acil yardim Test sonucuma bakın hamilemiyim

ela32

10.06.2017 M+E=K
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
730
559
40
Inanamiyorum ilk kez bole oldu yorumlarmanz lutfen
20150521_003728.jpg

millet tek çizgiyi bile bulamazken sende iki çizgi çıkmış..fabrika hatası:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Iki.cozgi olmamasi lazim testi yenile derim cnm
Simdi tekrarladim çok çok silik çıktı klomen kullandm doktor geçen hafta 9 gun falan oldu ilişki önerdi ben de dayanamayip test yaptm erken diye bole çıkabilirmi eczanedeki bayana da gösterdim var gibi dedi kan versem mi beklesemmi dün gece uyuyamadm heyecandan resmen

Canim ben de g e Cen ay klomen kullanmıştım adete üç gün kala silik ikinci çizgi çıktı çok sevinmistim ama maalesef değilmisim. In s sen hamile sindir ama kanda baktir sen. Klomenin etkisiyle çift çıkıyor çizgi galiba

Simdi tekrarladim çok çok silik çıktı klomen kullandm doktor geçen hafta 9 gun falan oldu ilişki önerdi ben de dayanamayip test yaptm erken diye bole çıkabilirmi eczanedeki bayana da gösterdim var gibi dedi kan versem mi beklesemmi dün gece uyuyamadm heyecandan resmen
Hayirlisi ile.olumlu sonucu alirsin i.sallah cnm

Canim ben de g e Cen ay klomen kullanmıştım adete üç gün kala silik ikinci çizgi çıktı çok sevinmistim ama maalesef değilmisim. In s sen hamile sindir ama kanda baktir sen. Klomenin etkisiyle çift çıkıyor çizgi galiba
bi de en az 14 gün geçmesinin beklenmesi gerekiyo diye biliyorum ben

Igne de ole diye biliyorum tek belirti sis hassas göğüsler ayaklarım agrio kasiklarim batıo bahar temiz ligi yapcam bekliom kisliklsri kaldırıp yazlik lari yerleştirirken kasiklarim ağrıdı durdum bole ikilem de olmak herseyi erteleme me sebep oluo:KK43:
bi de en az 14 gün geçmesinin beklenmesi gerekiyo diye biliyorum ben

Olabilir ondan korkutuyordum acaba klomen mi sebebi diye ıgne vurdurmadim ben sen vurdurdunmu bide doktor ondan olabilir dedimi
YOK CNM HİÇ VURDURMADIM DA OKUDUKLARIMDAN BİLİYORUM BEN, HERKES ÖYLE YAZIYOR ONDAN DEDİM, İĞNE YOKSA OLABİLİR O ZAMAN

Igne de ole diye biliyorum tek belirti sis hassas göğüsler ayaklarım agrio kasiklarim batıo bahar temiz ligi yapcam bekliom kisliklsri kaldırıp yazlik lari yerleştirirken kasiklarim ağrıdı durdum bole ikilem de olmak herseyi erteleme me sebep oluo:KK43:
Canım senin belirtilerin de varmış ama bilemiyorumm inş hamilesindir

Saolsn kızlar bende araştırdim Dün gece klomen mi yaptı diye bulamadım ama burda canli kanıt var yaşamış inş isteyen herkes bebis sahibi olur cidden çok zormuş

Iki gün var bu ay adetime ama bu ay ümidim yok çünkü çalışma olmadı çok fazla :) inş diğer ay sıkı çalışırız ümidim iz haziranda

Iki gün var bu ay adetime ama bu ay ümidim yok çünkü çalışma olmadı çok fazla :) inş diğer ay sıkı çalışırız ümidim iz haziranda
Ins olmuştur umidsiz olduğunda daha çok oluyormuş ya ins bu ay gelmiştir kalıcı misafiriniz:) 2 yılık evliyim saçma sapan korunmusuz Allahtan ilaçla deil keşke hiç korunmasaymsiz diyorum şimdi belkide dogurmak üzereydim sen kaç yıllık Evli son herhangi bir hastalık varmi sende ne kadar süredir denioz ben ocak sonundan veri koruNmuyoruz

X