Acil bakabilir misiniz

betulelik

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
19
0
16
28
Merhaba 2gün sonra doğum yapacağım sezeryan gripim çok öksürümüyoeum arada anestezi yapıyor mu acaba bilen var mi hafif ama

Anesteziye değil, sezaryen sonrası enfeksiyona daha fazla etki var. Artık sezaryenler bel aşağısı uyuşturularak yapılıyor. Öksürmenin ona eksi artısı yok diye biliyorum yanılmıyorsam. doktorunla görüş kandaki enfeksiyon değeri yüksekse süte geçmeyen antibiyotik başlatabilir çünkü

Öksürüğünüz çoksa sezaryen yeriniz çok acır :(

Anesteziye değil, sezaryen sonrası enfeksiyona daha fazla etki var. Artık sezaryenler bel aşağısı uyuşturularak yapılıyor. Öksürmenin ona eksi artısı yok diye biliyorum yanılmıyorsam. doktorunla görüş kandaki enfeksiyon değeri yüksekse süte geçmeyen antibiyotik başlatabilir çünkü
Ben bel den yaptırmak istemiyorum ki belde ağrı oluyormuş doğumdan sonra mi antibiyotik başlarlar

Ya alakası yok belle, anestezi etkisi geçince dikiş yeri her öksürükte ağrır.
Salı günü doğum yapıcam ilk doğumum değil bu arada ikinci olucam bi aksilik olmazsa çok öksürmüyorum ki arada geliyor doktor gittim 2gün önce parol serum verdi o da geçirmedi ballı limon ıhlamur içiyorum tuzlu gargara yaptım 1hftadır böyleyim çok kötüydüm bu iyi Halim

Back
X