordu..toredo hanım c.tesi xxx firmasına iş bağlamak için gitmiyormuyuz ahmet beylen..ben öle kaldım..sustum...sonra hemen yok öle bişey ne işi dedim..oda aaa işle alakanız yok ki bilesin dedi kapadı...az kalsın arıcaktım ama neyse dedim..sabah beni eşi aradı...dedi toredo musaitsen konuşcam dedi..ben lavobaya gttim..kusura bakma dün seni rahatsız ettik ama resmen eşim yalan söylüyor suradından anladım..ben bozuntuya vermedim sanırım toredo bilmiyor yarın patronunlan konuşcam demiş..oda amacın ne beni rencide etmekmi..aldır o karnındaki çocuğu demiş..başlamış saymaya etmeye bağırmaya...(kızlar suclu bir tiyo suclu adamlar başlar bağırmaya üstte çıkmaya)kız diyor kesin biri var diyor izmirde gece 3lerde nete giryrmuş poker oynuyorum diyormuş.

kızlar dün neler oldu neler kabak benim başıma patlıcak gibi..ama şu yonden..dün akşam 10 da beni adam aradı yani iş arkadaşım..belli eşi dinliyordu..toredo hanım c.tesi xxx firmasına iş bağlamak için gitmiyormuyuz ahmet beylen..ben öle kaldım..sustum...sonra hemen yok öle bişey ne işi dedim..oda aaa işle alakanız yok ki bilesin dedi kapadı...az kalsın arıcaktım ama neyse dedim..sabah beni eşi aradı...dedi toredo musaitsen konuşcam dedi..ben lavobaya gttim..kusura bakma dün seni rahatsız ettik ama resmen eşim yalan söylüyor suradından anladım..ben bozuntuya vermedim sanırım toredo bilmiyor yarın patronunlan konuşcam demiş..oda amacın ne beni rencide etmekmi..aldır o karnındaki çocuğu demiş..başlamış saymaya etmeye bağırmaya...(kızlar suclu bir tiyo suclu adamlar başlar bağırmaya üstte çıkmaya)kız diyor kesin biri var diyor izmirde gece 3lerde nete giryrmuş poker oynuyorum diyormuş.

Toredo arkadaşım söyleyin uygun bir dille kızcağıza ömrüne yazık etmesin. Bilsin ya. Böyle enayi yerine koyulmasındasa bilsin. Sizin üstünüze kalacak bişeyde yok sizi bilen ALLAH ama buadamın yaptığı yanına kar kalmasın. Bence telefon açın kocanızın böyle bir ilişkisi var hafta sonuna yanına gidecek size yalan söylüyor deyin kapatın. En azından bi kulübeden felan arayın. Ama söyleyin kadıncağıza çok yazık içim sızlıyor.

patron konuşacak..çık bu işten başka yerde yap bu işleri dicek..iş yerimize ters dicek..yazışmalarıda okuttum bir güzel..patronumuz böyle şeylere önem verir...bakalım ne olcak

İyi yapmışsın arkadaşım ama o yazışmaları eşine de gönder. Hani kendin göndermeye cesaretin yoksa bi mail al onunla gönder. Ben hala eşini düşünüyorum. Mutlaka oda bilmeli bu rezilliği. ALLAH kimsenin başına vermesin rezil herif.

adam geldi bana pis pis baktı..bende küçük sırlardaki ayşegül gibi sırıttımm...hiçte çekinmiyorum vallaa...yaparsada kendi kaybeder...işinide..

Bence eğer karısının cep yada ev numarasını biliyosan gizliden ara kendini tanıtma böle böle bi durum var de cumartesi oraya gidecek isterseniz takip edin msn yazışmalarında ev adrsi felan yazmısmı adam yada bayanın msnını alabilirdin böle yap bence :sm_confused:

adam geldi bana pis pis baktı..bende küçük sırlardaki ayşegül gibi sırıttımm...hiçte çekinmiyorum vallaa...yaparsada kendi kaybeder...işinide..

Böyle yüzüne gözüne bulaştıracaksın toredocum. Başına kalacak sonra.:olmaz:
Senin yapman gereken sessizce eşine bilmesini sağlamak, sonra elini ayağını çekmekti. Adamla biye bu kadar yüz göz oluyorsun ki!

en iyisini yapmışsın inşallah eşindende işindende olur pislik bööyle dımdızlak ortada kalırkötükedihüso

Böyle yüzüne gözüne bulaştıracaksın toredocum. Başına kalacak sonra.:olmaz:
Senin yapman gereken sessizce eşine bilmesini sağlamak, sonra elini ayağını çekmekti. Adamla biye bu kadar yüz göz oluyorsun ki!

canım sanırım sabah yazdığımı okumadın..dün gece beni aradılar adam ben c.tesi izmire işe gitmicem mi dedi..bende normal olması gereken şekilde hayır yok iş dedim..adam buna bozuldu .isterdi ki onun ihanetine ortaklık etmemi..anladın..

sen doğru olanı yapmışsın canım zaten eşide anlamış.
izle bakalım neler olacak ..
daha fazla karışma derim kabak senin başına patlamasın...

kızlar bu adam inatlan ben c.tesi gitcem demiş...kızda eğer gidersen demiş bu çocuğu aldırırım..oda naparsan yap demiş..resmen adamın gözü dönmüş..kız dün aradı ağlıyordu ya..içim acıdı..p..venge bak yaa...şimdi iş yerinde suradı o biçim..gisp diyim mi eşin aradı ne yaptın kıza diye..

kızlar bu adam inatlan ben c.tesi gitcem demiş...kızda eğer gidersen demiş bu çocuğu aldırırım..oda naparsan yap demiş..resmen adamın gözü dönmüş..kız dün aradı ağlıyordu ya..içim acıdı..p..venge bak yaa...şimdi iş yerinde suradı o biçim..gisp diyim mi eşin aradı ne yaptın kıza diye..
Konuyu takip etmemeye karar vermiştim ama o kızın haline çok üzülüyorum. Ne olur söyleyin artık. Şerefsiz adam kızı enayi yerine koyuyor. Böyle bi adamla yuva yürümez zaten kızın bu durumu bilmeye ve kararını öyle vermeye hakkı var. Yani elimde olsa ben haber vericem... Bende evliyim kendimi onun yerine koyuyorum. ALLAH kimseye vermesin ama bu durumu her halukârda bilmeyi yeğlerdim. Bu gün o kızın bu durumuna aman banane demeyin. Bu gün ona yarın bize denir aynısı...

Back
X