acil yardım ! boğuluyorum artık.

ozumm91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
30
4
33
Ben 23 yaşındayım. Sevgilim şuan asker ve işi yok. Babamın evlen baskısından dolayı boğuldum kafayı yedim artık. Çok fazla kısmetim var ve kimsenin eve gelmesini kabul etmiyorum bu yüzden devamlı babamla kavga ediyoruz. Hakaretlerini kaldıramıyorum. Sevgilimin de işi olmadığı için söyleyemiyorum.akıl verin :mad:

İş için Haber beklediğimiz bir yer var. AsAskerden sonra işolunca resmiyete dökülecek. Babam iki kez kalp krizi geçirdi ve ölüm korkusu var. Üniversite mezunuyum çalışıyorum.

Şimdi aile yapınız nasıl bilmiyoruz ki böyle şeyler söylenir mi babaya göre bilemem ama söyleyebilirsen iyi olur dersin ki askerden sonra çalışıcak falan . Adam da yazık hastalık geçirmiş tatlı dille tane tane söylesen daha mantıklı olur gibime geldi

Sevgilim var diyemem. Çünkü babam işe çok önem veriyor. İlk sorusu ne iş yapıyor olacak sonra yine bir ton olay. Şuan düşünmüyorum evlilik diyorum anlamıyor. off ölsem de kurtulsam

Ben 23 yaşındayım. Sevgilim şuan asker ve işi yok. Babamın evlen baskısından dolayı boğuldum kafayı yedim artık. Çok fazla kısmetim var ve kimsenin eve gelmesini kabul etmiyorum bu yüzden devamlı babamla kavga ediyoruz. Hakaretlerini kaldıramıyorum. Sevgilimin de işi olmadığı için söyleyemiyorum.akıl verin :mad:
  • e çocuk askerde. askerden geldikten sonra işi olur mutlaka. babana hazırda bi aday olduğunu askerde olduğunu söyle de kapasın çenesini. 23 yaş korkulucak bi yaş değil bu arada

23 yaşındasın üniv mezunusun çalışıyosun ve ailen evlen diye baskı yapıyo......
Bu cümle çok fazla zıt anlamlar içeriyo. Açıkçası tuhaf geldi

Evet iş olur ama resmi kurumda olması lazım garantilemeden söyleyemiyoruz. Şimdi ben sevgilim var Asker desem işi ne diyecek askerden sonra belli olacak diyeceğim hakatetlerine devam edecek ve ona karşı bir kin oluşmasını istemiyorum.

Tabiki sevgi güzel bişey ama baban da HAKLI olarak senin geleceğini düşünüyor yoksa eşinin işini baban ne yapsın Babanın sağlık sorunları olduğu için bence seni güzel bir yerde görmek istiyor evlendikten sonra bütün dengeler değiştiği için iş olayı önemli tabi adama da hak ver senin mutlu olmanı rahat olmanı istiyor

23 yaşındasın üniv mezunusun çalışıyosun ve ailen evlen diye baskı yapıyo......
Bu cümle çok fazla zıt anlamlar içeriyo. Açıkçası tuhaf geldi
Bunda tuhaf ve zıt anlam yok. Önlisans mezunuyum ve 2012 de. Şimdi de çalışıyorum. Kişinin dünyasıyla ilgili demekki sen 23 yaşa çok birşey sığdıralamayacağına inananlardansın.

Tabiki sevgi güzel bişey ama baban da HAKLI olarak senin geleceğini düşünüyor yoksa eşinin işini baban ne yapsın Babanın sağlık sorunları olduğu için bence seni güzel bir yerde görmek istiyor evlendikten sonra bütün dengeler değiştiği için iş olayı önemli tabi adama da hak ver senin mutlu olmanı rahat olmanı istiyor
Evet ama çok ağır konuşuyor ve davranıyor

Evet ama çok ağır konuşuyor ve davranıyor
Maalesef Türk Babalarının ÇOĞU böyle sevgilerini göstermeyi bilmiyorlar ama emin ol ki işini sorması bile seni düşündüğü anlamına gelir yoksa eşinin Maaşını Babanız almayacak rahatınız için tabi bu şekilde konuşup davranması doğru değil ama Babanız olduğu için şükretmelisiniz

Maalesef Türk Babalarının ÇOĞU böyle sevgilerini göstermeyi bilmiyorlar ama emin ol ki işini sorması bile seni düşündüğü anlamına gelir yoksa eşinin Maaşını Babanız almayacak rahatınız için tabi bu şekilde konuşup davranması doğru değil ama Babanız olduğu için şükretmelisiniz
Çok güzel bir yorum peki sizce ben ne yapıyım?

Çok güzel bir yorum peki sizce ben ne yapıyım?
Babanızla Konuşmayı deneyin sevgilinizin işini garantiye alsın askerden gelmesine çok zaman var mi ? Eğer fazla zaman yoksa biraz daha sıkın dişinizi bekleyin gelip işe başlamasını inş sevgiliniz bu Işın ciddiyetinin farkındadır askerden geldikten sonra burun kıvırıp işi uzatırsa sizi zor durumda bırakır ilk olarak nişanlınızla kesin olarak Konuşun sonrasinda az zaman varsa bekleyin derim

Evet iş olur ama resmi kurumda olması lazım garantilemeden söyleyemiyoruz. Şimdi ben sevgilim var Asker desem işi ne diyecek askerden sonra belli olacak diyeceğim hakatetlerine devam edecek ve ona karşı bir kin oluşmasını istemiyorum.
Resmi kurum öyle kolay mı?
KPSS var,atanma var.
Ha deyince olmaz ki.
En Güzeli askerlik sonrası mesleğine uygun bir işe girsin. Ekonomik olarak toparlanın sonra resmiyete dökersiniz.
Isterse ileride yine memurluğa hazırlanır.
Hele bir tezkeresini alsın da elbet sevgilin de iş konusunda düşündükleri vardır. Çok müdahale etmemelisin. Koca adam elbet gelecek planları vardır onun da.

Babanızla Konuşmayı deneyin sevgilinizin işini garantiye alsın askerden gelmesine çok zaman var mi ? Eğer fazla zaman yoksa biraz daha sıkın dişinizi bekleyin gelip işe başlamasını inş sevgiliniz bu Işın ciddiyetinin farkındadır askerden geldikten sonra burun kıvırıp işi uzatırsa sizi zor durumda bırakır ilk olarak nişanlınızla kesin olarak Konuşun sonrasinda az zaman varsa bekleyin derim
Askerliğinin bitmesine 2 ay kaldı o zaman biraz daga sabretcem değilmi? Çok tesekkür ederim

X