acil tavsiye istiyorum

benveyineben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
40
13
merhaba hanimlar
bugun esimin facebook' una girdim, diger kutusuna baktim
orda eski tanidigimizdan mesaj gelmis
adam hapisteymis dolandiriciliktan, numarasini gondermis ararmisin diye
esimin bu diger kutudan haberi yok mesaj geleli olmus baya
simdi esime mesajlarini okudum desem olmaz
bir taraftan da adam zor durumdadir diye vicdan yapiyorum
esim bu kutudan haberi olmasi icin ne diyebilirim???
benim onun mesajlarini karistirdigimi anlamayacak bir bahane soyleyip mesaji okumasinin saglamam lazim

Onun facebook hesabına girmenize kızıyor mu. Neden? eğer öyleyse bu bence yanlış
Direk söylemelisin diğer kutunda mesaj var diye.

Madem kızmıyor gizlemiyor bu gereksiz takip neden ki? Açıkça söyleyin facesine bakarken gördüm belki önemli bir durumdur bir ara istersen diye.

facebook da diğer kutusu diye bir şey keşfettim sen biliyor muydun diye konuya gir istersen

yanlış anlamazsa tabi bilemedim eşin nasıl tepki verir

kadınlarımıza hastayım ya hem korkar hem yapacağından geri kalmaz :)) geçen facene bakarsan diğer kutusuna baktım desen olur zannımca ne var bunda?

mesajı okunmadı olarak işaretle , bi gün sanki sana mesaj gelmiş gibi aa diğer mesajlar diye birşey varmış dersin o da meraktan kendininkine bakar bence

nıye bahane arıyosun dırek soyle dıger kutunda mesaj vardı acınca boyle boyle gordum bı bak ıstersen de doğrudan nıye kurcaladın dıye kızarsa hayırdır sakladıgın bısey yok sanıyordum dersın uste cıkarsın haklı olarak zor mu bu

merhaba hanimlar
benim onun mesajlarini karistirdigimi anlamayacak bir bahane soyleyip mesaji okumasinin saglamam lazim
Siz evlisiniz eşinize neden bu kadar basit bir konuda yalan söyleyesiniz ki? Doğruyu söyleyin siz kötü bir şey yapmamışsınız...

merhaba hanimlar

Facebookta diğer kutusu varmış, oraya gelen mesajlar bildirim olarak gelmiyormuş filan de... meraklandır da baksın madem :)

sen eşinin herşeyini karıştıran olarak görünmek istemezsin yaptıgını kamufile etmeye çalışsanda gerçek olana birşey varki sen eşinin birşeylerini karıştıransın .. madem şifersini sana vermiş direk söyle durumu . ya söyleyeceksin ya söylemeyeceksin 3. bir seçeneği bulamadım

bence vijdan yapma..zaten dolandırıcılıktan hapise düşmüş..eğer çok önemli bir durum olsaydı bir şekilde ulaşırdı..yani facebooka yazabilmiş ona istinaden söylüyorum..

X