acil ve etkili diyet yapmam gerekiyo

seraptalham

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
13
15
34
Arkadaşlar şu anda 32 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce 73 kiloyum şu anda 93 kilo w doğumdan sonra hemen eski halime dönmem gerekiyor uyguladığınız veya denediğiniz herhangi bir diyet varsa varsa lütfen benimle paylaşın piskolojim biraz bozulmuş durumda mesajlarınızı bekliyorum

hamilelikten sonra hemen kilo veren eski haline dönebilen arkadaşlar varsa lütfen cevap yazın önerilerinize ihtiyacım var

merhaba gerçekten çok iyi kilo vermişsin inşallah bende doğumdan sonra böyle rahatlıkla kilo verebilirim bu mesaj bana çok moral oldu gerçekten
canım ben bi önceki hamileliğimde 9 günde 10,3kg kaybetmiştim bebekle birlikte. az yiyince ilk hafta hepsi gitti.

merhaba gerçekten çok iyi kilo vermişsin inşallah bende doğumdan sonra böyle rahatlıkla kilo verebilirim bu mesaj bana çok moral oldu gerçekten
vücudundakilerin çoğu ödem zaten. merak etme. ama yemeyi kesmezsen kilo olarak kalıyor ne yazık ki... ben de son doğumumu aralığın başında yaptım. hala uğraşıyorum ne yazıkki...

doğumumu dört gözle bekliyorum diyet yapmak için tabii ki süt yapıcı sıvılar yemeği ihmal etmiycem bol bol emzirmeyi düşünüyorumşu anda kendimi çok frenleyemiyorum amadoğumdan sonra büyük hedeflerim var bakalım inşallah başarırım:KK49::emir_bebek:
vücudundakilerin çoğu ödem zaten. merak etme. ama yemeyi kesmezsen kilo olarak kalıyor ne yazık ki... ben de son doğumumu aralığın başında yaptım. hala uğraşıyorum ne yazıkki...

X