acil çözummm! catlaklarım gittikce artıyor

gnierd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
7
0
32
Kızlaaaar ben daha 23 yasındayım ve hep aynı kilodaydım yani en fazla 5 kilo oynamıstır ama ortaokuldan beri bacaklarımda catlaklar var.ve ben onemsemedim gelisme cagı diye suan cok fena sekilde arttı bacagımın arka kısımları yanları hep catlak oldu buyudu ve rengide degisti..yazın ne sort ne etek giyebiliyorum.bi fikri olan varmı sadece lazer cozum diye duydum oda 1000tl yi buluyomus..

Kızlaaaar ben daha 23 yasındayım ve hep aynı kilodaydım yani en fazla 5 kilo oynamıstır ama ortaokuldan beri bacaklarımda catlaklar var.ve ben onemsemedim gelisme cagı diye suan cok fena sekilde arttı bacagımın arka kısımları yanları hep catlak oldu buyudu ve rengide degisti..yazın ne sort ne etek giyebiliyorum.bi fikri olan varmı sadece lazer cozum diye duydum oda 1000tl yi buluyomus..
Canim bu yapidan dolayi bende cok kilo alip veren biri degilim nerdeyse her yerimde catlak var :KK43:

Ben diyetisyen bir arkadaşımın önerdiğini biliyorum hastalarına hızlı kilo verimlerinde çatlak oluşmasın diye

tca kullanilabilir ama kis aylarini beklemelisiniz bence bende denemeyi düsünüyorum bu kis

benim de dizlerimde var ergenlikten kalma o yüzden geçer mi bilemiyorum. böyle bir sorunu olup da çözüme ulaşanların önerilerini bekliyorum :KK51:

Çatlakları tamamen gideren bir ürün yok kızlar malesef yıllardır denemediğim ürün kalmadı diyebilirim.Kilo alımı olmasa bile hormonal ve deri elastikiyetinin zayıf olmasından dolayı çatlaklar oluşabiliyor.Bunun için ilk etap da uzman doktora görünmenizi ve çatlaklarınızın neden oluştuğu tespit edilerek ve ona göre tedavi uygulamasına geçmelisiniz.Ciddi derecede çatlaklarınız var ve onlardan kurtulmak istiyor iseniz fraksiyonel lazer oldukça etkili bir yöntem.Çatlak oluşumunu engellemek için ise bol bol su için beslenmenize dikkat edin spor derinizin sıkılaşmasını ve görünümün azalmasına yardımcı olur düzenli spor yapın,son olarakda cildinizi mutlaka ama mutlaka nemlendirin günlük olarak cildinizin neme doyması gerekirki çatlak oluşmasın :KK200: sevgiler.
http://makyajtelasi.blogspot.com.tr/

Bahsedilen krem çatlak oluşmasına engel, var olan çatlakları iyileştirici etkisi yoktur. Lazer çözüm olabilir lakin sebebine gelecek olursak doktorum cilt yapısıyla alakalı aynı zamanda ırsi olduğunu söylemişti.

KESİN BİLGİ YAYALIM :KK70:
"Vücut çatlaklarında yapabileceğiniz en ucuz çatlak tedavisi aslında evde çatlak tedavisi olarak uygulayabileceğiniz kimyasal peeling yöntemleridir. Çünkü klinik ve güzellik merkezleri oldukça yüksek çatlak tedavisi fiyatları istiyorlar. Eğer gerekli sabrı gösterirseniz muhtemelen 8 ay içinde kimyasal peeling asitleri (glikolik asit, tca) ve vitamin (a vitamini, c vitamini, e vitamini) gibi maddelerle çatlaklardan kurtulmuş olacaksınız."

X