Acil yardim sizce hamilemiyim :(((

Gizemli89

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
814
816
303
Öncelikle herkese merhabalar...
Benim 8 aylik bir bebisim var ve ikinci cocuk icin erken oldugunu dusunuyorum. Tabi bebek sahibi olmak isteyen herkesin allah yardimcisi olsun ve en kisa zamanda nasip etsin.

Sorunum şu ki ocak 22 de dogum yaptim ve dogumdan sonra haziran 2 ve agustos 2 de adet gordum. Emirdigim icin duzensizlikleri yasiyorum ayrica polikistik over hastasiyim ve duzebsizliklerim hep vardi.

Eylulun 2 sinde adet tarihimdi ve ben hala adet gormedim. Ister istemez supheye dustum ve test yaptim. Korkudab testin sonucuna bakmadim bu sabah baktigimda ikinci cizgi silikdi ama vardi. ( hemen ikinci testi yaptim ama yaptigim bu testte tek cizgiydi. Kafam cok karisti sizce hamilemiyimdir degilmiyimdir. Yada ne yapasam doktorami gitsem (( kafamda baska planlarim vardi bu cocuk icin hazir degilim (( isteyerekde olduysada olmadi... of ya ((

1 hafta bekle ve kan testi ver. Allah gonlune gore versin bu arada bebegin masAllah cok tatliş :)

canım biraz daha bekle belki stresten felan da gecikebilir merak etme :) olursa da ne güzel birlikte büyütürsün zor olur ama ilerde iyi olur

canım biraz daha bekle belki stresten felan da gecikebilir merak etme :) olursa da ne güzel birlikte büyütürsün zor olur ama ilerde iyi olur
Evet ikisi beraber buyur de ikisini beraber buyutmeye vaktim yok kpss ye hazirlancam artik baska seyler yapmak istiyorum pek dusunmuyorum. Allahdan her sey ama napim of ya (

Evet ikisi beraber buyur de ikisini beraber buyutmeye vaktim yok kpss ye hazirlancam artik baska seyler yapmak istiyorum pek dusunmuyorum. Allahdan her sey ama napim of ya (
canım doğum sonrası olabiliyor bazen :) canını sıkma işallah yoktur diyelim o zaman :)

canım doğum sonrası olabiliyor bazen :) canını sıkma işallah yoktur diyelim o zaman :)
Amin insallah yoktur. :) olsun die ugrastigimda olsun die cok dua ettim simdi tam tersi bebis bakmak cok zor buyusun ona vakit kendime vakit ayirmak istiyorum bir bebek daha cok zor yani. :) bakanlari taktir ediyorum valla

Amin insallah yoktur. :) olsun die ugrastigimda olsun die cok dua ettim simdi tam tersi bebis bakmak cok zor buyusun ona vakit kendime vakit ayirmak istiyorum bir bebek daha cok zor yani. :) bakanlari taktir ediyorum valla
canım olacaksa her türlü oluyor 2 tane korunma yöntemi kullansan da oluyor yani :)

Üzerinden çok zamn geçtiği için 2.çizgiyi görmşsündr büyük ihtimalle.çnkü idrar testleri ilk 20 dakika doğru sonç veriyo sadece.sonradan her testte silik çıkabiliyo. Olsaydı ikinci yaptğnda çıkardı gönlünü ferah tut yinede hasta olmazsan kan testi yaptr derim

Balla içine şu serpildi bak şimdi çok teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…