Acil kilo verme yöntemleri

spagetticanavari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
25
1
76
Merhabalar arkadaşlar..
40 gün sonra nişanım var. acil kilo vermem lazım. şuan 82 kiloyum boyum da 173 cm. 40 günde maksimum kaç kilo verebilirim ve önerileriniz nelerdir?
yardımcı olursanız çok sevinirim..

bence 75 kiloya düşmeniz yeterli olur diyetisyene gidemiyorsanız akşam 9 dan sonra (iftar nedeniyle)sahura kadar su dışında bişey yiyip içmeyin yürüyüş yapın kontrollü yiyin yüzmeye gidebilirsiniz,ip atlayabilirsiniz

aerobik ,pilates gibi sporlar da yapabilirsiniz ayrıca hamur işlernden kızartmalardan çikolata ve cipsden mümkün olduğunca uzak durmalısınız.umarım hayal ettiğiniz görünüme en kısa sürede kavuşursunuz :)

arkadaşlar ben dukan diyeti ile 30 kilo verdim. diyet beni zorlamasın diye son zamanlarda biraz normal besinlere kaçtım ama sporumu hiç aksatmadım. basenlerim vardı. basenlerim için de bir termal tayt aldım spora onunla gittim hep. gün içinde taytı üzerimden hiç çıkarmadım. inanır mısınız bir ayda gitti basenlerim. öncesi sonrası resmimi atarım merak eden olursa :)

arkadaşlar ben dukan diyeti ile 30 kilo verdim. diyet beni zorlamasın diye son zamanlarda biraz normal besinlere kaçtım ama sporumu hiç aksatmadım. basenlerim vardı. basenlerim için de bir termal tayt aldım spora onunla gittim hep. gün içinde taytı üzerimden hiç çıkarmadım. inanır mısınız bir ayda gitti basenlerim. öncesi sonrası resmimi atarım merak eden olursa :)
Gün icin de he yay or be iciyor dukan diyetindekiler

X