Acil Almanya'da boşanmak!!!

Raas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
17
1
39
Arkadaşlar Almanya'da yaşıyorum eşimle şiddetli geçimsizlik var feci hemde boşanmak istiyorum oda istiyor bir Çocuğum var 2 senelik Evliyim burdak prosedürleri bilmiyorum cebimde beş Kuruş yok zaten eşim beni dımdızlak bırakmak istiyor altınlarım vardı onu düğün zamanı Aldı annemde Kalsın dedi sonrada sattım falan dedi yalan söylüyor ne yapmam Lazım ilk etapta cebimde param yok dilim yok 3 senelik oturumum var çocuğumun üstünde beni sınır dışı ederlermi devlet bana yardımcı olurmu çok stresliyim böyle bir Adam'ı çekmek istemiyorum kaba küfürbaz şiddet uygulayan bi tip zaten yüzünü gördüğümüz yok kahrını çekmek istemiyorum artık 2 sene benim için tam bi işkenceydi bilgilerinize ihtiyacım var tecrübelerinizede

Orda polis yok mu? darp edildiginiz icin sikayet edin esinizi.ailenizden biri gelemez mi? sizi ve cocugunuzu koruyp babaevine götürmek icin.

dil yok para yok,küçük çocukla ne yapacaksınız Almanya da peki??
çalışın desek olmaz,dil bilmiyosunuz,adam sizi kapı önüne koysa gidecek yerşniz yok..
en iyisi türkiye ye gelmeniz sanırım..

düğün kasetleri ve fotoğrafları sakla altınları almak için benim bir arkadaşım türkiyede boşandı avukat ona evden ayrılmadan düğün kasetini ve fotografları getir demişti Altınlar talebi için ve altınların yarısını para olarak aldı boşanırken artı nafaka...

Arkadaşlar Almanya'da yaşıyorum eşimle şiddetli geçimsizlik var feci hemde boşanmak istiyorum oda istiyor bir Çocuğum var 2 senelik Evliyim burdak prosedürleri bilmiyorum cebimde beş Kuruş yok zaten eşim beni dımdızlak bırakmak istiyor altınlarım vardı onu düğün zamanı Aldı annemde Kalsın dedi sonrada sattım falan dedi yalan söylüyor ne yapmam Lazım ilk etapta cebimde param yok dilim yok 3 senelik oturumum var çocuğumun üstünde beni sınır dışı ederlermi devlet bana yardımcı olurmu çok stresliyim böyle bir Adam'ı çekmek istemiyorum kaba küfürbaz şiddet uygulayan bi tip zaten yüzünü gördüğümüz yok kahrını çekmek istemiyorum artık 2 sene benim iç

Canım bulundugunuz sehırde mutlaka aıle danişmanlık vardır sıze bedava avukat devlet verecektir almancanız yoksa bile türk tercüman ısteyebilırsnız hıc bırsey yapamazsanız polıs sızı kadın korunma evlerıne aldırtır

1. derhal doktora gidip rapor almalisiniz! raporsuz, kanitsiz, kagitsiz almanyada hic birseyin bir önemi yok!
2. Kocaniz alman vatandasi mi türk vatandasi mi? (Türk vatandasi ise zaten hersey Konsoloslukta yapilmali, islemler falan türkce olucak) siz konsolosluga gidip bas vura bilirsiniz! Yakininzda varsa eger bir tanidiginizla gidin.
3. siz para kazanmadiginiz icin ve kendnize ait maliniz mülkünüz olmadigi icin kocaniz bütün maliyetleri üstlenmeli.
4. Türk avukatlar bol! birine gidin ve akil edinin. Akil edinmek Bedava :))

Konunyzla ilgili kesin bilgim yok yalnız uzaktan akrabam da sizle aynı durumdayken almanyada boşandı. Devlet maaş bağladı diye biliyorum çalışmadığı halde iyi bir maaşla orda yaşıyor. Türkiyeye dönüp milletin lafını sözünü çekmek istemedi kendi başına atlatmak istedi. Şimdi kızıyla gayet rahat yaşıyor. Alman hükümetinden alacağınız maddi destek olacaktır mutlaka. İyice bi araştırın konsoloslukta avukatlar vardır onlara danışın.

Türkiye'de yaşayamam zaten farklı bi gözle bakarlar orda oyüzden hayatıma Almanya'dan devam etmek istiyorum oğlumuda düşünerek tabi

Arkadaşlar Almanya'da yaşıyorum eşimle şiddetli geçimsizlik var feci hemde boşanmak istiyorum oda istiyor bir Çocuğum var 2 senelik Evliyim burdak prosedürleri bilmiyorum cebimde beş Kuruş yok zaten eşim beni dımdızlak bırakmak istiyor altınlarım vardı onu düğün zamanı Aldı annemde Kalsın dedi sonrada sattım falan dedi yalan söylüyor ne yapmam Lazım ilk etapta cebimde param yok dilim yok 3 senelik oturumum var çocuğumun üstünde beni sınır dışı ederlermi devlet bana yardımcı olurmu çok stresliyim böyle bir Adam'ı çekmek istemiyorum kaba küfürbaz şiddet uygulayan bi tip zaten yüzünü gördüğümüz yok kahrını çekmek istemiyorum artık 2 sene benim için tam bi işkenceydi bilgilerinize ihtiyacım var tecrübelerinizede
Canim uc yilda nasil dil ogrenmeden oylece durdunuz anlayamadim
Yol bilmez iz bilmez dil bilmez birine nasil ve kim yardimci olabilir ki?aklima tek gelen konsolosluga gidip durumu anlatmaniz oldu belki sizi gereken yerlere yonlendirirler
Aileniz vs yok mu yardim isteyebileceginiz?

Yok kimsem ya çocuk olunca hemen gidemedim kursa bu sene gitmeyi düşünüyodum oda kaldı

Bende almanyada yasiyorum.

Almsnys tabiki sana yardimci olacak, Cslismiyorsan avukat parani devlet karsilayscak..
Cocuklarinla kendine hemen ev tutup tasinabilirsin kirani devlet ödeyecek ayriyetten sana maas baglanacak vr cocuk paranida her ay alacaksin..
Esin nafaka ödeyemiyorsa bu nafakayi devlet onun yerine dana ödeyecek esin calistiginda devlete geri ödeyecek.

Canım hiç bi ödeme yapmam diyor amacı beni parasız bırakmak çalışamıyorum Çocuğum küçük bide dilim yetersiz

aile danismanlari var mutlaka sana yardim edeceklerdir. Zaten isleri bu.Bende cok yardimlarini gordum .Sana bilmedigin tum haklarini anlatiyorlar.

X