Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanamiyorum ilk kez bole oldu yorumlarmanz lutfenEki Görüntüle 1534711
Iki.cozgi olmamasi lazim testi yenile derim cnm
Simdi tekrarladim çok çok silik çıktı klomen kullandm doktor geçen hafta 9 gun falan oldu ilişki önerdi ben de dayanamayip test yaptm erken diye bole çıkabilirmi eczanedeki bayana da gösterdim var gibi dedi kan versem mi beklesemmi dün gece uyuyamadm heyecandan resmenIki.cozgi olmamasi lazim testi yenile derim cnm
Hayirlisi ile.olumlu sonucu alirsin i.sallah cnmSimdi tekrarladim çok çok silik çıktı klomen kullandm doktor geçen hafta 9 gun falan oldu ilişki önerdi ben de dayanamayip test yaptm erken diye bole çıkabilirmi eczanedeki bayana da gösterdim var gibi dedi kan versem mi beklesemmi dün gece uyuyamadm heyecandan resmen
bi de en az 14 gün geçmesinin beklenmesi gerekiyo diye biliyorum benCanim ben de g e Cen ay klomen kullanmıştım adete üç gün kala silik ikinci çizgi çıktı çok sevinmistim ama maalesef değilmisim. In s sen hamile sindir ama kanda baktir sen. Klomenin etkisiyle çift çıkıyor çizgi galiba
bi de en az 14 gün geçmesinin beklenmesi gerekiyo diye biliyorum ben
bi de en az 14 gün geçmesinin beklenmesi gerekiyo diye biliyorum ben
Yok canım bende iğne vurdurmadimOlabilir ondan korkutuyordum acaba klomen mi sebebi diye ıgne vurdurmadim ben sen vurdurdunmu bide doktor ondan olabilir dedimi
YOK CNM HİÇ VURDURMADIM DA OKUDUKLARIMDAN BİLİYORUM BEN, HERKES ÖYLE YAZIYOR ONDAN DEDİM, İĞNE YOKSA OLABİLİR O ZAMANOlabilir ondan korkutuyordum acaba klomen mi sebebi diye ıgne vurdurmadim ben sen vurdurdunmu bide doktor ondan olabilir dedimi
Canım senin belirtilerin de varmış ama bilemiyorumm inş hamilesindirIgne de ole diye biliyorum tek belirti sis hassas göğüsler ayaklarım agrio kasiklarim batıo bahar temiz ligi yapcam bekliom kisliklsri kaldırıp yazlik lari yerleştirirken kasiklarim ağrıdı durdum bole ikilem de olmak herseyi erteleme me sebep oluo
Ozaman umutlanmadan beklemek en iyisi test de yapmamak boşu boşuna bugün uykusuz kaldım is yerinde uyucam okdar :)Yok canım bende iğne vurdurmadim
Kaç gün var adetine senin inş hamilesindir canım :)Ozaman umutlanmadan beklemek en iyisi test de yapmamak boşu boşuna bugün uykusuz kaldım is yerinde uyucam okdar :)
Pko hastasiymisim son 3 aydır 45 gün 50 günde 1 adet oluorm o yüzden kaç gün var bilmiyorum :) bugün 28 ci günüm onu biliyorum tek :) sende nasıl durumlarKaç gün var adetine senin inş hamilesindir canım :)
Ins olmuştur umidsiz olduğunda daha çok oluyormuş ya ins bu ay gelmiştir kalıcı misafiriniz:) 2 yılık evliyim saçma sapan korunmusuz Allahtan ilaçla deil keşke hiç korunmasaymsiz diyorum şimdi belkide dogurmak üzereydim sen kaç yıllık Evli son herhangi bir hastalık varmi sende ne kadar süredir denioz ben ocak sonundan veri koruNmuyoruzIki gün var bu ay adetime ama bu ay ümidim yok çünkü çalışma olmadı çok fazla :) inş diğer ay sıkı çalışırız ümidim iz haziranda