- 10 Kasım 2025
- 25
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi biriste120
3059 beta kese var ama bebek yok kese sağlıksız gibi dedi ne olur sizce başta 34 39 50 gibi ilerlemişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta değeri gayet iyi kese sağlıksız denip çok sağlıklıya dönen duydum umudunu yitirme bebek için 8. Haftaya kadar vaktin var3059 beta kese var ama bebek yok kese sağlıksız gibi dedi ne olur sizce başta 34 39 50 gibi ilerlemişti
İlk beta değerlerin her gün mü yoksa 2 gün arayla mı verdin ?3059 beta kese var ama bebek yok kese sağlıksız gibi dedi ne olur sizce başta 34 39 50 gibi ilerlemişti
Kaç hafta daha bekliyim ablaİlk beta değerlerin her gün mü yoksa 2 gün arayla mı verdin ?
Birde 3000 ile zaten bebek görünmeyebilir çok normal. Bende bu ortalamalarda hatta belki daha yüksektir sadece kese görmüştüm. Bence kötü düşünme hiç
İlk 34 39 50 var zaten onun dışında beta vermedim onlar 2 gün arayla bide karın ayrısıyla geçen gün gittim işte o da 3059 duİlk beta değerlerin her gün mü yoksa 2 gün arayla mı verdin ?
Birde 3000 ile zaten bebek görünmeyebilir çok normal. Bende bu ortalamalarda hatta belki daha yüksektir sadece kese görmüştüm. Bence kötü düşünme hiç
Ben dört bin Ken sadece keseyi görmüştük oda küçüktüİlk 34 39 50 var zaten onun dışında beta vermedim onlar 2 gün arayla bide karın ayrısıyla geçen gün gittim işte o da 3059 du
3000 betada sadece kese görünür ve sata göre ortalama 5 5 buçuk haftalık hamilesindir. 1 hafta sonra muhtemelen bebekte görünür. Ayrıca 8. Haftaya kadar göremeyen bile oluyor moralini bozup stres yapma canım3059 beta kese var ama bebek yok kese sağlıksız gibi dedi ne olur sizce başta 34 39 50 gibi ilerlemişti
İlk 2 günde olan artışın belki biraz düşük diye doktor öyle bi yorumda bulunmuş olabilir. Normal şartlara Göre pazartesi gidersen betanın minimum %60 bile artsa 4000-5000 arası olur onda da kese görünebilir. Ama sağlıksız bi gebelikse az çok belli olur diye düşünüyorum. Doktorun ne zaman gel dedi?Kaç hafta daha bekliyim abla
Dün yatış yap dedi kese sağlıklı görünmüyor dedi betaya göre bakmaz dedi 21 inde beta 3059 dğnküde 5999 beta sağlıklı keseden emin değiliz bebek de oluşmamız normal de bu haftalarda bekliyoruz dedi eyer olmazsa kürtaj dediler rahim duvarımda baya kalınlaşmış şuandada karın agrıö varİlk 2 günde olan artışın belki biraz düşük diye doktor öyle bi yorumda bulunmuş olabilir. Normal şartlara Göre pazartesi gidersen betanın minimum %60 bile artsa 4000-5000 arası olur onda da kese görünebilir. Ama sağlıksız bi gebelikse az çok belli olur diye düşünüyorum. Doktorun ne zaman gel dedi?
Hay Allah ya beta değerin maşallah aslında güzel artıyor ama inşallah sağlıkla ilerler canımDün yatış yap dedi kese sağlıklı görünmüyor dedi betaya göre bakmaz dedi 21 inde beta 3059 dğnküde 5999 beta sağlıklı keseden emin değiliz bebek de oluşmamız normal de bu haftalarda bekliyoruz dedi eyer olmazsa kürtaj dediler rahim duvarımda baya kalınlaşmış şuandada karın agrıö var