Açık Parfümde En İyisi

mistikkedi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
33
29
41
Arkadaşlar,kullandığım parfüm çok pahalı ve çok kullandığımdan acıyorum verilen paraya.Açık satanlarda istediğim gibi bulamamıştım.Geçen Kadıköy'de Eyfel diye bi yerde buldum.Benim parfüm pek olmazdı.Şansa vardı ve gerçekten kalıcı ve aynısını yapmışlar.Benim parfümün yoktu ama çoğu parfümün sabununu da yapmışlar.Ben çok beğendim.Sağlık Bakanlığı onayı da vardı.Kadıköy boğanın orda dediğim yer.

Arkadaşlar,kullandığım parfüm çok pahalı ve çok kullandığımdan acıyorum verilen paraya.Açık satanlarda istediğim gibi bulamamıştım.Geçen Kadıköy'de Eyfel diye bi yerde buldum.Benim parfüm pek olmazdı.Şansa vardı ve gerçekten kalıcı ve aynısını yapmışlar.Benim parfümün yoktu ama çoğu parfümün sabununu da yapmışlar.Ben çok beğendim.Sağlık Bakanlığı onayı da vardı.Kadıköy boğanın orda dediğim yer.

Senin kullandığın hangi parfüm?

Bu arada ben de eyfeli pek beğenmiyorum.

Mad açık parfumlerini denediniz mi geçen hediye geldi bana versace criystal noir ilk sıktığımda biraz alkol kokusu alıyorum ama 10 dakika sonra miss notalarını bile becerebilmişler şaşırdım yende 3 saat kumaşta 2 gün kalıyor

dpnin kokuları hem cok kalıcı hemde orjinaline cok yakın onu deneyebilirsin heryerdede bulabilirsin rahatlıkla

kızlar merhaba
kalıcı açık parfüm arıyorsanız lütfen bana ulaşın
esansı Fransa'dan ithal
eşim kimyager, kendisi yapıyo

Batı Sezer açık parfümü deneyen oldu mu? İnternette çok övülmüş bu marka. Fiyatlarıda 60 ml 35 tl gibi bir rakama geliyor. Yani çokta ucuz değil.

Bi arastirayim bende
Bugun bargellodan gucci flora aldim tekrar
Bi parfumum daha oldu olley beee :KK70:
tatlım yaa bargellodan hiç rose the one'i kokladın mıo_O bir ara uğrarsan benim yerimede koklayıver ya çok üşeniyom vallahi netten alıcam orjinalini bilmeden:KK70:

Batı Sezer açık parfümü deneyen oldu mu? İnternette çok övülmüş bu marka. Fiyatlarıda 60 ml 35 tl gibi bir rakama geliyor. Yani çokta ucuz değil.

afterdarkmoon 35 lira açık parfüme vermek için fazla değil miydi senin için, onun yerine gidip orjinal alırdın diye hatırlıyorum..=)

afterdarkmoon 35 lira açık parfüme vermek için fazla değil miydi senin için, onun yerine gidip orjinal alırdın diye hatırlıyorum..=)
fark ettiysen o mesajımada *çokta ucuz değil* yazdım :) yani alırım diye bir şey demedim.

Ben kullandım batı sezerden.
Hiçbir numarası yok. Fiyatı da şişeleri güzel olduğu için mi pahalı böyle anlamadım.
Jpg classique ve jasmin noir almıştım.
Memnun kalmadım. Jasmin noir'i taklit edebîlene rastlamadım zaten.

Ben kullandım batı sezerden.
Hiçbir numarası yok. Fiyatı da şişeleri güzel olduğu için mi pahalı böyle anlamadım.
Jpg classique ve jasmin noir almıştım.
Memnun kalmadım. Jasmin noir'i taklit edebîlene rastlamadım zaten.
bide özellikle nette jasmin noir süper taklit edilmiş diyorlardı:) zaten denemeyi düşünmüyordum ama arkadaşların bilgilenmesi açısından iyi oldu.

bide özellikle nette jasmin noir süper taklit edilmiş diyorlardı:) zaten denemeyi düşünmüyordum ama arkadaşların bilgilenmesi açısından iyi oldu.

canım sen victoria secret vucut spreylerinden bahsetmiştin
önerebileceğin ne var mesela şöyle güzel hafif pembe gül bıraz da misk vanılya tarzı kokan

X