Premature Bebekler Acil Ankarada rop için doktor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

limonene

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
90
21
Arkadaslar merhaba prematüre kızımda 3. Evre rop çıktı lazer amelıyat dedı doktor baska bir doktora götürdük gerek yok dedi. Acil rop konusunda uzman doktor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Benim de bebeğim erken doğdu 1. ayda götürdüğüm göz doktoru bana rop muayenesi konusunda Başkent Hastanesindeki İmren adında bir doktoru önerdi.İstersen araştır canım.

Benim de bebeğim erken doğdu 1. ayda götürdüğüm göz doktoru bana rop muayenesi konusunda Başkent Hastanesindeki İmren adında bir doktoru önerdi.İstersen araştır canım.
Baskente götürdük fakat cok memnun kalmadık canım. Uzun arastırmalarım sonucu şengül özdeğe götürdük ve memnun kaldık.

Hadi ya hiç duymadım oyle bır merkez mi varmıs? Ama hallettık tesekur ederim arkadaslar
Nerde kimde hallettiniz şimdi de benim başım bu konuda sıkıntılı. Bebeğim bu hafta taburcu olacak kismetse dr ankara ya da istanbula götür dedi.el kadar bebek ucaga bindirmeye korkuyorum kara yolu da enfeksiyon acisindan riskli diğer taraftan rop korkusu.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim

Nerde kimde hallettiniz şimdi de benim başım bu konuda sıkıntılı. Bebeğim bu hafta taburcu olacak kismetse dr ankara ya da istanbula götür dedi.el kadar bebek ucaga bindirmeye korkuyorum kara yolu da enfeksiyon acisindan riskli diğer taraftan rop korkusu.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
Ankarada prof şengül özdeğe götürdük özel muayehanesine tavsiye ederim şehir dısınfan cok hastası gelıyor türkiyede rop konusunda sayılı uzmanlardan.

Rop muayenesi her hastanede yapilmiyormus. Kizimda 33 haftalık doğdu bizi doktorumuz zübeyde hanıma yönlendirdi rop takibini orada yaptırıyorum. Doktorlarida çok ilgili güzel muayene ediyorlar ve 6 ayda bir kontrole çağırıyorlar. Biz bu ay 3. muayenemize gidecegiz

ankara cinnah caddesinde prof. cumhur bey demişlerdi bize ancak gerek kalmadı çok şükür... bnce zekai tahir burak hastanesi gelişimsel pediatri bölümünün olduğu yerdeki göz polikliniğine götürsen bile yeterli.. onlar yılda belkide binlerce prematürenin rop tanısını koyuyorlar ve tedavi ediyorlar

X