Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebetime markası güvenilir test mi biliyor musunuzBence hamilesin canım gidip kan ver hayırlı olsun
Predictor early daha güvenilir diye biliyorum canım bir de onunla dene istersenBebetime markası güvenilir test mi biliyor musunuz
Onun la da çıkıyor ama 4 gün önce yapmıştım çok daha siliktiPredictor early daha güvenilir diye biliyorum canım bir de onunla dene istersen
O zaman kan ver canım bence çizgi belirginleşmiş beta artıyor demekOnun la da çıkıyor ama 4 gün önce yapmıştım çok daha silikti
Bugün kan vericem sonucu yazarım sızeO zaman kan ver canım bence çizgi belirginleşmiş beta artıyor demek
Hayırlı olsun son adet tarihiniz ne zamandı acabaBugün kan vericem sonucu yazarım sıze
19 AğustosHayırlı olsun son adet tarihiniz ne zamandı acaba
Bence değil bende de aynı buna benzer çizgi çıktı çok heveslenmiştim sonraki gün tekrar yaptım ama negatiftiBebetime markası güvenilir test mi biliyor musunuz
Başka yoktu elimde O zaman kan içinde bekleyeyimBence değil bende de aynı buna benzer çizgi çıktı çok heveslenmiştim sonraki gün tekrar yaptım ama negatifti
Başka markayla da yaptım şimdi sen öyle diyince doctor mu ne adı onda daha silik çizgi ama bariz belliBence değil bende de aynı buna benzer çizgi çıktı çok heveslenmiştim sonraki gün tekrar yaptım ama negatifti
Hangisi yeniş pembe olan mıBaşka markayla da yaptım şimdi sen öyle diyince doctor mu ne adı onda daha silik çizgi ama bariz belli
Yok altta ki mavi doctor days mı neydi markası ilk defa yaptımHangisi yeniş pembe olan mı
Days doctor yaptım bende böyle çıktı adetime 1 hafta var sizin sonucunuz ne acaba hamile misinizYok altta ki mavi doctor days mı neydi markası ilk defa yaptım
Days doctor yaptım bende böyle çıktı adetime 1 hafta var sizin sonucunuz ne acaba hamile misiniz
Aynı sizinkisi gibi şuan yanımda değil çekemedimTestini göremedim
Kanda negatif çıktı regl ime 3 gün varDays doctor yaptım bende böyle çıktı adetime 1 hafta var sizin sonucunuz ne acaba hamile misiniz
Days doctordab hiç memnun kalan yok ya hep yalancı silik çizgi oluyomuş o yüzden sordum bende size .inşallah gönlünüzce olurKanda negatif çıktı regl ime 3 gün var
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsunDays doctordab hiç memnun kalan yok ya hep yalancı silik çizgi oluyomuş o yüzden sordum bende size .inşallah gönlünüzce olur