Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kireç çözücü berbat bişey bendce lavaboma dökmüştüm hala leke leke duruyor lavabom çok önem veririm lavabonun temizliğine okadar cifliyorum çamaşır suyuluyorum bi tarafı pırıl pırılken diğer tarafı soluk ve lekeli gibi duruyor kireç çözücüden dolayı
Kireç çözücünün ocakta ne işi var? Boyası aşınmıştır, daha fazla kimyasal kullanmayın daha kötü yaparsınız. Yapı marketlerde beyaz eşya boyaları var, tekrar boyarsınız düzelir.
Evde varsa elma sirkesini deneyebilirsin. Benim ocağımda inox , en berbat lekeleri , çıkmayan izleri vs geçiriyo elma sirkesi. Ama kireç çözücüye etki edermi bilmiyorum. Nasıl bişey oldu foto paylaşman mümkünmü..?
pardon ama ocağı temizlerken kireç sökücüye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum yağ çözücü işinizi hallederdi. malesef inox ocaklar bazen su lekesi bile tutuyor çözümü olduğunu bende sanmıyorum...
Kireç sökücünün ocakta ne işi var kız allah iyiliğini versin..muhtemelen boyasını aşindırdı..bukadar üzülme canım niye bitesin.sıkma canını sana bisey olmasın...