Acil dışında akşam muayene alan dr. Veya hastane var mı?

yns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
33
0
86
İstanbul
kadın doğum üzerine istanbul anadolu yakasında acil dışında akşam muayene alan dr. Veya hastane var mı?

Son düzenleme:
gülen tıp merkezi .. doktor Bülent Kars ya da Cenk Demir ikisinden de randevu alabilirsin.. Bildiğim kadarı ile gece yarısına kadar ordalar. gülen tıp merkezi Kartal cevizlide. ücretleri ssk değilsen 85 tl .. Eşimden yararlanıyorum ben 72 tl ödüyorum

teşekkür ederim, hastaneye bi bakayım, bende kadıköydeyim biraz uzak kalıcak galiba ama, çalıştığım için akşam muayene eden dr. ve hastane bulmam gerekioo..

araç varsa çok problem olmaz .. Central Hospital kozyatağı ilede bağlantısı var .. Bende eşimle gittiğim için akşam gidebiliyoruz. Gece yarısına kadar hastaları oluyor genelde.Birde bu dediğim yer kadıköy kartal minibüs caddesi üzerinde. Önünden direkt minibüsler geçiyor.Dragos şifa hastanesi yanı hemen..

bende anadolu yakasında oturuyorum akşamları ya da cumartesi öğleden sonra veya pazar günü doktora gidebilirim.. bana da önereceğiniz bir hastane ve doktor var mı? arkadaşım Türkan Mutafoğlu diye bir doktora gitti ve çok memnun kaldı. onun özel muayenesi var ama avcılarda

çalıştığımız için akşamları muayene alan hastane bulsak daha uygun olur diye düşünüyorum ama yok akşam sancısı olan nereye gidiyor anlamıyorum ..

bu arada beylikdüzü medicana ve kolon hastaneleri kadın doğum için akşam muayene alıyor.. bu yakada neden yok ??

Ben de Gülen Tıp'a gidiyorum. Aynı problem bende de var. Eşim ve ben çalıştığımız için muayene, kontroller için falan akşam gidebileceğimiz bir doktor istiyorduk. Dr. Cenk Demir benim doktorum. Çok çok çok memnunum. İyi ki de bulmuşuz onu. Hem bilgisi, hastaya yaklaşımı, verdiği güven çok güzel, hem de çalışma saatleri çok uygun. Daha önce de yazıldığı gibi Gülen Tıp minibüs caddesi üzerinde, ulaşımı kolay.

Dünya tatlısı bir doktor :))))) En çok ta aradığımızda ona ulaşabilmemiz ... Hani derler ya üff bugün ne dicek doktor kontrolünde vsss biz diyoruz ki bugün cenk beye ne sorsakda azıcık daha kalsak

merhaba
konyada akşam muayene olabilecegimiz hastane var mıdır

Son düzenleme:
akşam bilmiyorum ama madical park göztepede cumartesi günleri kadın doğumcu oluyor bildiğim kadarıyla

bostancıda central hospital'da aslı hanım var hem size de cok uzak degilmiş oldukca iyi de bir doktordur isterseniz bir sorun :) muayene ucrti 45 TL ssk'nız varsa 33e iniyor :)

Dünya tatlısı bir doktor :))))) En çok ta aradığımızda ona ulaşabilmemiz ... Hani derler ya üff bugün ne dicek doktor kontrolünde vsss biz diyoruz ki bugün cenk beye ne sorsakda azıcık daha kalsak

bende bugün tesadüf gittim cenk beye ve çok beğendim güven hissettim gerçekten çok ilgili.gündüz 12-4 arası onko tıp merkezinde oluyo onkoya gittim ben.yine gülen tıp ta da çalışıyomuş bostancıda doğum yaptırıyomuş.peki sizlerin şuan hamilelikleri devam ediyomu yoksa doğum yaptınızmı.doğurduysanız dr dan yine memnunmusunuz :)) çok soru sordum

merhaba canım ben 19 mayısta doğum yaptım...Cenk bey bülent bey nevin hanım eşliğinde .. 3 doktor birden giriyor doğuma gülen tıp merkezinin hastası ise.. Ben cenk beyden çok memnunum sormak istediğim bilmediğim herhangi bir durumda hemen kendisini arıyorum... Sağolsun yardımcı oluyor.. central hospitalda doğum yaptırıyor. açıkçası bizimkiler gözü kapalı emanet ettiler doktorları beni..Doğumdan sonrada çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım... Cenk bey sakinliği ve bilgisi ile sağolsun çok yardımcı olmuştur..

:))) sormak istediğin başka bir konu olursa yardımcı olurum yine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…