Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum ama cok para 9 bin de. Peki eren beye ameliyat olan var mı cevrenizdeEren Taştan derim ben ama fiyatla yaklaşmayın bu olaya iyi bir revizyon olmazsa sonuçta sizin için bir anlamı olmayacak.
Bire bir gördüğüm yok ama bende revizyon düşünüyorum,revizyon konusunda İstanbul'da olmama rağmen en iyi referans aldığım kişi şuan için kendisiBende öyle düşünüyorum ama cok para 9 bin de. Peki eren beye ameliyat olan var mı cevrenizde
Eren hoca 9 bin liraya mı yapıyor revizyonu?Bende öyle düşünüyorum ama cok para 9 bin de. Peki eren beye ameliyat olan var mı cevrenizde
Eren hoca 9 bin liraya mı yapıyor revizyonu?
Istanbula gelmeyi dusunmez miydiniz?Acil ankarada revizyon doktoru
Malesef canım cok zor istanbulIstanbula gelmeyi dusunmez miydiniz?
Eentatan)))Revizyon da Erentatan
Anladım canım hozuma gitti o yüZden tekrar yazdım SağolEren tastan
Ben 22 gün önce muhitdin eski ye revizyon ameliyati oldum. Sis olmasina ragmen memnunum su ana kadar sikintim olmadiKızlar aylardır burda arastırıyorum bilen bilir. Şimdi eşimi de ikna ettim sayılır bu hafta ankaraya gidecegim ve gittiğimde bir doktora karar verip ameliyat günü almak zorundayım yoksa ilk ameliyatı yapan doktora ameliyat olmak zorunda kalacağım. Gercekten revizyon için iyi doktorları önerin arkadaşlar bu dönem çok zor o kadar kafam karıştı ki. Aylar sonunda haldun kamburogluna karar verdim ama yurt dışına gidecekmiş.ameliyat gününü ocaga veriyormus ben öğretmenim sadece haziran temmuz gibi olabilirim yani onu Eledim. Tevfik sözen yurt dışında. Eren tastan cok iyi ama ücret yüksek. Ahmet ısıkdemirle görüştüm 5 bin dedi ama hiç fotoğraf göremedim. Aynı şekilde diren celik Muhittin eski varmış ama hiç fotoğraf yok samimi olarak bir yardım edin. Yanlış karar vermek istemiyorum
niye vazgectin ki canım. Kime oldunbende eren taştana ameliyat olacaktım son anda vaz gectim başka birine oldum keşke ona olsaydım