• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL CEVAP VERİR MİSİNİZ NOLUR

Ceren Fatma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
37
1
1
20
Kızlar prezervatif li ilişki yaşadım ama 1 2 pozisyonda çıkardık ve boşalma olmadı fakat reglim 7 kasımda olmalıyken bugün 11 i hala olmadı mevsim geçişleri ve stres etkili olur diyorlar en yakın zamanda hastaneye gidicem ama hamile miyimdir böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce lütfen cevaplarsanız çok rahat ederim

Kızlar prezervatif li ilişki yaşadım ama 1 2 pozisyonda çıkardık ve boşalma olmadı fakat reglim 7 kasımda olmalıyken bugün 11 i hala olmadı mevsim geçişleri ve stres etkili olur diyorlar en yakın zamanda hastaneye gidicem ama hamile miyimdir böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce lütfen cevaplarsanız çok rahat ederim
Yumurtlama zamanınız mıydı? Ve normalde gecikir mi adetiniz ?
Ben olduğunu düşünmüyorum ama evet bi ihtimal var, onun içinde test yaparsanız cıkar

Yumurtlama zamanınız mıydı? Ve normalde gecikir mi adetiniz ?
Ben olduğunu düşünmüyorum ama evet bi ihtimal var, onun içinde test yaparsanız cıkar
Adetim normalde düzensiz di benim fakat 5 6 aydır düzen almıştı her ayın 5 i 6 sı olurdu ilişki yaşadığımdan beri her ay stres yapıyorum 1 2 gün gecikme illaki oluyordu ama şimdi baya oldu ayın 11 i oldu boşalma olmadı ama stresli zamanlarda geçiriyorum 1 haftadır ve mevsimden dolayı olur diyenler de var açıkcası

Adetim normalde düzensiz di benim fakat 5 6 aydır düzen almıştı her ayın 5 i 6 sı olurdu ilişki yaşadığımdan beri her ay stres yapıyorum 1 2 gün gecikme illaki oluyordu ama şimdi baya oldu ayın 11 i oldu boşalma olmadı ama stresli zamanlarda geçiriyorum 1 haftadır ve mevsimden dolayı olur diyenler de var açıkcası
Evet canım olur. Geciktikçe stres olcaksın o yüzden eğer alabiliyorsan eczaneden bi test al varsa çıkar en azından bi 3-5 gün daha olmazsan boşuna stres olma .

Arkadaşlar deneyimi olan yazsın nolur

Kız yok maksimum 50 liradır bilmiyorum ben 2 sene önce 10 liraya alıyordum
Bir iki tane al sonucu kesinleştir
kağıt bardağa pet bardağa ya da artık elimde ne varsa ona idrarını yap. Bazı testler batırmalı bazıları damlatmalı oluyor hangisinden alırsan işte ona göre yap arkasında tarif yazar

Back
X