acil ist anadolu yakası normal doğum yanlısı doktor önerirmisiniz ??

leylida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
41
10
98
arkadaşlar bugün gittim doktora 40+0 ım..normal günde 30lara çıkan sancım bugün ilginç bir şekilde 5 ile 15 arasında gidip geldi.. hiç yok yaniii hatta karnımda azıcık sızım var olmasına ragmen.. doktor muayene etti bebeğimin herseyi normal, açılma 1,5 cm olmuş sadece, suyum iyi, kalp atışları iyi ama doktor yatış verdi. bizde kabul etmedik imza attırdı kağıda mesuliyet kabul etmiyorum diye sinirlendi.. yatsam kendi olamayacak bile doğumda çünkü 6da cıkıyo hastanaden.. dedim cuma günü siz burdayken geleyim o zaman yatış yapın ona bile ya birsey olursa bebeğin kafası 99mm olmuş belki daha büyük olcak çıkmıcak falan diyo yani işi hep yokuşa sürdü bizde çıktık geldik. çok ağladım üzüldüm doktorun tutumuna ve hastanemi değiştirmeye karar verdimm.. bana istanbul anadolu yakasında normal doğum yanlısı bir bayan doktor önerebilirmisiniz.. yardımlarınızı bekliyorummm acill..

Yalnız; normal mi, sezeryan mı yanlısı olduğunu bilmiyorum...

Tek bildiğim iyi bir doktor olması....

Allah yardımcın olsun....

Yüce rabbim en kısa zamanda evladını sana bağışlasın....

kurtköy emsey hastanesindeki dr lar mecbur kalmadıkça sezeryana almıyolar.hemde tertemiz yeni bir hastane

MAltepe Üniversitesi HAstanesi Doç. Dr Berna HALİLOĞLU. Gebelik öncesinden itibaren gebeliğimi o takip etti. Bebeğim çok iriydi buna rağmen 39 +3'e kadar normal doğumu bekledik. Ama ^9+3'te artık bebeğim çok irileşmişti ve en ufak bir açılma, sancı, su azalması doğum belirtisi yoktu. Buna rağmen istersem suni sancı ile normal doğumu başlatabilecğeini söyledi. Çünkü kendi sancımı beklersek doğumum 42. haftayı filan bulacaktı ve o zaman bebeğim 5 kiloyu geçecekti. Ama bebeğim çok iri olduğu için suni sancıyla başlasak bile doğumun ilerlememe riskinin çok yüksek olduğunu söyledi. Oksijensiz kalması riskini alamadım. 39+5'te sezaryenle doğum yaptım. Bebeğim 4430 gr ve 54 cm doğdu. Ameliyat esnasında uyanıktım, iyi ki denememişiz normal doğum ilerlemezdi bu bebekle dedi, ki ben 1.53 boyundayım. :))) buna rağmen son ana kadar normal doğum olacak şekilde bekledik, çatı muayenmi oldum vs. Sezaryen oldum ama içim rahat, doktorumun ayak oyunu nedeniyle değil gerçekten riskli doğum olacağından dolayı bu yola gittiğimiz biliyorum.
Bu bakımdan ciddi ciddi öneririm. Sezaryen olmak zorunda kalsan bile kafanda soru işareti bırakmaz, güzelce açıklar herşeyi. Ve bir şans varsa mutlaka dener. Benimle aynı gün doğum yapan kız mesela, erken doğumdu ve bebek kakasını yapmıştı. Buna rağmen bütün gün normal doğumu beklediler.

normal ya da sezeryan yanlısı olmasından çok
tedbirli güvenilir olması önemli
benim arkadaşım da son hafta diretti normal olsun diye
doktorundan şüphelendi
ama sonunda aynı doktora sezeryan oldu ve
videoda da izledik kordan bebeğin boynuna 2 kere dolanmıştı
yani önemli olan bebeğinin sağlığı
ii bir yerde doğum yaparsan sezeryanda da 2.gün ayaklanıyorsun
hiç korkulacak bir şeyi yok

buarada ben hisar hastanesine gidiyorum
irem cansever doktorum
mükemmel bir doktordur

Son düzenleme:
MAltepe Üniversitesi HAstanesi Doç. Dr Berna HALİLOĞLU. Gebelik öncesinden itibaren gebeliğimi o takip etti. Bebeğim çok iriydi buna rağmen 39 +3'e kadar normal doğumu bekledik. Ama ^9+3'te artık bebeğim çok irileşmişti ve en ufak bir açılma, sancı, su azalması doğum belirtisi yoktu. Buna rağmen istersem suni sancı ile normal doğumu başlatabilecğeini söyledi. Çünkü kendi sancımı beklersek doğumum 42. haftayı filan bulacaktı ve o zaman bebeğim 5 kiloyu geçecekti. Ama bebeğim çok iri olduğu için suni sancıyla başlasak bile doğumun ilerlememe riskinin çok yüksek olduğunu söyledi. Oksijensiz kalması riskini alamadım. 39+5'te sezaryenle doğum yaptım. Bebeğim 4430 gr ve 54 cm doğdu. Ameliyat esnasında uyanıktım, iyi ki denememişiz normal doğum ilerlemezdi bu bebekle dedi, ki ben 1.53 boyundayım. :))) buna rağmen son ana kadar normal doğum olacak şekilde bekledik, çatı muayenmi oldum vs. Sezaryen oldum ama içim rahat, doktorumun ayak oyunu nedeniyle değil gerçekten riskli doğum olacağından dolayı bu yola gittiğimiz biliyorum.
Bu bakımdan ciddi ciddi öneririm. Sezaryen olmak zorunda kalsan bile kafanda soru işareti bırakmaz, güzelce açıklar herşeyi. Ve bir şans varsa mutlaka dener. Benimle aynı gün doğum yapan kız mesela, erken doğumdu ve bebek kakasını yapmıştı. Buna rağmen bütün gün normal doğumu beklediler.

peki maltepe hastanesinde doğum ücreti nekadar?

Back
X