ACİL Ankarada revizyon doktoru yardım!!!

Kızlar aylardır burda arastırıyorum bilen bilir. Şimdi eşimi de ikna ettim sayılır bu hafta ankaraya gidecegim ve gittiğimde bir doktora karar verip ameliyat günü almak zorundayım yoksa ilk ameliyatı yapan doktora ameliyat olmak zorunda kalacağım. Gercekten revizyon için iyi doktorları önerin arkadaşlar bu dönem çok zor o kadar kafam karıştı ki. Aylar sonunda haldun kamburogluna karar verdim ama yurt dışına gidecekmiş.ameliyat gününü ocaga veriyormus ben öğretmenim sadece haziran temmuz gibi olabilirim yani onu Eledim. Tevfik sözen yurt dışında. Eren tastan cok iyi ama ücret yüksek. Ahmet ısıkdemirle görüştüm 5 bin dedi ama hiç fotoğraf göremedim. Aynı şekilde diren celik Muhittin eski varmış ama hiç fotoğraf yok samimi olarak bir yardım edin. Yanlış karar vermek istemiyorum

Eren Taştan derim ben ama fiyatla yaklaşmayın bu olaya iyi bir revizyon olmazsa sonuçta sizin için bir anlamı olmayacak.

Bende öyle düşünüyorum ama cok para 9 bin de. Peki eren beye ameliyat olan var mı cevrenizde
Bire bir gördüğüm yok ama bende revizyon düşünüyorum,revizyon konusunda İstanbul'da olmama rağmen en iyi referans aldığım kişi şuan için kendisi

Ben de revizyon olcam Taşkın Yücel i buldum Hacettepe de profosör hem facebook adresinden hem de kendi sitesinden biraz baktım güvenilir bir hocaya benziyor. Anladigim kadariyla Tevfik Sözen inde hocası ve Eren Taştan la beraber ameliyat da yapmışlar bir bakın derim.

Kızlar aylardır burda arastırıyorum bilen bilir. Şimdi eşimi de ikna ettim sayılır bu hafta ankaraya gidecegim ve gittiğimde bir doktora karar verip ameliyat günü almak zorundayım yoksa ilk ameliyatı yapan doktora ameliyat olmak zorunda kalacağım. Gercekten revizyon için iyi doktorları önerin arkadaşlar bu dönem çok zor o kadar kafam karıştı ki. Aylar sonunda haldun kamburogluna karar verdim ama yurt dışına gidecekmiş.ameliyat gününü ocaga veriyormus ben öğretmenim sadece haziran temmuz gibi olabilirim yani onu Eledim. Tevfik sözen yurt dışında. Eren tastan cok iyi ama ücret yüksek. Ahmet ısıkdemirle görüştüm 5 bin dedi ama hiç fotoğraf göremedim. Aynı şekilde diren celik Muhittin eski varmış ama hiç fotoğraf yok samimi olarak bir yardım edin. Yanlış karar vermek istemiyorum
Ben 22 gün önce muhitdin eski ye revizyon ameliyati oldum. Sis olmasina ragmen memnunum su ana kadar sikintim olmadi

bende eren taştana ameliyat olacaktım son anda vaz gectim başka birine oldum keşke ona olsaydım

serdar öztürke ameliyat oldum canım doktor baya bir değişiklik yaptı tabiki ama beğenmediğim yerlerde var malesef burada önemli olan doktorunuza istemediğniz şeyleride söyleyin yoksa kendi fikrine göre yapıyor

X