Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ACİL YARDIM: KRAFT BEBEK ARABASI HAKKINDA

selmus86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
8
1
ARKADAŞLAR bebek arabası almak için araştırmalar yaptım kraft marka düşünüyorum çok model var ama ben bir tanesine karar verdim KRAFT CLİCK NE 251 hoşuma gitti hem fiyat olarakta uygun hemde görünüş olarak güzel. acaba kullanan veya bilgi sahibi olan varmı. eger yardımcı olursanız yarın alıcam. kullanışı nasıl yada eksi yönleri varmı nette pek yorum bulamadım bu modelde. o yüzden kararsızım...

sss.PNG

Bubebek arabasini aldiniz mi?ya da kullanan varmi? Bende bebek arabasi arastiriyorum pusetli olmasi lazim araba icin. Lutfen onerilerini esirgemeyin

Merhaba,
Konu açılalı çok olmuş ama ben kraftın travel sistem pusetini almıştım. Başta çok memnundum ama 4. kullanımda kendi kendine yolun ortasında katlandı. Ben kullanamadım herhalde ya da kaldırıma falan takıldım galiba diye düşündüm. Ancak daha sonra avmde dümdüz yolda da başıma gelip bebeğim düşme tehlikesi geçirince arabayı inceledim ve katlanma kısmındaki çentiklerin kırıldığını farkettim. 2 aylık bebeği taşıyan ve sık kullanılmayan bir araç bu kadar çabuk kırılmamalı. Bu yüzden ürün iadesini istedim. Beni çok uğraştırdılar ve 1 ay sonra güçlükle iademi alabildim. Bence almak isteyenler tekrar düşünsün, sonuçta bebeğinizin sağlığı söz konusu. Aynı fiyata daha kaliteli arabalar satılıyor.

X