Acil yardım lütfen

Maxblack

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
28
3
34
Ayın 17sinde erkek arkadaşımın penisine, zevk suyu vardı ona dokundum. Miktarı azdı.

Daha sonra, aralarında en az 10 dakika süre olmak kaydıyla iç çamaşırımı düzelttim. Fakat az önce bahsettiğim olayda sağ, bu olayda sol elimi kullandım. İç çamaşırımı düzeltirken elim bikini bölgeme geldi. Vajinamın içine vs. değil.

Reglim çok düzenli değil. En son 27 temmuzda oldum.

Hamile olma ihtimalim nedir?

Ayın 17sinde erkek arkadaşımın penisine, zevk suyu vardı ona dokundum. Miktarı azdı.

Daha sonra, aralarında en az 10 dakika süre olmak kaydıyla iç çamaşırımı düzelttim. Fakat az önce bahsettiğim olayda sağ, bu olayda sol elimi kullandım. İç çamaşırımı düzeltirken elim bikini bölgeme geldi. Vajinamın içine vs. değil.

saka yapiosun dimi

senin korktuğun falan yok düpedüz burda milletle dalga geçiyorsun.Kimse salak değil kusura bakma

Hayır ama bekarım
yasın 24 senın yasındakı kadınlar calısıyor evlenıyor ustune cocuk doguruyor
sen hala nasıl hamıle kalınır bılmıyorsun
cıddı sorunların var
bence senın aklı melaken erkek arkadasının zevk suyuna dokunamayacak kadar küçük
sen 30 yasına geldıgınde erkek arkadas edınde nolur nolmaz
bıde bızden cıddı cevap beklıyor
elının altında ınternet ac bak oku nasıl cocuk yapılıyormus
bukadar korkuyorsan o naneyı yeme
yok ılla yıcem bu korkuyuda yasıcam dıyorsan eczaneden 2 tl gebelık testı al yap ama rıca edıyorum o testın sonucunuda burdan bıze sorma beyın bedava ! rahatlıkla kullanabılırsın

Hayır ama bekarım
Gerçeksen yaşın çok küçük anlaşılan forumlara bak ufak yaşta ilişkiye girip başına iş açan birsürü kız var kızlar akıllı olun bi gece kulübünde 70 yaşındaki bi teyzenin dans etmesi nasıl hoş değilse sizlerinde bu yaşlarda ilişkiye girme çabalarınız hoş değil ve günah kimseye değil kendinize acıyın acınıcak hale düşmeyin TAVSİYEM...

Gerçeksen yaşın çok küçük anlaşılan forumlara bak ufak yaşta ilişkiye girip başına iş açan birsürü kız var kızlar akıllı olun bi gece kulübünde 70 yaşındaki bi teyzenin dans etmesi nasıl hoş değilse sizlerinde bu yaşlarda ilişkiye girme çabalarınız hoş değil ve günah kimseye değil kendinize acıyın acınıcak hale düşmeyin TAVSİYEM...

Tavsiye için de teşekkürler, bir daha asla zaten.

X