Acil Yardım Mıknatıs Nerede Bulabilirim?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
Merhaba kizlar küçük mıknatıs arıyorum tas boyama yapiyorum onlarin arkasina yapıştırmak icin kucuk miknatislara ihtiyacim var dolaplara faln yapustirabilmek için acaba nerelerde satilir bilgi verirsenz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

nerden bulursunuz bilemem ama buzdolabı süsü varsa evinizde onların mıknatısını çıkarsanız işinize yarar mı ki?

daha büyükleri lazımsa n11 de çelikleride var. Benzer ürünler kısmında çıkar karşına

e-eminonu.com nikah şekeri sarf malzemeleri diyor 50li paket

kazanabil.com dekorasyon bölümünden parti malzemelerinde bulabilirsiniz 75li paketti sanırım

Yenilerde aldım ben nikah sekerimi kendim yapıyorum

bana da lazım oldu. oyuncakcıdan mıknatısı kolay cıkan magnetlerden almıştım. cok işime yaradı

Mıknatısmarket.com var neohobi.com var oralara bir bakın isterseniz. Birde İstanbul/Eminönü-Karaköy'de bulunur :)

Aradaslar site ismi vermeyin yasak. Birisi kiblerse banlanirsiniz..
e-eminonu.com nikah şekeri sarf malzemeleri diyor 50li paket

kazanabil.com dekorasyon bölümünden parti malzemelerinde bulabilirsiniz 75li paketti sanırım

Yenilerde aldım ben nikah sekerimi kendim yapıyorum

Mıknatısmarket.com var neohobi.com var oralara bir bakın isterseniz. Birde İstanbul/Eminönü-Karaköy'de bulunur :)

Kulaklik!
Kulakligin her iki ucundanda birer tane cikiyor.
Cok deserim oyle seyleri, elimden gecmeden cope atilmaz!:p

edit: ben acilen lazim dedin sandim. Acil kelimesini nerden okudum ben ya??:KK53:
O yuzden kulakligi gozden cikardim:KK45:
Neyse ben uyuyum en iyisi, yine uyku manyagi oldum

Yapı marketlerde ve nalburlarda da satılır ama en temizi internetten sipariş etmek daha ucuz oluyor çünkü.

X