Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki wee marka yeni aldim oldukcada memnunum. Deneyebilirsin bencelansinoh marka elektrikli pompa kullananlar memnun mu yorum yazabilir mısınız bayanlar
Evet ikili olmasi ve motoruna su veya sut kacma gibi sorunlarin olmamasi cok iyi
İntende incelerseniz makinasi ayri onun icin biberona bagli parcalari yani sutun gectigi kisimlari kaynata biliyorsunuz 4parcasi var sutle temas eden surekli sicak suyla yikiyorum sık kulandim icin her seferinde kaynatamiyorum ama zorlayan bi temizligi yok pratik.(ama sagmak cok yorucu keske emse) ((temizliği konusunda yardıma ihtiyacım var. temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
İntende incelerseniz makinasi ayri onun icin biberona bagli parcalari yani sutun gectigi kisimlari kaynata biliyorsunuz 4parcasi var sutle temas eden surekli sicak suyla yikiyorum sık kulandim icin her seferinde kaynatamiyorum ama zorlayan bi temizligi yok pratik.(ama sagmak cok yorucu keske emse) ((
teşekkürler cevap için geç gördüm ama :) ben çalıştığım için sağıyorum iş yerinde günde 3 kere. çarşamba ve cumaları hortumlarından söküp eve götürüyorum ve kaynatıyorum. acaba dedim her gün mü kaynatmalıyım.
Sürekli kaynatmak daha sağlıklı ama okadar vaktimiz yok sıcak suyla yıkayıp kuruluyorum malesef benim bebeğim emiyor mecbur sagıpta veriyorum çok uğraştım emedi anne sütü aslında nasıl alirsa alsın dedim sağlıklı olsunlarda allah yardımcınız olsun benim ilk bebeğim de çalışmak zorundaydım sütüm kesilmistiteşekkürler cevap için geç gördüm ama :) ben çalıştığım için sağıyorum iş yerinde günde 3 kere. çarşamba ve cumaları hortumlarından söküp eve götürüyorum ve kaynatıyorum. acaba dedim her gün mü kaynatmalıyım.