Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşla alakali doktorun zaman kaybetmek istememiş anlaşılan eğer paraci bir doktor değilse. Bende 28 yasundayim beş yildir tedavi görüyorum iki asilama bir tüp bebek denemesi negatif. Haftaya da ikinci tüp bebeğe basliyorum inş dualarinizi eksik etmeyinArkadaslar banada sebepsız infertilite teshısı konuldu. Hersey yolunda 28 yasındayım . Dr um dırekt asılama dıyor. Ne klomen ne catltma ıgnesı.. Anlayamadım sızler hangı asamalardan gectınız? Dıger tedavı asamalarını atlamasının sebebı nedr bır fıkrınız varmı aklım cok karıstı soramadım
ne alakaya yaşla?Yaşla alakali doktorun zaman kaybetmek istememiş anlaşılan eğer paraci bir doktor değilse. Bende 28 yasundayim beş yildir tedavi görüyorum iki asilama bir tüp bebek denemesi negatif. Haftaya da ikinci tüp bebeğe basliyorum inş dualarinizi eksik etmeyin
Bana gorede bu yas için fazla yuklenılmiş... Tabı sorunada baglı bır durum.. Ben doğal yolla olabilmesı için 1 yıl hcbr tedavı gormedım bundan sonrakı surecte cok dıkkatli adım atmk istıyorum. Doğal olarak yıpratıcı bır bekleyıs ve surec. Allah yardımcınız olsunYaşla alakali doktorun zaman kaybetmek istememiş anlaşılan eğer paraci bir doktor değilse. Bende 28 yasundayim beş yildir tedavi görüyorum iki asilama bir tüp bebek denemesi negatif. Haftaya da ikinci tüp bebeğe basliyorum inş dualarinizi eksik etmeyin
Yumurtlama ile ilgili olabilir mi yaş ? 35 yas altinin hamile kalma olasiligi daha yuksektir yas ilerledikçe yumurtanın kalitesi düşer.ne alakaya yaşla?
ben de 28 yaşındayım, zaman kaybedilecek kadar büyük bir yaş değil.
1 senedir olmuyor ve gittiğim bütün doktorlarım daha tedaviye bile başlamayı önermedi, stres yapma dediler sadece.
Evet bana da stres dediler iki yil bekledim ama olmadi. Her tedavi ve her bünye farklidir. Benim bu bekleme sürecinde olmadi ama sizin olabilir ayni teşhis konuldu diye aynisini yaşayacak değiliz. Umarim isteyen tüm herkesin bebisi olur. Ben fazla zaman kaybetme taraftarı değilim tüp bebeğe tekrar basliyorum ikincisine. İnş bu defa olur umut tükenmezBana gorede bu yas için fazla yuklenılmiş... Tabı sorunada baglı bır durum.. Ben doğal yolla olabilmesı için 1 yıl hcbr tedavı gormedım bundan sonrakı surecte cok dıkkatli adım atmk istıyorum. Doğal olarak yıpratıcı bır bekleyıs ve surec. Allah yardımcınız olsun
Rabbım bukez yuzunu guldursun arkadasım.. Ben hsg cektırdım hıcbı sorun cıkmadı.. Yumurta takibi yapcz ıkı ay daha .. Ben yenı yıla kadar bır tedavıye baslamak istemıyorum .. Asılama dıyor dr ama bilmıyorum.. Tup bebek neden basarısız oldu ?Evet bana da stres dediler iki yil bekledim ama olmadi. Her tedavi ve her bünye farklidir. Benim bu bekleme sürecinde olmadi ama sizin olabilir ayni teşhis konuldu diye aynisini yaşayacak değiliz. Umarim isteyen tüm herkesin bebisi olur. Ben fazla zaman kaybetme taraftarı değilim tüp bebeğe tekrar basliyorum ikincisine. İnş bu defa olur umut tükenmez
Dilerım tedavınız basarılı gecer.. Daha önce herhangı bır tedavı aldınız mı pekiHerkese iyi geceler, biz de 3 yıldır bebek düşünüyoruz doktorum stres yapmayın, bekleyin demişti. 2 aydır Çapa Tıp Fakültesi İnfertilite bölümüne gidiyorum. Hsg, eşimden de testler vs istendi. Herşey normal görünüyor ama normal yöntemle bebek sahibi olamıyoruz. Doktor daha fazla beklemeye gerek yok aşılama yapalım dedi. Adetimin 2.günü tekrar çağırdı aşılama için bir takvim belirleyeceğiz dedi.
Amin inş canım.. Hangı tedavılerı gordunuzinşaallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz
sağolun, inşaallah. Daha önce düzenli olarak kadın doğum doktoruna belirli aralıklarla gidip muayene oldum sadece. Hormon testleri vs istenmişti bir de yumurta takibi yapıldı. bunun dışında tedavi olmadım hiç.Dilerım tedavınız basarılı gecer.. Daha önce herhangı bır tedavı aldınız mı peki